Odkar imam tole Reno (pokrovko od loncaza kuhanje ) in LPG, sem v enem mesecu, naredil ?e preko 4000km in prva polovica investicije LPG-ja se mi je s tem ?e vrnila, druga polovi?ka sledi pa v naslednjih 30-ih dneh ali ?e prej. Nisem ga dobil zastonj, ampak pa dokaj blizu tega.
Jaz jim otrok ne bi "dal", ker to pa? zame ni normalna skupnost oz. zveza ali karkoli in bo tudi tak?en otrok potem te?ko peljal ?ivljenje po "normalnih tirih"
Tista cesta je res legendarna, ampak obstaja ?e nekaj ostalih ?udnih v smeri Ljubljane. Je pa res, da tista "va?a" absolutno zmaga na celi ?rti, konkuren?na ji je le ?e od Polzele direktna proti Velenju.
Me je dans oseba ? spola toook razpizdla, ker je na vsak na?in svojo slabo voljo sku?ala ?e name prenest. ?e ve?, trdila je celo, da sem jaz vzrok zanjo, kar pa nikakor ne dr?i.
Uf, jaz bi se pa veliko raje vozil skozi to luknjo kot po LUKNJAstih cestah od Kamnika do Ljubljane pa nazaj vsakodnevno, kak?en dan tudi dvakrat ponovim vajo.
To moram pa potem v pomivalca pogledat, ?e ni pral po ritmu in vsega razbil, ker jaz se bolj s prahom in odve?no robo na pultu ukvarjam (no?na mora, ampak je treba).
Se mi je sanjal, da sem zlezel na K2 oz. Mount Godwin Austen, potem sem se pa zbudu (razo?aran, da je blo kurc kej od tega vzpona in treba ?tartat delat).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e v?eraj sem se v trgovini smejal iznajdbi "sesalec za tipkovnico", no danes sem pa ?e brez knofa F1 in ga moram po hi?nem sesalcu nekje najdit.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani