Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Bo verjetno kmalu, ker je pa sicr pravi Xenonski ma?ek.

Kak?en butast veter nas nadleguje na prazni?ni dan.  :glare:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Crknila ?arnica na avtu - xenon!

Cena nove original 160?  :vskalo: :vskalo: :vskalo:

Dec, pozabi na original, ker kdo ve kolk bi ti potem ?e delo ra?unali. Imamo mi za to opravilo na forumu mojstra Ajvarja!  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes jedel najbolj?i borovni?ev sladoled v dosedanjih (skoraj) 37-ih letih, je pa doma?e izdelave, by mojster Baki, ki je obenem tudi kebab ma?ek. Tam sem spontano sre?al ?e ?mega in sva udarla eno kraj?o debato. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sicer tele teme zadnje ?ase nisem prebiral in zato ne vem kaj ste pisali na preteklih straneh, AMPAK

kar me je pa ?okiralo v?eraj (dokaj redno spremljam BAR, ki se odvija v neboti?niku) in je tam noter tudi eden ali celo 2 geja, pa so uleteli noter neki homofobi ter za?eli s fizi?nim nasiljem, Dobil je celo nek udarec preko pulta kolikor sem opazil.

Potem so bili ?e komentarji udele?encev, da Zoki je pa? Zoki, itd. Se pravi nek strah in trepet, vsaj tako je bilo razbrati iz komentarjev. Mah vse ?ivo se dogaja in do?ivi v tej dr?avi, tudi da represivni aparat o?itno ne uspe ukrotiti raznih uli?nih ter kravatnih Zokijev.

Jaz se dr?im na?ela ?IVI IN PUSTI ?IVETI (kar se verjetno lep?e izgovori v ANG jeziku). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kakor komu, men nista okej, tebe pa garant spominja na njegovga rojaka in predhodnika v tej ekipi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ez par urc ?tartam v smeri preko Karavank in upam da se zadeve kmalu za?nejo odvijat v pravo smer. :)

Vmes pa sem se ?e navadil na 14-urni delovnik telesnega stra?arja (manjka le ?e W. Houston). :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Slivka, zamudil si direkt en velik dooolgcajt (po mojem mnenju je Melbourne ?e tako ali tako ena najdolgo?asnej?ih dirk na trenutnem koledarju F1). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No vsekakor sem danes navijal za Petra in Tino, AMPAK poglejte ?tevilo zmag njunih nasprotnikov v tej sezoni, pa potem recite, da si nista druga 2 zaslu?ila.  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.