Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Zakaj pa nisi 5-vratno vzel - ni? zajebancije glede tega :hudicek:

Pri 5 vratni me pokrov prtlja?nika zje** - un del pod spojlerjem...ne gre pol notri box za psa, dolge vi?je zadeve...

Bi hitro ?ajba ?la....

Ma ?e ta je premajhna :dudek: , pes dubu ko?o - od starega psa, je bila ?e pr star?ih.

post-2637-1352283667_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko je pa treba v tejle karavanki odmontirat / vrniti polavtomatski rolo prtlja?nika mi je pa ?al, da imam ta avto - resno! Zajebavanje uporabnikov v iber, da o ?kartu ne govorimo, vse leti stran.

Karavana imam z namenom, in rolo ni namenjen drugemu kot da je skoz v avtu....boh ne daj da samo platno sname? za visoke dele v avtu, prio stari se je cel umaknil do ?tange, tu je pa ?tanga na sredini avta, platno visi dol z nje, ?tenga pa ?e vedno buta v dele, prtlja?nik se pa ne zapre, ker se ta ?tanga ?e vedno avtomatsko spusti ob zapiranju....

pol roloja je platno pol pa kot ?panska zavesa....trdo platno....ne da se ga umakniti za?asno ali vse ven ali ni?, tukaj pa.......... :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo::vskalo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bli?a se velik praznik
Napisano

Hehe, kak?na neumna izjava.

No pa mi prosim ti razlo?i, zakaj naj bi ?el na volitve?

Ker so na isti dan kot ma?a in poceni kosilo pri Micki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Za vse ki bi radi pri?paral ....nakup obvezen,jaz bom v avto vtaknil 3 :):vskalo::vskalo:

http://privoscite.si/slovenija/2820/50-pop...-porabo-goriva/

Pa to sploh ?e ni vse, z njim lahko polnite ?e telefon brez porabe goriva in dobite modro AMBIENT LIGHT!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

vcerej tko spijem ene 2 kozarca vode in se spomnem da je voda opore?na, ker sm se bal motenj v zelodcu sm si reku nc bom mal razkuzu z jegrom.. in sm spil 3/4 steklenice, tko da danes mi je vseeno slabo ampak nevem ali je kriv jeger ali voda? :vino:

Ka pa mesas bumbar, cistega se pije

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

kostanj v litrih :aaaaa:

merica je v litrih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sosed na bregu, kjer se je umaknila Sava na?el 3 prekrasne some....sem delal zunaj in mel orodje ob sebi najmanj?i 42cm, najve?ji 79cm...

in sem mu posodil ?ajtrgo do doma....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Admin, zbri?i temo

SE STRINJAM!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ufff ima? pri?ravfano ki?to v tla da je ne odtrga ko za?ene? download

misli? upload.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Nebi blo take panike ce me nebi glava pa gru bolela k norca pa.se trese me od mraza :wacko:

Prid na kej domacga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

A sem tebe vpra?al?

Vsi vemo kaj se z njimi po?ne, samo ne vemo to?nega in pravega recepta.

?e vedno mi pa nisi odgovoril na kateri vodovod si priklopljen

Na toplovod

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se dobro da nekdo v HD lima dirke na partis, bom zdele gledu v lep?i sliki kot v ?ivo :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Porocam jaz s podatki :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

A ti si tisti zalezovalec Uro? Tadina?

?akam urko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Fajsula - BMWslo

forum.bmwslo.com › Splo?ne razprave › ?vekarije - Posnetek

?tevilo objav: 3 - 3 avtorjev - 22 okt

Se opravi?ujem,?e sem isto temo ?e enkrat odprl. ?al je ne najdem. Kako dobro jo potem poznate in kaj bi naredili?

Fajsula - Stran 3 - BMWslo

forum.bmwslo.com › Splo?ne razprave › ?vekarije - Posnetek

?tevilo objav: 5 - 4 avtorjev - 21 okt

Na vse na?ine jo moramo. Otro?ja je in se preve? igra z ?ivljenjem. Mojemu prijatelju je naredila tako sramoto, da se mu ne javlja ve? na telefon ...

A tudi BMWja?i je ne najdejo?

http://www.obala.net/tabla/messages/index....gora=23.2441955

Tudi na primorskem je ni

A ti si tisti zalezovalec Uro? Tadina?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

in kaj pri nas blokira promet na mostu?

tisti ki se ustavljajo da bi slikali Soro :vskalo::vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Matr mamo sre?o mi, sem 100m od Save takoj za soto?jem s Soro (double ?us) ampak na levem bregu, ki je 40m vi?ji od desnega....bogi tisti na desni, so ?e zaliti proti Mednem.... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

nobenmu ne privo??im......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja pri nas (Tolmin) je kar precej zalito, v bistvu so vse povezave odrezane....

PA ?e gleda? je Tolmin dosti na odprtem, kaj ?ele kje v kaki Ba?i, Podbrdo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Jzt se predam...

A bejbi? :aaaaa:

Sicer pa gledate kaj Larino izbiro? ?e ja poro?ajte...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak?na kjut ?nofla :blush::wub: Iz kere psarne pa je? :)

Felix Canis

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Danes je spet eden med Dom?alami in Lukuco kontra peljal, niso pa poro?al a je upo?teval omejitev hitrosti.. Saj po?as bo za razmislit v katero smer je na avtocest bolj varno peljat :hudicek:

torej je vzrok neprilagojena hitrost, saj bi jo moral prilagoditi glede na 'razmere na cesti'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.