Joj, joj,95%zdravnikov se je cepilo pa noben ni nič pogledal ali preveril s čim..... . Ja res so naivni. Ne vem kdo nas - vas bo zdravil, ko njih nebo čez leto, dve 🤔 škoda besed...
Ptičica na veji mi je povedala, da jih nekaj zdravnikov ni najboljše odneslo po cepljenju. Poleg tega pa tudi, da se zelo veliko število zdravnikov v UKC ne želi cepiti.
Tako da te cifre jemljem z rezervo že na splošno, da ne rečem o tem, da je najverjetneje vmes bil kakšen placebo. Kakor mi je znano tudi na splošno med navadnim folkom je kar nekaj procentov ljudi cepljenih s placebom.
Ampak dobro, če so se cepili, dobro za njih. Vsak na svojo odgovornost.
Pa ne trdim, da bodo sedaj vsi cepljeni umrli, kot hočete delat iz tega neko apokalipso.🙄 Ampak zase vem, da ne bom kockal s eksperimentalnimi zvarki.
Se strinjam, da ima vsak starš pravico, da ne prizna učnega načrta in šolskega reda ter obveznosti. Zato pa obstaja možnost učenja takih učencev na domu. Poznam kar nekaj primerov, da so se poslužili poučevanja otrok starši sami. Najbrž ne rabim razlagati, kaj se je zgodilo v večini primerov, ko so tej otroci prišli na kako srednjo šolo. 😊
Na osnovni šoli v Kp piše na vhodu v šolo" krivica je tvoja pravica"?? WTF? O kakih dolžnostih ni niti sledu.
Zato pa je takšno stanje med mlajšimi, ko je folk egoističen, večina išče samo pravice, dolžnostii so pa najbrž rezervirane za druge. 😉
Pa kaj misliš, da bodo po TV povedali? Naredili reklamo za zdravilo? Pa kje ti živiš, človek.
Agenda je, da se spravi vse (navadne) zemljane na pikico na vsake pol leta, itak ne bodo priznali nobenega zdravila. Ivermectin obstaja 40+ let in od 2020 do danes je preteklo že kar nekaj časa in vode, da bi lahko naredili kakšno študijo in potrdili/ovrgli teorije. A se ti ne zdi?
Tako pa raje furajo cepiva, narejena po hitrem postopku, ki noben ne ve, kaj je not in nas s tem dobesedno posiljujejo. Noben ni bil niti toliko, da bi še preverjat, kaj sploh je v cepivih, razen dr. Nade Hiti, ki so jo ravno te dni obravnavali kot največjo kriminalko. Dobro pri vse tem je samo to, da so tudi na Japonskem to ugotovili in je bilo to verjetno kot velika olajševalna okoliščina. PA HALO. Rabili so več kot pol leta, da je neka država ugotovila prisotnost kovin v cepivih. Pa verjetno je notri še marsikaj drugega... kdo bi vedel.
Logike je vse v vsem tem približno NIČ. Pa noben se ne zmeni za to...
Upam,da ste danes vsi gledali TV LJ1 Dnevnik ali pa POP TV 24 ur,zelo poučno za vse brez izjeme......
Kot pravim, TV-ja ne gledam že leto in pol in ga ne bom, dokler bodo vodili enostransko propagando.
Danes je prvi šolski dan. Lani začetek brez mask, ker smo se starši ideji o maskah uprli. Nato zaprtje šol in odprtje samo, če se nosijo maske. Boom, maska je postala cel vsakdana vsakega 12+ letnika. Spomladi ideja o samotestiranju otrok, ampak ni šlo čez, ker smo se starši uprli. Letos začetek šole, boom, samotestiranje je postalo del vsakdana vsakega 12+ letnika (imam hčero staro 12, 7. razred in govorim samo za njen primer, drugih ne poznam).
Kar hočem povedat je to, da nas kuhajo, kuhajo, kuhajo. V čem je poanta, da otrok nosi masko, če opravi test? Znova ni logike in noben se o tem ne sprašuje. Moj otrok maske v šoli nosil bo NE. Ne bomo sledili tej agendi zasužnjevanja otrok.
Pa še bonus moja teorija zarote (piši me v uho):
Dejstvo je, da imajo plan do konca leta potrditi varnost cepiv za 12+ letnike. Vmes bodo verjetno tako kot lani zaprli šole in nato pa parih mesecih odprli pod pogojem, da se morajo otroci cepiti. 😁
Tisti podatek o smrtnosti s tem živalskim zdravilom pa niste zasledili🤔. Če bi ga dovolili pri nas bi pa rekli, da nas hočejo ubit in da hoče farmacija še na živalskih zdravilih služit ! Seveda ga v Indiji uporabljajo, ker nimajo nič od nič, v sili še hudič muhe žre... 🥴
Imaš kakšen link, prosim?
Spet odvisno zaradi česa bolnik umre po prejemu zdravila. Če ga pobere zarad covida, ker zdravilo ni pomagalo, verjetno ni zdravilo krivo? Ne vem, samo na glas se sprašujem.
Te besede so res močne, bi jih lahko zamenjal s čimerkoli, ja.
Sem pa šel prav brat po netu in res se uporablja tudi za zdravljene na človeku, tega nisem nikoli preverjal. Govorilo se je, da zdravilo pomaga v začetni fazi pri covidu, nato so se pojavile govorice (FB, lol), da je to res samo za živali in me ta izjava Rozmana niti ni najbolj pritegnila, saj je samo povedal, kar sem že slišal.
Je pa sodelavec naročil Ivermectin iz Indije in so zdravilo na carini zavrnili. Prav tako so že lani prepovedali prodajo le-tega pri nas.
Zakaj šele sedaj resne govorice o tem, da je to samo za veterino? Ali sem pa morda preslabo gledal TV zadnje leto.
Torej, dr. Rozman je povedal, da so trenutno hospitalizirani necepljeni in necepljeni, med njimi pa ni prebolevnikov.
In tukaj pridem do vprašanja, ki si ga zastavljam že od začetka leta in sicer, zakaj se cepi prebolevnike, ki so covid preboleli brez večjih težav (kar je večina ljudi!)?? To mi je bil in mi je večni misterij, saj ni ga boljšega kot da zadevo preboliš in tako dobiš (delno) imunost na to bolezen. Poleg tega ti je telo pokazalo, da ima zdrav imunski sistem, ki se lahko spopada s to boleznijo.
Ko zbolimo, si vsi želimo, da nas čakata bolnišnična postelja in oskrba, in tragedija bi bila, če to v nekem trenutku ne bi bilo več mogoče, je opomnil pulmolog Aleš Rozman. Epidemijo je treba zavirati, da se to ne...
UTRIP je oddaja Informativnega programa z najdaljšo tradicijo. Nastala je leta 1988, kot redni tedenski pregled notranjepolitičnih...
OPS al kaj so. Tile tičkoti imajo opasne teorije. Čakam na tisto, kjer bodo cepljeni masovno umirali po ulicah nekje do 1.8. in kriv bo 5G, kar je Troha sam v enem posnetku izjavil. In zarad takih kujonov, smo potem vsi, ki se ne strinjamo s cepljenjem, teoretiki zarot. 🙄
pred 39 minutami je Alex napisal:
Tukaj se lepo vidi, da večina podpira obvezno testiranje.
Dobro, primerjati tistega ravnatelja s tem je prezpredmetno. Ta trdi, da virusi Sploh ne obstajajo.
To pa je že kar huda izjava za enega ravnatelja. K takemu ne bi pustil svojega otroka, da ga, "poučuje" niti pet minut. Kmalu se bo našel kak ravnatelj, ki bo trdil, da je zemljo bog ustvaril v sedmih dnevih. Da naj mu kdo dokaže, da, se moti. In se bo zbralo 200 privržencev iz cele Slovenije, ki mu bo skandiralo in ga podpiralo. Kaj pa potem? Kaj sledi? 🤔
Tukaj piše, da trdi, da virusi (množina) ne obstajajo... to mi je že mal zaskrbelo, da ni kak Kumbaya teoretik tale ravnatelj.
Dobro, primerjati tistega ravnatelja s tem je prezpredmetno. Ta trdi, da virusi Sploh ne obstajajo.
To pa je že kar huda izjava za enega ravnatelja. K takemu ne bi pustil svojega otroka, da ga, "poučuje" niti pet minut. Kmalu se bo našel kak ravnatelj, ki bo trdil, da je zemljo bog ustvaril v sedmih dnevih. Da naj mu kdo dokaže, da, se moti. In se bo zbralo 200 privržencev iz cele Slovenije, ki mu bo skandiralo in ga podpiralo. Kaj pa potem? Kaj sledi? 🤔
Kje to trdi? Nisem zasledil. Prosim za link. Hvala.
pred 6 minutami je Alex napisal:
Mogoče je razlog ta, da jih je premalo in delajo po cele dneve? Ali pa mogoče se odpravijo čez mejo, kjer dobijo neprimerno večjo plačo? Ali pa jim je dovolj tega bluzenja FB doktorjev v sloveniji? Kdo ve. 🤔
Mogoče se pa nočejo upogniti obveznemu cepljenju zdravstvenih delavcev. Kdo ve.
Na področju kadra v zdravstveni negi so razmere vse slabše, podobno kot se slabša tudi epidemiološka slika. Obremenjenost zaposlenih narašča, zaradi tega tudi vse več odhodov.
