Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano

Pravijo, da je izguba okusa simptom za korono. 

Hja, če povem po pravici, sem jaz še pred epidemijo poznal ogromno ljudi, ki niso imeli okusa... Sovaščan, na primer, je naredil fasado na hiši v turkizni in oranžni barvi. Povsem neokusno, vam rečem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh, jaz sem pa že mislil, da se pogovarjata o pravih pnevmatikah in frajerjih, ki vozijo na 22,5 colarcah. O teh vajinih gumicah kar vidva diskutirajta, vama ne branim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je Nejc1986 napisal:

Ampak pravi frajerji pa vozimo 28col alu... 😎

Kje si pa to mero našel? Ker kar jaz poznam pravih frajerjev, imajo 22,5 col.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride mlajša ženska k zdravniku:

- "Jaz imam pa težavo. Nikoli mi ni dovolj moških. Najprej sem samo z dvema, pa s petimi, zdaj že z desetimi, pa mi še vedno ni dovolj."

- "Ja, ja, pa vi ste pravi medicinski fenomen!"

- "E, to, doktor, točno to! Medicinski fenomen! Ne pa kurba, tako kot govorijo po vasi..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Moški v veleblagovnici ogovori simpatično žensko:

- "Oprostite, izgubil sem ženo. Imate morda nekaj minut časa zame?"

- "Kaj pa imam jaz s tem?"

- "Vedno, ko sem v družbi kakšne lepotice, se takoj od nekod pojavi moja žena..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kar se pa šolanja na daljavo tiče: če si znajo igrice poiskat na internetu in filme downloadad, potem jim tudi iskanje učne snovi ne bi smel biti prevelik problem. Stvar je samo o motivaciji. In pa v izgovorih. Če otrok prej ni nič znal, so bili učitelji zanič. Če so delali neumnosti, jih je pokvarila družba. Zdaj so pa starši tisti, ki učijo in vzgajajo in če gre kaj narobe, kdo je kriv? Eeee, to pa staršem očitno ni preveč všeč. Pri nas so štirje osnovnošolci, najstarejša je v osmem razredu, najmlajši je prvošolček, pa nam vse teče in ni nobenih težav. In tudi linija ni izgovor, ker imajo tudi po trije hkrati video-konferenco, pa imajo vsi trije zvok in sliko. Jasno pa je, da se jaz ta čas ne praskam po jajcih, ampak jim pomagam. Ali pa žena, odvisno od situacije (najmlajši otrok se še doji in pri tem pa res ne morem zamenjati žene. Pa tudi kuhinjo in žehto raje prepustim ženi. Kurjenje centralne in podobna opravila so pa moja domena...). Za učenje tujih jezikov in poslušanje izgovorjave so pa odlični tujejezični filmi brez podnapisov. In, ja, otroci bodo čutili posledice celo življenje. Celo življenje se bodo spominjali, kako lepo je bilo, ko je bila pandemija in bo precej šok, ko jo bo konec. Seveda je pa tudi to odvisno od staršev. 

Bi tukaj še malo nadaljeval, ampak ko sem nadaljeval v službi, so me napadli, da sem popolnoma zmešan in da sem zrel za umobolnico. Čeprav osebno mislim, da sem le zadel bistvo, ki se ga vsi zavedajo, samo jim to ni všeč in jih potem še bolj zaboli, ko jim jaz kaj takega omenim. V glavnem, upam, da bo šola na daljavo za osnovne šole še dolgo trajala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 23 urami je Jest napisal:

Glihkar probal ... sicer Outlook na MAC OS ... sem samo vpisal Yaooh mail in geslo, ki ga imam za Yahoo mail... pa je takoj zajamral, da naj kreiram App password in sem to naredil... namesto svojega gesla vpisal tega, ki ga kreira Yahho in se je normalno prijavil z Outlookom ... 

361859764_Security_-_Yahoo_AccountSettings.thumb.png.f8b2aab8226575667038325818b24517.png

Yahoo.thumb.png.33e01144b35d879ea4005bfcbda6ba8c.png

Nekaj je uspelo, ampak ko sem zaprl določena pogovorna okna, Outlook ni več delal...

Jutri je še en dan...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Učiteljica vpraša Janezka: "Koliko je 2-2?"

Janezek: "Ne vem."

Učetalica: "Recimo,...Recimo,... Recimo takole, imaš dve jajci. Oba ti vzamem. Kaj ti ostane?"

Janezek: "Ku**c."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Hčerka: "Mami, naš petelin je pa danes desetkrat seksal."

Mama: "Pojdi to povedat očetu."

Hčerka: "Oči,  naš petelin je pa danes desetkrat seksal."

Oče: "A vse z eno kokošjo?"

Hčerka: "Ne, vsakič z drugo."

Oče: "Pojdi to povedat mami."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal:

Sedaj, pri šolanju na daljavo, šola ponuja tudi pomoč psihologa. Problem je, da ponujajo pomoč psihologa otrokom, ki pa se počutijo krasno, nikoli bolje. Ampak starši so tisti ki rabimo psihologa. In če bo tole še nekaj časa trajalo mogoče še psihiatra. 

Zanimivo, pri nas pa nobenih težav. Je pa res, da niso vsi otroci šoloobvezni ampak samo štirje. Kar se nas tiče, je lahko takole še naslednjih 15 let. In je manj živčnosti in je manj neumnosti in sva z ženo res tista, prava, starša, ki učita in vzgajata svoje otroke. ne da sva zgolj roditelja, ki otroke spravita na svet, z njimi se pa nato ukvarjajo vsi drugi, samo midva ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Mami, v šoli smo se učili, da je pri živalih ravno tako kot pri ljudeh."

- "Ja?"

- "Ja. Če bi jaz bil teliček, bi ti bila krava."

- "Eee, no, ja, bi, ja."

- "In tata bi bil bik."

- "Hja, v bistvu bi bil vol. Bik živi v sosednjem bloku..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kot sem že napisal, smo zamenjali operaterja. Včeraj je prišel njihov možakar in zamenjal modem. In od takrat naprej se dva prenosna računalnika nista več povezala z tiskalnikom... Danes sem se mučil celo popoldne in še en prijatelj je prišel (ker A1 pomoč se do zdaj še ni odzvala) in do 21:55 smo se borili z aparaturami, da smo vse spravili k pameti.

Za jutri mi je pa ostal še moj računalnik. Ker nimam več elektronske pošte pri siol.net sem odprl račun na yahoo.com. Zdaj pa Microsoftov Outlook prepričujem, da bi delal na nov račun, pa mi vztrajno ne prepozna gesla. Vsaj desetkrat preverjeno, ampak Outlook še vedno trdi, da geslo ni pravilno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nimam TV, samo internet, fiksni telefon in mobilni telefon. Pa sem imel nekaj težav z internetom in sem poklical njihovo pomoč. In se ji jihče oglasil. Pa sem "označil", da naj me pokličejo nazaj. In so mi po osemnajstih urah poslali SMS, da imajo "povečan obseg" in da niso utegnili poklicati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

So me prepričali, da sem internet in fiksni telefon "prenesel" s Telekoma na A1.

Danes ob 13ih je prišel možakar in zamenjal modem.

Zdaj mi je že žal, da sem zamenjal operaterja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Če jaz to prav razumem, moraš samo uporabiti pravilni vrstni red:

- najprej se zadrogiraš

- nato si neprišteven

- potem sedeš v avto in karkoli nateriš, nisi kriv

Sem jaz to prav razumel?

01333fdcefae1890c972-jan-korosec.jpeg
SIOL.NET

Ljubljansko višje sodišče je razveljavilo sodbo Janu Korošcu, ta je marca lani v Ljubljani povzročil prometno nesrečo, v kateri sta umrla dva...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pri nas na skoraj 1000 metrih nadmorske višine pa 14°C in sončno. Na eno stran krasen razgled na Julijce, na drugo stran krasen razgled na (sicer Italijansko) morje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kaj je elektrika?

- zjutraj vstaneš z visoko napetostjo

- potem greš z uporom v službo

- cel dan plavaš proti toku

- in zvečer prideš domov naelektren kot strela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.