Danes jedel najbolj?i borovni?ev sladoled v dosedanjih (skoraj) 37-ih letih, je pa doma?e izdelave, by mojster Baki, ki je obenem tudi kebab ma?ek. Tam sem spontano sre?al ?e ?mega in sva udarla eno kraj?o debato.
Sicer tele teme zadnje ?ase nisem prebiral in zato ne vem kaj ste pisali na preteklih straneh, AMPAK
kar me je pa ?okiralo v?eraj (dokaj redno spremljam BAR, ki se odvija v neboti?niku) in je tam noter tudi eden ali celo 2 geja, pa so uleteli noter neki homofobi ter za?eli s fizi?nim nasiljem, Dobil je celo nek udarec preko pulta kolikor sem opazil.
Potem so bili ?e komentarji udele?encev, da Zoki je pa? Zoki, itd. Se pravi nek strah in trepet, vsaj tako je bilo razbrati iz komentarjev. Mah vse ?ivo se dogaja in do?ivi v tej dr?avi, tudi da represivni aparat o?itno ne uspe ukrotiti raznih uli?nih ter kravatnih Zokijev.
Jaz se dr?im na?ela ?IVI IN PUSTI ?IVETI (kar se verjetno lep?e izgovori v ANG jeziku).
No vsekakor sem danes navijal za Petra in Tino, AMPAK poglejte ?tevilo zmag njunih nasprotnikov v tej sezoni, pa potem recite, da si nista druga 2 zaslu?ila.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Razmeroma zanimiv prispevek kar se ti?e zaposlovanja v tujini;
http://cekin.si/clanek/nemcija-bo-zaposlitev-nudila-tujcem.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani