Teoreticno in striktno po crki zakona je to res... Ampak dejansko pa ne gre za prehitevanje, ce jaz vozim ze recimo pol ure po voznem pasu 120 km/h... na prehitevalnem pa kampira nek recimo ?avstrijec? (teh recimo dosti vidim, da so kar stalno na levem pasu pa ne z najvisjo dovoljeno hitrostjo, ponavadi se celo umaknejo, ce slucajno zagledajo, da jih kdo dohiti... ampak se takoj soet postavijo nazaj na prehitevalnega, ko je ?opasnost prosla? )... no.. v takem primeru jaz ne smatram, da ga prehitevam... ce samo nadaljujem voznjo s svojim tempom dalje po desnem voznem pasu... Edino kot sem ze omenil, je treba paziti, ker taki ?padalci? znajo potem hitro zaviti na desno vozni pas, ko slicajno v desnem ogledalu zagledajo, da se nekdo bliza
Takih Autrijcev je kar dosti na AC in mi ?e gredo malo na ?ivce. To?no tako kot si napisal ?e vozijo!
Treba je akcijo naredit pred Ljubljano na AC in vsem na levem pasu zara?unat kazen za oviranje prometa, ker se vsi vozijo po?asneje od tistih na voznem pasu. Tako par dni pa bo red! Malo za ?alo malo za res.
Seveda jih imam zato pa pravim to kar sem napisal. Vse kaj druga je bolje kot pa po takem prometu kot je danes se izpostavljati nevarnosti ?e ni potrebe. Se pa res lahko zgodi nesre?a vsakemu in povsod.
Poglej starost povzro?itelja, zelo verjetno se zato preva?a v "varnem" SUV-u, kjer sedi visoko in je zato te?je zagledat "ovire", ki so ni?je ob cesti, kot recimo z ni?jim osebnim avtom. Lahko, da jih je zadel v nepreglednem desnem ovinku, kjer je zelo pomembno, da ?imprej zagleda? morebitne ni?je zadeve. Lahko, da je recimo voznik ni?je rasti, nepravilno nastavljen sede? in enostavno ti havba skrije vse desno od avta, ki je ni?je kot en meter. O tem je bilo v raznih revijah in ?lankih ?e toliko napisanega, zato pa se danes tolk promovira aktivna varnost in samodejna zaviranja ter podobno. Enostavno zato, ker so avti ratali previsoki in s tem pa? ?al bolj nevarni za vse ostale udele?ence v prometu.
Vse je tako kot pi?e?,jaz bi dodal da najbolj so za suve reklamirali ppreglednost sedaj pa so kar naenkrat nepregledni,joj svet narobe,kot da ne znajo eni vozit. Kaj pa tisto bodi zbran in odgovoren v avtu!?
Ne vem kaj ima sploh mali otrok od tega da ga vozi? v tej prikolici? Bolje da gre? v park na igrala in nekaj naredi? za otrokovo zdravje in zdrave navade itd.
To so bucke, ker imas pred kratkim izvedeno raziskavo, v US, da idealna dolzina dopusta je 8 dni, potem tvoje stanje stagnira naprej. Kar hocm povedat, vsak ocitno nekaj ugotovi po svoje da najbl odgovarja.
Se lravi, ce jest nocem uzet 14 dni hkrat, cseeno delodajalec najebe?
Mogo?e pisarni?ki delavec v US. Druga?e pa skoraj vsa ve?ja industrija pri nas ima 14 dni kolektivca! Verjetno ne zazadi brezveze. Lp
Itak ga vsak normalni iskoristi. Jaz ga 8 let nisem koristil ve? kot 10-14 dni pa sem mislil kak sem fajn delavec(pa pla?al ga tudi niso,?lahta!). Pol pa takoj ?ok v9. letu ko sem ga pokoristil 30 dni. Problemi kdo me bo sedaj nadome??al pa take pa to,pa je lepo ?lo in sedaj ga vsako leto pokoristim do konca brez problema! Samo ?al mi je malo za tistim od prej! Malo se hecam.... Lp
Dokler gre je ok, pa sploh ni va?no kolk je star, samo da gre! ?e pa 15 let starega kupi? od nekoga je pa fino da je pazil na avto kot na ZENICO SVOGAOKA! LP
Neko? so rekli zdravniki;?port ?loveka krepi,danes ko pa vedo mnogo ve? o posledicah pretiranega ?porta pa ti bodo rekli;?port ?loveka krepa! Zato ni potrebno da si neumen ali pameten ampak se zaveda?,da je zdravje najve? vredno ko ga nima?! Razmisli. Lp
K temu prispevku bi doal ?e to da za vrhunskega ?portnika poskrbi ves strokovni in zdravni?ki kader in ga sanira,rekreativec(bolj zagrizen in ?e malo ambiciozen)pa prileti takoreko? v zid pa se ?e teg zaveda ne in ?ez leta mu je ?al,ko postane napov invalid,pa ?e skupna zdravstvena blagajna trpi brez potrebe. Lp
Uf, kolk neumen bom ?ele jaz , ce mi uspe realizirati mojo novoletno zaobljubo....
Neko? so rekli zdravniki;?port ?loveka krepi,danes ko pa vedo mnogo ve? o posledicah pretiranega ?porta pa ti bodo rekli;?port ?loveka krepa! Zato ni potrebno da si neumen ali pameten ampak se zaveda?,da je zdravje najve? vredno ko ga nima?! Razmisli. Lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani