Skoči na vsebino
Fajsula
Napisano

Jzt sm dal na miato itak od bmwja znak, tko da bo ?ist obi?na ?vaba jutr, pol ji pa povem da to je ubistvu japonec. Upam da me ne skensla, ker mi je res v?e? :wub:

Bom pa poro?al definitivno...

Jaz sem rent a car najel...BMW baby, ni za rizkirat...

Ti pa glej da bos upravicil svoje ime na njej g. Wank me please

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Neverjamem,da bi prisedla v Miato

Take raje grejo sede?e v ?vabskih jajcih

Ker je gretje za doplacat, v miati se pa ze na toplo vsede....pa ne mislim na sedez...

Ja fantje ta teden je zgleda vroca.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Jzt ti moram nekaj povedat. Da sm ji pisu predv?eri?nem, pa greva jutri na pija?o...sej ne bo to motilo kolega a? Sam res, zmer bolj sm gledu njene slike, mi je kr v?e? ratala, tko da...upam da kej bo no...

A zato je mene na petek skenslala???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

koncno je nekdo povedu tko k je :D nocm bit prevec direktn :zvizga:

Se milo si povedu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Barabina mejhna noctavn, pa ze tadrugo noc sm v porodnisnci zard previsokga pritiska. Jebemu da grem jutr pes dam ce jih ne spravjo vn... <_<

Vreme sta gledala za naslednje dni :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

No se bom potrudu, da ko bom misli da je moje ?ivljenje v piz*i, da se ve?krat obrnem na forum da vidm kako gre ljudem res lahko slabo ...potem bom zihr vidu da so moji problemi res minimalni:)

Se strinjam!

edino ko to bere? se zaveda? da si star (ampak normalen) :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Jaz pa se popolnoma strinjam z Lojzom!

Ta vikend sem ti?al moj GOKART do rde?ega polja, cvililo je, rit je odna?alo, gume so se lupile, a glej takoj sem imel na riti mularijo, ki je hotela ?e hitreje in se je bilo treba umikati! Totalno neodgovorno, vozi? z gasom do dna, pa se najdejo mulci z nabritimi hondami in Renoji, ki mislijo da so ta glavni. Hitrost ubija na na?ih cestah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323Fspeed
Napisano
:pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fajsula
Napisano

Ja tebe ?akam, da pove? in sem ves na trnih, ker tole zna biti zanimivo. Po moje ima tale Fejstbula al kaj je ?e kr oreng ?udne prigode. :ne vem:

Baje se je Labi ?e skor o?enu z njo pa ga je skenslala, ker ma premal dohodkov :ne vem:

On jih ma sam grejo za benz :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zrihtu, ampak zadevo mi je takoj vrglo pod closed cases :angry2:

Hja zna bit prepozno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

o?itno sm slep <_<

post-1139-1350709047_thumb.jpg

Ja si resolution centre :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kje je to? :ninja:

V paypalu - open dispute

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

hehe sloven??ina press - Jures kot oseba ne dela, webasto pa kot naprava ne deluje

Bravo Labi - sloven??ina; sedi pet :bravo: 80% avtohtonih Slovencev ne pozna te razlike :blush:

Makedonca bosta vidva ucila, ta prava....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

paypal ja, fora je v tem, da neki robe sm dobu, neki pa ?e ne, ker kao ni zaloge....

takoj odpri dispute, partial or no delivery pa se bo mogu zmigat al pa dnar nazaj+roba ki jo ima? ostane

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jures se vedno ne dela. se bom se enkrat mimo oglasil. ok?

bo treba konektor od kajlat.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jures se je tole ?e kaj pocenilo? :blush: Spra?ujem za 6ko 2006 letnik...

Zakaj hudirja je daljinec tolk drag? Po moje bi se ga dalo skopirat kot smo delal za parkinge v ?tudentskih domovih. Prodajal so se (?e si ga dobil) za 120 eu, mi pa nenamenske brez nalepke za 33eu pa gasa :hudicek:

Saj ni tolk drago, daljinec pac ni edini kar potrebujes je cca 50 posto vsega poleg releja, pumpe, kablov, objemk, hladilne, vezic....

Sam daljinec pa ti nic ne naredi brez webasto centrale....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

spet vpra?anje.

Ko ne delam ni? (comp je samo pri?gan) mi skoz nekaj brklja po disku. Najprej sem mislil, da je kriv Utorrent, a nimam ni? DL/UL torej ni to. Kaj hudi?a ima za po?et? Na?eloma me sicer ne moti, vendar vem, da stalno ?krebljanje po disku povzro?a hitrej?e crkovanje le tega. Ima kdo idejo, kako bi mi comp manj po disku ?aril?

Thnx

windows update, skenerji....kopiranje preko mreze, to skoz neki dela

a ti mogo?e kak?en antivirus ?ekira fajle?

MajerWorm :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

zdej pa dost :angry2: angle?u iz fordprobestore.co.uk sm za?el jebat vse po spisku, ker da ti pa ?e 8 mescev ne po?lje ?e pla?ane robe je pa ?e too much!!! :vskalo::whatever:

a se ti ne zdi da to pomeni da te je ?e ....kako si pla?al, ker paypal ima tudi ?e se ne motim do 60 dni......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Eh pizde so, lovijo na trike, pa spet te?a, odvisno katero imajo 141 KW ali 170KW, ker dvomim da imata identi?no te?o. <_<

192 konjska

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo slisal me boste na radiu da se folk ne muci ker nimajo pojma!!!!

Sam so lukavi ne smes direkt povedat.... In pol te dobi na tezi...pa pomoje bodo zrezal ven k sem direkt rekel 1300ccm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predictive Power Management
Napisano

Predvsem je cena tak?na, ker se uporabljajo druga?ni materiali kot pri cenej?ih avtomobilih. Se pa strinjam, da se pla?a tudi znamko. Mislim da Daewoo, ko je pri?el na trg pa ?e bi bil isto kvaliteten kot BMW, ne bi dosegal tak?ne cen, ker pa? ni imel "imena" ...

Ja - in marsikdo si ga kupi samo zaradi tega da ima pa? "BMW" ... ?enske pa ne padajo na avto. Vsaj pri meni ne. Ko ji re?em, da si naj ?evlje strka (otrese) preden se vsede, da avto ni jedilnica niti salon za li?enje, in da naj radio pusti na miru, se vsaka raje pelje s kom drugim ... :hohoho:

Imata pa obe znamki enako ceno ob prodaji po sedmih letih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.