Na travniku za hi?o sem se nau?il da z 2mm profila na Michelin Pilot Sport 3 ne prilezm nikamor. Je bratec sedel v avtu pa za brezveze speljeval rikverc jaz sem pa porival prednji konec avta da sva ga obrnila iz blata ven. Saj bi ga lahko potegnil s traktorjem ampak se mi ni dalo. Potem sem splaknil avto ker je bil blaten je za?el laufati po treh, sem samo zapeljal v gara?o, premontiral zimske gume, zdaj pa besno i??em nov injektor ker sem nekako odkril da je to problem. ?e dobr da imam tester za Renaulta.
Vidi? - pri mazdi ti je problem znan takoj, ker za TOK TOK TOK ni potreben tester.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
zj pa en tak ?is obi?n upra?anje.. mal bl resn in realn glede na par strani postov v tvoji ''zalezovalski'' temi... ?lovek ma? ti LAJF?
se poslavlam od te teme ker je pa res ?e vse ratal kr neki.. v ?tartu si bil ?e sme?n in zanimiv.. sm zj.. damn ?lovek.. upam da saj ve? kako ?enska zgleda v realnosti in ne v neki ?tirikotni stvari..
u?ivejte
Ej sej na tvojo miato tud pade, sam prkolco si nabav
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No to sem jaz dons slisu, mojca cel dan omenja teddy berja!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani