Meni je kul avto, lih za kake lova?e lovit pa to ni. No fizi?no bi jih ujel s tem avtom ampak ne pa na tak na?in kot, ?e bi mel kakega Audija z lepimi fensi LEDicami (ve?ino glupa?, ki jih poznam se lima nanje).
Ma pa dva anusa
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kolega ?e vedno upa, da bo Hemi prvak, pa sem ga najprej po zdravju povpra?al, potem pa ?e po njegovih matemati?nih sposobnostih, saj je tak razplet dobesedno ZNANSTVENA FANTASTIKA, zaostaja za Fetlom genau 75 to?k (se pravi mora preostale vse 3 dirke zmagat), Nr.1 pa ne sme dobiti niti ene same to?ke. No pol je tu nekje vmes, ne dale? za njim ?e rde?i Alfonzo, tko da je o?itno ra?un brez kr?marja. Razen ?e ... (da vidmo kok pik bo dans za Fetla).
tudi to odpade, ker ob enakih pikah ma fetl ?e vedno prednost
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Saj mi v firmi bomo pa mogli trenirati nem??ino ker nas bojo verjetno avstrijci kupili. Samo tole v Kamniku bi pa naredili hecen pas, naj vsaj sto metrov ?irok pas naredijo da bo vsaj izgledalo.
Vsaj nekaj se dogaja v Morav?ah pa magar da oropajo banko. Drugi?, po prvem ropu so vse zaprli, zablindirali, dodali varnostnika (nekaj ?asa, zdaj jih ni bilo ve?). Prejle pa na podstre?ju sli?im zavijanje siren in uleti sestra da so banko oropali, zazvoni mobitel pa mami oz Morav? isto live streaming mela, da so ravno oropali banko.
(Kamink) Steinik
Symon kaj ti bo pol facebook, ?e ma? big brother familijo
Gre se za punco, ki je skenslala kolega od Don Felipeja, ker je prodal Audija in kupil Clia. Ampak sedaj smo se tudi vsi ostali zaljubili v njo. Gre pa za najlep?o slovenko pod tem soncem.
Mislim pa da je tudi na? Don Felipe malo To pojasni zakaj gleda rx-8ke za ?lepat prikolce, ko bosta hodila na morje. Bejba pa pali na mazdi, po tanovem
To je to.
z verigami si pozabil dodati
Danea sem zvedel, da Je H dobil las fajsule in da ze dela njeno druzinsko drevo z naslovi. Poleg rega bo dodatna analiza pokazala ali je noseca, s kom in kdo je uporabljal durex kondome kdo pa ne na njej
a ne, na sve?i Mojca se ?e nisem opekel, sem dal pravo?asno roke stran, ko je za?ela oreng za?igat. Sem jebat ga k pa taka za?igalna mo? zgine po dveh dneh in pol je Mojca za stran.
Pa vsak k pride mimo loh plamencek vzame...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani