Sicer pa sem ?e velikokrat sli?al, da odsvetujejo iti delat v Avstrijo preko SLO podjetja, ker se je na ta na?in zgodilo ?e obilo nategancij. ?e podpi?e? pogodbo o zaposlitvi z avstrijskim podjetjem, naj bi bila marsikatera bojazen popolnoma odve?, saj so tam zadeve po?timane nekoliko bolj striktno kot pri nas.
Men je An?ka sicer ful OK, tako da ko Mazejeva neha smu?at, bom zagotovo zanjo navijal, AMPAK letos ?e vseeno bolj navijam za ?rnjanko. Veleslalom bo odlo?ilen (upam da ne kon?a An?ka na 1., na?a pa nekje izza 5.mesta oz. odstop, ker potem je zgodba slej kot prej fertig, saj na slalomu zmago realno pripisujem Schiffrin-ki, ostalo pa vpra?anje).
Ne vem al ma folk cel cajt v podzavesti to, da je danes petek 13., ali sem pa? naklju?no sre?al toook enih ?udnih voznikov, kot jih sicer ne v celem mesecu. Npr. v Meng?u mi je kot Zombi uletel avtobus v kro?nega, da sem komaj se izognu, da bi ?el k vragu (v nebesa me verjetno ne bi hotli spustit).
Ker vem, da marsikoga mika it "s trebuhom za kruhom" in v bolj?i jutri, sam pa sem ?e v nekih dogovorih glede selitve in zaposlitve, kar naj bi se zgodilo ?e pred leto?njim poletjem, vam zato odpiram novo temo, ki utegne komu pomagati pri njegovi odlo?itvi ali pa jo olaj?ati.
Pred ?asom sem v ?asniku Finance zasledil tudi ?lanek, ki podrobno opisuje kako naj se nekdo loti zaposlitve preko meje, ?e tam gor nima nobenih poznanstev in podobnih zadev. Pa sem zadevo kar fotografiral in jo bom kot fotko prilepil na forum (mogo?e bi jo bilo dobro le ?e obrnit s strani admina).
Skratka, ne vem zakaj bi samo jamrali v tej na?i Koko?ki, ?e lahko vsak posameznik vzame svojo zaposlitev v svoje roke in naredi nekaj zase.
DOBRODO?LE so vse sorte informacije, ki se nana?ajo na navedeno tematiko, razen ?aljivi komentarji pa seveda niso za?eleni in bodo izbrisani.
Lep pozdrav in sre?no!
Borut oz. Zmaj, z ?e drugim, nem?kim imenom; Ludwig
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moram pohvalit na?e ORLE, ki nam bodo ta wikend zagotovo ?e dodatno polep?ali. VSA ?AST!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani