Ko je pa treba v tejle karavanki odmontirat / vrniti polavtomatski rolo prtlja?nika mi je pa ?al, da imam ta avto - resno! Zajebavanje uporabnikov v iber, da o ?kartu ne govorimo, vse leti stran.
Karavana imam z namenom, in rolo ni namenjen drugemu kot da je skoz v avtu....boh ne daj da samo platno sname? za visoke dele v avtu, prio stari se je cel umaknil do ?tange, tu je pa ?tanga na sredini avta, platno visi dol z nje, ?tenga pa ?e vedno buta v dele, prtlja?nik se pa ne zapre, ker se ta ?tanga ?e vedno avtomatsko spusti ob zapiranju....
pol roloja je platno pol pa kot ?panska zavesa....trdo platno....ne da se ga umakniti za?asno ali vse ven ali ni?, tukaj pa..........
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
vcerej tko spijem ene 2 kozarca vode in se spomnem da je voda opore?na, ker sm se bal motenj v zelodcu sm si reku nc bom mal razkuzu z jegrom.. in sm spil 3/4 steklenice, tko da danes mi je vseeno slabo ampak nevem ali je kriv jeger ali voda?
Ka pa mesas bumbar, cistega se pije
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Matr mamo sre?o mi, sem 100m od Save takoj za soto?jem s Soro (double ?us) ampak na levem bregu, ki je 40m vi?ji od desnega....bogi tisti na desni, so ?e zaliti proti Mednem....
Danes je spet eden med Dom?alami in Lukuco kontra peljal, niso pa poro?al a je upo?teval omejitev hitrosti.. Saj po?as bo za razmislit v katero smer je na avtocest bolj varno peljat
torej je vzrok neprilagojena hitrost, saj bi jo moral prilagoditi glede na 'razmere na cesti'
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bi hitro ?ajba ?la....
Ma ?e ta je premajhna , pes dubu ko?o - od starega psa, je bila ?e pr star?ih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani