Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Gorenak bo ?e ne vem kolk policije odpustu ... spet bodo divjaki sre?ni, ker ne bo ve? nobenih kontrol. :bravo:

Kr tako naprej... kmal jih ne bo ve? noben branu, ko jih bo drhal hotela lin?at, saj ne bo ve? nobenga varuha reda in mira na voljo.

Pa kaj ste mislili, da bo v tem letu? A da se bodo sedaj igrali tate pa policaje pa z barbikami?

Nop, sedaj je pri?la po gospodarskem sektorju, ker je bila razpa?ojka in ?e bo, na vrsto za??itena sorta.

Tako pa? je. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Ja ve?, da morajo biti iz magnezija in karbonskih vlaken z SSD diski saj se ?e zdej predvideva, da si jih bodo v glave metal, ko se bo zares kreg za?el. Zdej si pa predstavlji kaj se zgodi z ra?unalnikom, ko prileti v kak?no poslansko trdo bu?o. Sej bi se lahko ?e po?kodoval - prenosnik mislim, ne poslanec.

Pa tud dost lahek mora bit ta prenosnik, da ga lahk srednje razvit poslanec ali poslanka brez te?av vr?e iz enega pola na drugi preko celega parlamenta.

Lu?ka je obvezna saj bo vsaj poslancem desne sredine kazala pot kot tista lu? iz Betlehema uporabna pa bo tudi v ?asu redukcije elektrike, da bodo poslanci lahko brez te?av preko tipkovnice ?e vedno igrali jezne pti?e.

Je pa sme?en Garmin/preVirant kako menca in se izgovarja na koncu pa zaklju?i, da bodo tako zmogljivi prenosniki zavezali poslance k ?e bolj?emu delu. Hmm ja predlagam, da razdelimo prenosnike vsem dr?avljanom Slovenija - mater kako dobro bomo ?ele pol delali :bravo:

Se pravi, da so res v prej?nji vladi tole skuhali.Ni?, ?e en minus dobijo.Sej se ?e utapljajo v njih. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Takole nekak se sli?jo :D

Tukaj pa ?e nekaj o njih, je to malo novej?a znamka.

So iz ?vice kakor sem jaz razumel.

http://www.vgs-guitars.com/vgs_about.html?&L=1

Prvi ob?utki so odli?ni :bravo:

Je pa res da sem ?e bolj za?etnik pri elektri?nih kitarah, dosedaj sem bolj akustiko matral.

?e en stric o tehle kitarah:

Izgledajo zanimive za ?opat blues. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

znan problem, samo kdaj so bile ?arnice nazadnje menjane, naj za?ne s tem.......

Problem je v projektorjih znamke Bosch, kiso vgrajeni v mazde 6.Le-te (enak model) so pri audiju skenslali,

ker so se prito?evali nad slabo vidljivostjo.Poglejte, kako svetijo xenonke pri ta novih olimpijcih. :aaaaa:

Tudi, ?e montira? ne vem kak?ne xenon ?arnice not, bo malo bolj?e kot navadna ?arnica.Zdej ne vem, ?e so to kaj popravili pri ta novih 6-kah. :whatever:

Za moje pojme so xenonke najslab?i ?len pri prvi generaciji 6-k. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

ammm, a ni to prej?nja vlada? Sicer FMC in mencinger v vsako vlado furata - to so tisti, ki so z iskra Ra?unalniki propadli na ra?un deala z mORSOm jan?e....Mikinda, Zajc...itd

A prej?nja? Boss? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dans bojo garant spet "najve?jim deloholikom" v EU odobrili novo rundo posojila! <_<:hudicek:

...in jim 100 miljard evrov odpisali.Aja, pa tudi ve?ini upokojencev, ki imajo ve? kot 1200 evr?kov pokojnine,

jo bodo zmanj?ali za 20%-bogi,zato ?trajkajo,ker ne bodo mogli pre?ivet. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

hehe :)

jst mam maturo iz kitare narejeno... sem pa na klin obesil klasi?no kitaro in zdj sam ?e ?gem. Lih pred kratkim dobu v menjavah enga lu?nega CIJ telecasterja. :danzoman:

Lepo.Jaz nimam klasi?ne izobrazbe iz kitare ampak le "uli?no". :D

Fajn,da si si omislil telecaster, ?eprav meni osebno ni v?e?-mogo?e edino za kak?ne clean zvokove. :bravo:

Raje imam Stratocasterje-imel sem enega letnik 70. ampak sem ga prodal. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

itak da dzitra

alex btw, mam nov pedal, hardwire (digitech) valve distortion sc2...ful lep clean naredi (ceprav ni to njegov namen, sam ce dam gain na 0, rata clean res lep)

Se pravi,da je dobra stvar.Dve stvari v enem. :bravo:

Jaz sem pa odkril en moj star booster ( v kleti) in dobim ven zvok kot aldrich-za ritem in solo. :punk:

misli? da je labi mislil kitaro..............?

pa valjda ne, kdo je bolj?i zmikavt in ima "hitrej?e prste" :P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

porihtal ?klebet ?katle zra?nega filtra... jebote Mazda... vse je labavo skup nareto...

spodaj mi je manjkala ena gumica na pritrditveni plo?evini, in ko je bilo zelo hladno, je ropotalo ko sto hudi?ev,

sedaj je spet mir... vpra?anje kako dolgo :)

odpravil tudi ?ri?ke v plastiki okrog ro?ice menjalnika - medicinski selotejp :P

SOVRA?IM ?ri?ke v avtu...

Meni tudi "?ri?ka" nekje pri zgornjem predalu ampak samo, koje res mrzlo.In to mi gre stra?no na ?ivce. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Blagor tebi, ki ti armaturka ?kriplje. Meni ?kriplje kri?, a zamenja??

Matr, parkrat v slu?bi delal na mal bolj fri?nem luftu, pa imam kri? ?ist sesut. Saj ne da bi se staral, ampak ?e par let nazaj nobenih problemov.

Telovadit pa te?t je malo treba. :P Jaz se lahko pohvalim, da sem ?e vedno hitrej?i na 60 m od sina, ki hodi v

?esti razred in se ukvarja s ?portom. :P:danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Kot sem ?e drugje omenil

-velik plus za NE univerziadi, :bravo:

-drugi velik plus za odlo?itev acte, kiso jo na blef, brez znanja in tajno podpisali v prej?nji vladi.

-zmanj?anje ministerstev (za moje pojme jih je ?e vedno preve?)

Toliko za enkrat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prejel s strani vodje oddelka oceno odli?no za preteklo leto (ocenjevali so strokovnost, ekspeditivnost, natan?nost, itd.)! :danzoman::bravo:

In kaj ti je rekel?--sedi 5.In to je to? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dobro si tole skomponiral, hja ne pi?e se nam najbolj ro?nato, ampak se bomo ?e izvlekli, ni vrag! :jupiii::danzoman:

Pa valjda se bomo.?e lani sem bil skepti?en ampak kot sedaj ka?e, gre na bolje. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

tole je ta glavni razlog, da bom mojo 6ko ?e nekaj ?asa vozil....

webasto, gretje zicev, daljinec za webasto, timer za webasto... tempomat, 4x elektri?na stekla, ter zadovoljiva mo? motorja ... vredna pa ni ve? niti pol 3,14zde motne vode...

Tudi jaz jo bom "drsal" ?e naprej. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?koda da ne bo dokon?ala mandata. Vsaj Mjer je tako napovedal.

Verjetno je hotel re?i, da bo premalo ?asa za popravit vse neumnosti,ki jih je uspelo narediti prej?nji vladi. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

nova 6-ka (brez serijskega webasta) je poraz glede ogrevanja...rabi 100 let, da se ogreje

prejsnja je bla celo hitrejsa od mx5...

Meni je pa glih webasto najbolj?a stvar pri moji mazdi 6.Da so to vrgli ven pri ta novi je ful minus. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ve?ina kulturnikov se baje itak pizdi ker ne bojo ve? pri koritu. Ampak vseeno je sme?no, da grejo ?parati in ukinejo kulturo, imamo pa ministrstvo za zamejce ki bi lahko bilo brez te?av v okviru zunanjega. :blink:

Ivan Cankar pa Pre?eren in ostali takratni umetniki niso imeli nobenega ministra pa so vseeno spisali

umetnine, ki jih ?e danes z veseljem prebiramo pa pogledamo.

Danes pa se ?etajo okoli "umetniki", "na?emljeni" z raznimi ?udnimi cunjami in nabitimi o?ali na nosu in glumijo "umetnike".Niso vsi taki, da se razumemo.

To ne govorim na pamet, ker se gibljem v takih krogih...seveda nisem pri koritu. :P

Hehe, znajo a ne? Sej takih potez bo ?e nekaj takoj na za?etku, da zameglijo situacijo in okrivijo biv?e.... Majer to zna, on je expert zavajanja in bolj je situacija zmedena bolje se po?uti kot riba v vodi.

?e so kulturnikom za?eli pobirati pravice in sredstva bi bilo fer, da bi to naredili v enaki meri tudi RKC. Dejmo biti enakopravni - aja blodim, pod to vlado bo nemogo?e, da bi RKC kaj vzeli, raje ji bojo ?e kaj dali... dejmo ?e Zvon 3 narest, lohk pa ?e 4 in 5, da bo ja ?e ve? folka nategnjenga RKC pa ?e bogatej?a.

?e ho?ejo kaj naredit, morajo za?eti klestiti pri vseh .?e bodo ljudje protestirali pomeni, da so uspe?ni pri tem.

Prej ni skoraj nih?e protestiral, ker v bistvu tisti, ki se financirajo iz prora?una, krize pravzaprav niso ob?utili.

Sedaj so na vrsti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa kaj se tile kulturniki nekj pizdakajo. Z izjemo g. Novakove ki je baje doktorirala iz svojega podro?ja so vsi ministri totalni abervezniki za svoje resorje in je tako povsem vseeno pod katero ministrstvo pade kultura. :hudicek:

Samo res, naj gredo kaj delat ne samo lajat.Ve?ina jih je pri koritu in dobiva denar za gluposti, tisti pa, ki bi

ga res rabili, morajo v tujino, da tam doka?ejo svoj talent.

Prvi plus za novo vlado. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.