Skoči na vsebino
Fajsula
Napisano

No to sem jaz dons slisu, mojca cel dan omenja teddy berja!!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

A veste kaj sem pa jaz dons zvedu???

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Porocil se bo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Jaz sem se dons....na vrocem krompircku...

Torej kaj naj pol nabavim opel insignio OPC? Baje se loh baba v prtljazniku pripogne v vse mozne polozaje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se je spet ena cifra obrnila (no ja, kar pet se jih je obrnil) :D:jezicek:

Objavljena slika

Objavljena slika

?rn izolir daj na zadnjo nulo - ko nov :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Baje je zadnje ?ase spet tole popularno:

Znanstveniki so ugotovili, da se naro?niki Simobila ve? dru?ijo kot naro?niki ostalih operaterjev (ker se ne morejo poklicati) :bravo:

Pa za dobro jutro ?e ena

.Sm mislu da me bo pobral od smeha :hohoho: Hkrati pa tut mal ?alostno kaj vse se folk ne spomne..

original video

587,758,803 :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Zdej je pa res dost tega - a bodo kak?na detajlna poro?ila al kaj?

Ja kako, ?e do bejbe ne pride? spljoh.....Wankel jo je ?ist obnorel, in obratno, ?e foruma?a bomo zgubil, ker ?e oglas daje za mazdo, potrebuje Z4

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na travniku za hi?o sem se nau?il da z 2mm profila na Michelin Pilot Sport 3 ne prilezm nikamor. Je bratec sedel v avtu pa za brezveze speljeval rikverc jaz sem pa porival prednji konec avta da sva ga obrnila iz blata ven. :hohoho: Saj bi ga lahko potegnil s traktorjem ampak se mi ni dalo. Potem sem splaknil avto ker je bil blaten je za?el laufati po treh, sem samo zapeljal v gara?o, premontiral zimske gume, zdaj pa besno i??em nov injektor ker sem nekako odkril da je to problem. ?e dobr da imam tester za Renaulta. :hohoho:

Vidi? - pri mazdi ti je problem znan takoj, ker za TOK TOK TOK ni potreben tester.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pozabljata da je bil samo snegolom, kje je ?e zmrzal.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ta prav cajt sem jo preobul, zdaj bo pa panika na servisih :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

bolj? da ne :D

raj? ne, ker bi jo ziher kam ukajlu :D

rikverc ma? pol ?e CAI pod odbija?em :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sam, ko enkrat vozi? RWD, to pol ?ist norc rata? :wub: ho?em cezo na kro?nih spravt na po?ez, pol se pa le spomnem zakaj ne gre :hudicek:

Pa pejd rikverc a ne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano
Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

jaaa hotu sm zvedt kako se naprej odvija zadeva ane :D salomonov oglasnik pravs...ja pol pa res vem kok je ura :D

Poro?aj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

gostilna pri juresu: dunajci pa pomfri :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Here we go....razprodaja - mogo?e nas tujci re?ijo, tako kot na Hrva?kem

http://kr-og.sta.si/2012/10/vlada-se-razvi...u-za-avtoceste/

verjetno tudi razlog, da se cestninske ne podirajo, samo adaptirajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Kaj pa ti ?vi?ga??

Sli?al sem, da je bila tudi v http://www2.arnes.si/~mdljmb1s/kdosmo.htm , kjer je bila zelo problemati?na in so jo kasneje premestili v http://www.vizvisnjagora.si/index.php?opti...2&Itemid=91 , kjer se je izu?ila za pomo?nika frizerja in ne frizerko kot navaja v profilu.

Do strank v enem od ?entjurskih salonov naj bi bila zelo nesramna in arogantna, predvsem pa naj bi jim delala frizure po svoje.

Nekateri mi pa tudi pravijo da dela v Salomonovem oglasniku. Potem ve? koliko je ura.

Kje pa misli? da smo jo mi na?li....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

u benzu pa registraciji sicer ne :D

Res je 1300ccm ma ful cenejs cestnine :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e ne kr RX-a <_<

Cena je ista..... :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

zj pa en tak ?is obi?n upra?anje.. mal bl resn in realn glede na par strani postov v tvoji ''zalezovalski'' temi... ?lovek ma? ti LAJF?

se poslavlam od te teme ker je pa res ?e vse ratal kr neki.. v ?tartu si bil ?e sme?n in zanimiv.. sm zj.. damn ?lovek.. upam da saj ve? kako ?enska zgleda v realnosti in ne v neki ?tirikotni stvari..

u?ivejte :)

Ej sej na tvojo miato tud pade, sam prkolco si nabav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na tudi Tomos je obupal nad Slovenijo.... :(

lahko re?em samo :vskalo::vskalo::vskalo::vskalo: kake bule, da glava pe?e

ima kdo telefonsko od onih iz KP

jaz sem se zajebo pa dal plin noter namesto da bi ?el na toto zadevo bi lahko ?e hi?o zraven grel :jupiii:

Po moje ce jaz webasto predelam da se segreta hladilna voda mesa z nafto, naredim se powerbox ob enem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.