Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz pa pzdravljam njihove poteze- skoraj vse.Tako je treba naredit-zarezat in basta.Nobenih "bomo to pa bomo naredili ono" pa bomo imeli sestanek, pa odbor ne dovoli.Tega je bilo dovolj v prej?njem mandatu zato smo tukaj, kjer smo.V r**i. ;)

O?tro, ?e premalo o?tro za moje pojme.Dovolj je privilegijev in igra?kanja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hja ve? kako je, ?e ?lovek dela kot osel in se razdaja, da lahko vsi jejo, se grejejo in ?ivijo v novih sobah stanovanja mislim, da je fer, da ta ki dela kot osel ima tudi kej za svojo varnost in udobje na cesti sploh pri tej koli?ini km, ki jih delam, da je denar pri bajti... sej ve?, ?e se mi karkoli zgodi bo kr kriza. Al misli?, da je bolj?e, da se vozim s Picassom, moja pa naj ima Mazdo za delat 2-3km na dan, otroke do ?ole in nazaj pa morebiti ?e v ?tacuno. :ne vem:

He,he, tebe videt u picassu;ponavadi je to res avto za mamice, ki peljejo otroke v vrtec; pa na streho ne pozabit montirat thule za kolesa. Baje, da je to in na teh ?udesih. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes privo??il svoji japonkici, skoraj 3 urni tretma. Ma se sveti ko nova o?tja! :)

Objavljena slika

Dijo ?alamin, si ga tako glancal, da si celo ?rke spral dol. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To dr?i, samo v dr?avi, kjer ne pride niti do sodi??a, oziroma je krivda zgolj pojem to ni mo?no :blush:

E, to je pa drugi problem in se strinjam, da smo glede tega banana republika. Za mene je ?isto vseeno ali je kdo desni, srednji ali levi, ?e je kriv in bi ga obsodili, bi ?el v arest in pika.Najbolj mi gre na jetra glih to, da nobeden ne pride niti na sodi??e a kamoli, da bi koga ?e obsodili.

Sej zato sem malo provociral z to nedol?nostjo, ker vem, kako je s temi re?mi pri nas. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ouups, no bo? pa s certifikatom okrog hodil...

Pazi, ko otrok pogrunta mazdo je konec, se bo drl v vseh drugih avtih....

Samo to je pa res.Moja dva no?eta niti sli?at za vo?njo v Pugiju...zato pa sem ga prodal. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Verjem, da tud pribli?no ne toliko kot zagovarjate Majerja na desnici - in to celo takrat, ko se mu o?ita utemeljeni sum.

?e kdo ne ve naj si pogleda kolk resen je ta pojem, ko se ga enkrat uporabi za za?etek sodnega postopka.

Ni panike... verjamem v zmago :harhar: vsaj v 50+ al pa ?e celo ve? :hohoho:

Jaz pravim, da je vsak nedol?en, dokler se ga ne obsodi.Zdej, ali je to prav in realno, naj vsak presodi sam.

Mislim,da je ve?ino stvari, ki so javne (afere in podobni rumeni tisk) bolj ali manj rekla-kazala in so pravi "maherji" v senci in se smejijo. ;)

Zdej, kdo bi zmagal na tem forumu je vpra?anje; odvisno, kdo ima ve? trikov in me?alcev megle v rokavu. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tale Pezdir je pa res en talent - pljuva po smemu sebi. Na?in delovanja, ko od ljudstva izvoljeni predstavniki niso ni? drugega kot lutke v rokah kapitala, je globalen na?in sodobnega kapitalizma in res ne vem zakaj bi bila Slovenija pri tem izjema ?zmeden? . Glede na to, da je g. Pezdir med ?utokljunimi slo. ekonomisti eden glavnih zagovornikov sodobnega kapitalizma, res ne vem kaj ho?e. Mogo?e lastno promocijo, mogo?e pasja bombica da se zameglijo problemi vlade...

Vsekakor je sme?no ko grozi z protikorupcijsko komisijo, ki jo je Toma? Majer ?e zdavnaj hotel ukinit :huh: .