Spet smo pri jajcih, haha. A če se greš cepit imaš jajca, če pa ne, jih pa nimaš?
Bolj je imeti jajca v teh časih, da nisi tiho. Recimo kot tisti ravnatelj iz Prebolda.
O zdravnici Hitijevi se pa danes presoja na zdravniški zbornici. Če še kdo ni videl posnetka, ki ga je nekje junija objavila in samo predstavila dejstva in take je potrebno utišati:
Isto je kot lani. Furajo dalje te številke tako kot jim ustreza. Noben pa nobenega ne pozna, da je bolan. Na zimo bodo ljudje bolni, kar je normalno, vendar zaradi PCR testov, ki ne razločujejo med covid19 in gripo, bodo vse številke letele na račun covida.
Na jesen nas bodo zaprli do spomladi. Krivi bodo necepljeni.
Ampak dokler folk ne bo rekel, da je konec, ne bo boljše...
Zanimivo, sem malo poguglal in je res ja. Ce prav zastopim, ce ti karanteno odredi na meji carinik jo moras podpisat. V primeru, da ne podpises:
Citat
Za osebe, ki izjave ne bodo podpisale, novela zakona določa, da se jim odredi ukrep karantene na domu z odločbo ministrstva za zdravje.
Tako je, kot piše. Dobil bom domov odločbo od ministrstva, katere ne bom prevzel 14 dni. S tem ne bom seznanjen s pogoji karantene.
Me pa zanima samo za info, ali se lahko po petih dneh naredi hitri test za prekinitev karantene?
Če se navežem na par Bossevih besed.
Na svetu je N število držav in mi je dejansko smešno, da se je šele po N mesecih cepljenja šele oglasila ena izmed držav, ki je to šla preverjat. Neverjetno, res.
Družinsko zdravnico Nado Hiti pa pri nas preganjajo kot čarovnico, ki je naredila domačo nalogo na lastno pest. Cepiva in palčke za testiranje je poslala v Nemčijo v laboratorij in predstavila rezultate. That's all. Sedaj pa se bo morala zagovarjati pred zdravniško zbornico (al neki) pred vsemi podkupljenimi kurci, ki si ne upajo spregovoriti na glas, pač pa furajo agendo dalje. Ma jebejo naj se, požiralci jebenih banan.
Prav tako so se spravili na tega ravnatelja. Naredil je točno to, kar bi morali vsi. Vprašati nekoga po zdravju, u 3pm. In sedaj se ga preganja kot čarovnika... Da nism bil na dopustu, bi 120% šel v Prebold v podporo. Zame je heroj in dela v prid našim otrokom. Kapo dol! Treba je pokazat hrbtenico in se upreti, potem bodo, upam, sledili tudi drugi.
Da ne rečem, da smo bili sedaj na hrvaškem 14 dni in skorajda ni bilo zaznati nove normalnosti. Ja, so bile kao maske v trgovinah, to je pa to. Nosil jo je tisti, ki jo je hotel, ostale so pustili pri miru. V mestu Primošten vsak dan gužva, da so ljudje hodili en po drugem, v kampu prav tako. Kar me je najbolj razveselilo, je pa to, da so zvečer otroci imeli mini disco vsak dan in je bilo tam cca 50 otrok, ki so skakali, plesali, se igrali, bili navihani, skratka bili so otroci. In tem otrokom bodo sedaj nataknili maske čez par dni, jih (samo)testirali, ponekod tudi cepili.
Kar se tiče teh neboluz s testiranji in tem, pa bom citiral enega gostinca:
Citat
Ko delam v gostinstvu mi test velja 7 dni, če pa želim po šihtu nekam nekaj pojest, pa 48 ur.
Kdo bi razumel...
EDIT: toliko dolgo sem pisal post, da sem s citatom samo ponovil že napisane besede, haha.
DODATEK:
policaji, politiki in morda še kdo, se pa sploh ne rabijo testirat, ane. Samo toliko o vsej teh logičnosti jebanja v zdrav mozak.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ptičica na veji mi je povedala, da jih nekaj zdravnikov ni najboljše odneslo po cepljenju. Poleg tega pa tudi, da se zelo veliko število zdravnikov v UKC ne želi cepiti.
Tako da te cifre jemljem z rezervo že na splošno, da ne rečem o tem, da je najverjetneje vmes bil kakšen placebo. Kakor mi je znano tudi na splošno med navadnim folkom je kar nekaj procentov ljudi cepljenih s placebom.
Ampak dobro, če so se cepili, dobro za njih. Vsak na svojo odgovornost.
Pa ne trdim, da bodo sedaj vsi cepljeni umrli, kot hočete delat iz tega neko apokalipso.🙄 Ampak zase vem, da ne bom kockal s eksperimentalnimi zvarki.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani