Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

?e v?eraj sem se v trgovini smejal iznajdbi "sesalec za tipkovnico", no danes sem pa ?e brez knofa F1 in ga moram po hi?nem sesalcu nekje najdit.  :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Celo malo ni?je, ker govora je namre? o Gazprom LPG sistemu. 

Ups, o Ga?perjevem sistemu, ki mi ga je prodal za 200?, to je tisti, ki je bil vzet ven iz Mx5.  :D

Dans je s5 fantasti?no vreme, dajte ga izkoristit, ?e je le mo?no.  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Odkar imam tole Reno (pokrovko od loncaza kuhanje ) in LPG, sem v enem mesecu, naredil ?e preko 4000km in prva polovica investicije LPG-ja se mi je s tem ?e vrnila, druga polovi?ka sledi pa v naslednjih 30-ih dneh ali ?e prej. Nisem ga dobil zastonj, ampak pa dokaj blizu tega. :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mi je  :policaj: reku, da imajo tudi oni v uporabi to?no takega belega Clia, sva se oba ful nasmejala kaka sirotinja.  :aaaaa:

Eto, zdele pa ?tartam na Pohorje, ker je fantasti?en daaaaaan, stro?ki goriva pa prakti?no ne obstajajo in tako je prav.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V 2h dneh me 2x zaustavili  :policaj:  :policaj:  :policaj: in jih moram pohvalit za zelo prijazen pristop komunikacijo, globe si nisem nobene prislu?u in zadovoljno vozim dalje.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tista cesta je res legendarna, ampak obstaja ?e nekaj ostalih ?udnih v smeri Ljubljane. Je pa res, da tista "va?a" absolutno zmaga na celi ?rti, konkuren?na ji je le ?e od Polzele direktna proti Velenju.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Laguna coupe je men ful v?e?en avto, dobro testiraj / kupuj.  :danzoman:

Petek je, u?ivajte wikend, upam da vam ni potrebno delat!  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Me je dans oseba ? spola toook razpizdla, ker je na vsak na?in svojo slabo voljo sku?ala ?e name prenest. ?e ve?, trdila je celo, da sem jaz vzrok zanjo, kar pa nikakor ne dr?i.  :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf, jaz bi se pa veliko raje vozil skozi to luknjo kot po LUKNJAstih cestah od Kamnika do Ljubljane pa nazaj vsakodnevno, kak?en dan tudi dvakrat ponovim vajo.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Katja, poglej ?e malo preko tebi bli?nje dr?avne meje, mogo?e raje tam kaj najde? kot se tle v Koko?ki matra? za neki dobit, pa za NULA cekina.  :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

To moram pa potem v pomivalca pogledat, ?e ni pral po ritmu in vsega razbil, ker jaz se bolj s prahom in odve?no robo na pultu ukvarjam (no?na mora, ampak je treba).

Zlata 90-ta za plesno glasbo;  :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se mi je sanjal, da sem zlezel na K2 oz. Mount Godwin Austen, potem sem se pa zbudu (razo?aran, da je blo kurc kej od tega vzpona in treba ?tartat delat).  :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.