Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

spet ne bom upal iz avta it vn... :glare:

zato ga pa mam :hohoho:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Meni je kul avto, lih za kake lova?e lovit pa to ni. No fizi?no bi jih ujel s tem avtom ampak ne pa na tak na?in kot, ?e bi mel kakega Audija z lepimi fensi LEDicami (ve?ino glupa?, ki jih poznam se lima nanje). :aaaaa:

Ma pa dva anusa :hudicek:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

od kdaj mas ti spet psa?

od ponedeljka :)

post-2637-1352054772_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cel dan ?vasal in vrtal.....imamo ograjo z vrati okoli vrta, in s tem se bo pes poslovil od laminata :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

treba met tuch screen ekran potem pa postane vse bol zanimivo ;)

Povdarek je glih na temu,same vizualne spremembe so pa itaq same poseb bol?e :P

4 letnik ne razume, zakaj na telefonu vse ?iba tako, na ra?unalniku pa mora mi?ko met....Generacija X bemti...

Malo je zoprno ker mora? v klasi?ni desktop vedno manualno iti, a se da na?timati to kot default? ne da gleda? tiste barvaste zavese na ekranu,.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e vedno je tako, samo to se ne bo nikoli zgodilo. Po vsej verjetnosti bo na mojo ?alost kar Vettel prvak.

pozabil sem eno zmago fetla, sem mislu da bi bilo 5:5

Upam da ga alonso vsaj ujame, da ga bo mal prpa, ker mali ni navajen voziti pod pritiskom, naslove in zmage osvaja le s pol-a in prehitrim avtom.

?tartna razporeditev Maldonada, Senne in Grosjeana obeta :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kolega ?e vedno upa, da bo Hemi prvak, pa sem ga najprej po zdravju povpra?al, potem pa ?e po njegovih matemati?nih sposobnostih, saj je tak razplet dobesedno ZNANSTVENA FANTASTIKA, zaostaja za Fetlom genau 75 to?k (se pravi mora preostale vse 3 dirke zmagat), Nr.1 pa ne sme dobiti niti ene same to?ke. No pol je tu nekje vmes, ne dale? za njim ?e rde?i Alfonzo, tko da je o?itno ra?un brez kr?marja. Razen ?e ... (da vidmo kok pik bo dans za Fetla). :aaaaa::jezicek:

tudi to odpade, ker ob enakih pikah ma fetl ?e vedno prednost

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Formulo so naredili zanimivo sedaj :)

Jutri se bo fetl za petrovom mucil ko Alonso lani :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Saj mi v firmi bomo pa mogli trenirati nem??ino ker nas bojo verjetno avstrijci kupili. Samo tole v Kamniku bi pa naredili hecen pas, naj vsaj sto metrov ?irok pas naredijo da bo vsaj izgledalo. :D

Vsaj nekaj se dogaja v Morav?ah pa magar da oropajo banko. Drugi?, po prvem ropu so vse zaprli, zablindirali, dodali varnostnika (nekaj ?asa, zdaj jih ni bilo ve?). Prejle pa na podstre?ju sli?im zavijanje siren in uleti sestra da so banko oropali, zazvoni mobitel pa mami oz Morav? isto live streaming mela, da so ravno oropali banko. :hohoho:

(Kamink) Steinik :hohoho:

Symon kaj ti bo pol facebook, ?e ma? big brother familijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Marsikej pi.ka rodi, da ni bil tole na? sovra?nik divjakov, dinamikov in dinamitov;

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/po...tro-voznjo.html

a na polo?nici je bil njegov TRR??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

kako - sej verige je prodal... prikolica jih ne rabi :ne vem:

Ka pa ti ve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

in prikolico :D

Prikolico je omenil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Gre se za punco, ki je skenslala kolega od Don Felipeja, ker je prodal Audija in kupil Clia. Ampak sedaj smo se tudi vsi ostali zaljubili v njo. Gre pa za najlep?o slovenko pod tem soncem.

Mislim pa da je tudi na? Don Felipe malo :wub: To pojasni zakaj gleda rx-8ke za ?lepat prikolce, ko bosta hodila na morje. Bejba pa pali na mazdi, po tanovem :D

To je to.

z verigami si pozabil dodati

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Danea sem zvedel, da Je H dobil las fajsule in da ze dela njeno druzinsko drevo z naslovi. Poleg rega bo dodatna analiza pokazala ali je noseca, s kom in kdo je uporabljal durex kondome kdo pa ne na njej

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

pa dobr vse ok..ampak glede na to da je bil spredi avto pod vodo itak bi ze akomulatorju naredil stik...

preve? filmov gledate :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

dejansko so lu?i gorele ... sam zlo ?udn to ... ?e je avto v vodi bi mogl ?e 100x nardit kurc?lus :ne vem:

Pozabljate da so sami konektorji izolirani in lampe same ena zra?na zatesnjena komora. Potem bi lahko ?e ob ve?jem nalivu vse crknil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

nismo dolgo vzdr?ali

post-2637-1351768365_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

a ne, na sve?i Mojca se ?e nisem opekel, sem dal pravo?asno roke stran, ko je za?ela oreng za?igat. Sem jebat ga k pa taka za?igalna mo? zgine po dveh dneh in pol je Mojca za stran.

Pa vsak k pride mimo loh plamencek vzame...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

In potem pravi? da ni otro?ja ?

To ve pa samo

Objavljena slikaObjavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

brez rje,......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.