Mogo?e pa ima res dovolj "parazitov", ki jih kar mrgoli okoli nas? :P

Zakaj vedno vi levi vidite povsod le slabo?Mogo?e so to izku?nje iz preteklosti in na?in delovanja? ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Pa ne morjo se distancirat od samih sebe. Imajo ?e zdaj psihi?ne probleme zaradi razdvojenih osebnosti :hudicek:

Zame je to trenutno najpomembnej?a tema in ?e tukaj ne bo ni?, potem naj se slikajo vsi skupaj. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

+ukinili bodo en kup enih brezveznih slu?b in zavodov na javni upravi. :bravo:

-ne bodo ?e ukinili vinjet (meni ne ustreza) <_<

-se ne distancirajo od ponarejevalcev. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Ane bo? razlo?il, kako je lahko to za Slovenijo plus da tovornjakarji v tranzitu ?e nekaj ?asa ne pu??ajo denarja na na?ih ?rpalkah, obenem pa veselo rijejo na? asfalt in onesna?ujejo na?e okolje.

Pa italijan?ki stojijo v vrstah na obmejnih ?rpalkah, ker imajo absolutno dra?jo nafto. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

v italiji je tudor naredil svoje....jaz sem dal danes tempomat na 130 pa sem ga ve?krat izklopil in potem obupal

Enako, samo s tem, da sem ga zmanj?eval.Vsaj poraba je padla. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Radio 1 - Ke? stena :)
Napisano

?ivjo!

Ne vem ?e kej spremljate to igro na Radiu 1, trenutno se odvija v Kopru kokr vem?

Se pa sli?i dost zanimivo. :P:danzoman:

Jaz sem bil, pa po mojem ustrelil ?isto mimo.Kako bo? pre?tel ves drobi? na tleh? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Minus vladi za dra?enje goriv. Janez Majer Jan?a je pred volitvami obljubil zni?anje tro?arin na goriva, ampak kot ?e mnogo drugih obljub je tudi to snedel. Njemu to ni panike ker so njegovi volilci itak vsi povrsti zlate ribice.

+---ker najve? povpra?evanja je po "nafti"-tovornjaki in to.Poglej si cene nafte pri nas in pri sosedih oz, celotni Evropi.Je vedno ve?ji razkorak med benzom in nafto, kar je po mojem prav. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mah ta poraba je vedno bolj aktualna v kolikor si kilometra?....

ti si itak izvenserijski razred, sam sem v pol leta dal 2.500?

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885

Torej 5.000? letno pri porabi 7,24, ?e gledam spet Mirai CD129 recimo da pri?param vsaj liter ?e ne ve?, to pomeni 700?....

matr sam ?e ?tevilke smo

P.S. A se ?e komu zdi, da so cene bencina veliko bolj pripomogle k upo?asnitvi prometa kot astronomske kazni? :whatever:

Definitivno. :bravo: V Italiji sem bil z 125km/uro ?e pravi divjak in so me prehiteli le eni trije iz slo, slova?ke in en ?vicar (pa ?e ta je bil vpra?ljivega izvora).Aja, pa enih par olimpijcev-italjanov,seveda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dejmo mal matematike in logike vklju?it - kaj pa bodo naredili z odpu??enimi? Na zavod? Kjer bodo spet v breme dr?ave pa ?e delal ne bodo. Mislim, ?e je to logika pol je pa? sorry ne ?tekam.

Noro var?evanje in zategovanje pasu gre samo v smeri ?e ve?je recesije in slab?anje polo?aja. Ljudi se odpu??a, manj?ali bi pla?e pol se pa ?udijo, da se zmanj?uje notranja poraba - mislim LOL pa kak?ni so to strokovnjaki?

Pod to?ko ena bi se morali truditi, da bi spodbudili nacionalni ?ut (ne nacionalisti?nega, da ne bi bilo slu?ajno kake pomote) in ljudi prepri?evat naj kupujejo slovensko in naj s tem skrbijo za delovna mesta in za dvig BDP-ja, ne pa da je splo?en slovenceljski ?port pljuvanje ?ez doma?a podjetja in kovanje tujcev v zvezde.

Zalaufat proizvodnjo, kjer nam je samooskrba najslab?a - za to bo treba milijone vlagat ne pa jih rezat.

Slovenija bi morala zakonsko prepovedat seljenje proizvodnje v tujino. Lahko odpira? podjetja v tujini, ?e jih doma ne zapira?.

Nikakor pa ne odpu??at in po eni strani nasilno upokojevat na drugi strani pa vi?at upokojitvene pogoje, ker dokler bo? imel mlade na zavodu bolehne starce pa v slu?bah si naredu samo kaos in si sploh nekonkuren?en.

Ma glej to lahko cel dan pi?em pa kdo bo bral.

Majer & oprode seveda imajo pravico, da so kdaj pa kdaj neumni ampak problem je, da to pravico vse preve? nesramno izkori??ajo.

Glej, vsi so ugotavlali (tudi prej?nji), da je javna uprava (pre)velika in se samo ?e pove?uje-denarja je pa vse manj.Kako re?it, da bo koza sita in volk cel, ne vem.Preve? ?asa so to vlekli z zadol?evanjem in je pri?el ?as, ko ni ve? igric.Je treba re?it to zadevo tudi za naprej.Sej ni re?eno, da morajo glih odpustit vse- razporedit pa? na druga delovna mesta (kot to po?nejo v gospodarstvu ?e par let) in ukinit razne "mojstre", ki niti ne vedo to?no, kaj naj bi delali oz. po kaj hodijo v slu?bo (in ne delati). ;)

-prvi?- s tem se strinjam le delno;kvalitetno robo kupujejo ljudje ?e sedaj slovensko, tisto pa kar ni, pa? ne.

Hvala bogu, da je konkurenca na trgu.

-drugo.Tudi, ko bo recesoje konec pri nas ne bo ni? druga?e, ker ve?ina delovnega folka (za razliko od nem?ije in drugih dr?av, ki so resni?no v recesiji) je na minimalcih in tudi pozneje ne bo ni? druga?e.

Pa? ni kupne mo?i in je ?e dolgo ne bo, ker folk se je nau?il ?parati in nima od kje vzeti.

-tretji?-tu se strinjam, da bi morali zalaufat proizvodnjo, samo s(m)o malo zaspali, ker obvezno potrebujemo nov, sve? kapital in ne samo me?anja megle.Je pa tukaj en velik problem- in to je biokracija in spet smo pri prvi to?ki-preve? ljudi ne ve kaj delati in zato "dela" delo zaradi dela samega in odvrne vlagatelje.Obvezno poenostavit zadevo kot so to naredili Slovaki in ?ehi.

-?etrti?-?e to naredi?, smo spet tam, kjer smo bili pred 30 leti.?e zapremo meje, kupujemo samo na?e izdelke in bomo na konju.Yes.

Ne rabimo tega ampak vodilni morajo to raz??istiti v svojih glavah.Do tega mislim, da je dolga pot.

Glede odpu??anja se strinjam, da ni to re?itev ampak spet smo tam-ker ni dovolj slu?b, je vi?ek ljudi.

?e ohranimo vse ljudi, bo zmanjkalo denarja.Ker ne bo dovolj denarja, ne bo pla?.

Kako to re?it?

Tega ni znal re?it niti prej?nji ?ef. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A u?iva?? Upam, da ti ne bo kdaj ?al, da takole razmi?lja?. Zlo hitro se lahko sam znajde? v taki situaciji pol pa tud jok in stok ne bo ve? pomagal.

Ne bit navdu?eni, ko sekajo spodaj, bogatim pa isto?asno davke ni?ajo ... pa samo davk na nepremi?nine je reba uvest kot ga poznajo povsod drugod pa zakrpamo luknjo zraven pa ?e RKC iz dr?avnih jasli skinemo in naj se uvede cerkveni davek, ki ga naj pla?ujejo tisti, ki cerkev rabijo - ende.

To so re?itve, ki pod to vlado ne bodo za?ivele saj so v slu?bi bogata?ev in RKC - udri po raji sej je tako glupa, da se bo sama med sabo po?rla v privo??ljivosti in ne bo opazila kako nastajajo nove elite in kako ?e ve? denarja roma tja, kjer ga je ?e zdaj zadosti. ?e pa bo folku slu?ajno ?e kej ostalo pa dejmo ?e ene par zvonov narest, da jim spulimo ?e zadnje fi?nike pa na cesto z njimi in naj pocrkajo banda lena. :whatever:

Ne, ne u?ivam.Povej ti, kako bi re?il to zagato,ki so jo kuhali 20 let in pri?paral te silne miglijone?.Kaj naredi veliko folka doma (vedno ve?), ko nima ve? denarja, si ga ne sme sposodit in kredita ne dobi? Pa? se re?i stvari,ki niso nujni za obstoj-in to je razko?je.Ostane samo nujno za pre?ivetje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Ne bit tolk zadovoljen, ker zadnji podpis je na pogodbo dal Garmin dan po tistem, ko je bil izvoljen za predsednika DZ. Zato je pa tako farbal, jecljal in spet debelo po?iral slino. :whatever:

Se pravi oboji dobijo en - od mene. Tega absolutno ne potrebujejo.

En + pa za za?etek delanja reda v javni upravi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.