Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

@Jest, ja lih to je trik, ker ne ve? kako sem zmenjen s SIGAS-om  :zvizga:

Kaj se mi je pa u?eri zgodil; parkiram koreto in sem neki po lu?eh drezal, pol je bil pa mo?an sonce in nisem porajtu, da imam pozicijske pri?gane. Se vrnem ?ez dobrih 9 UR, v konkretni temi, ?e od dale? vidim da so lu?i na ki?ti pri?gane. Sem zaklel k merjasec in ko sem se bli?al ?e razmi?lju koga bom klical, potem pa v?igalni kabli, itd.

AMPAK vseeno takoj ugasnem lu?i, obrnem klju? in stvar zalaufa ter se brezskrbno odpeljem. NORO.  :vesel:

@?mego, ja lih tam nekje jih delam, ali vsaj 35.000

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans kupu enga Clia, na katerga mi je dal njegov lastnik - dr. Pelko kar 6mese?no garancijo, v soboto gre pa ?e LPG noter na SIGAS-u, pol pa bo tole totalni ?parovc in sem zra?unu, da me bo vsakodnevna vo?nja do Ljubljane in nazaj stala pri sedanjih cenah goriv cca. 2,5?, kar se mi zdi super.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ponovno sem ugotovu, da pospravljanje po bajti ni moj najljub?i ?port. Ko bom premo?nej?i, bom najel ?istilni servis, pa naj oni u?ivajo.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e dvakrat se mi je zgodilo, da mi ob zelo pomembnih dnevih in ve? ur, ko sem se nujno rabil nekaj zmenit in ?akal klic, storitev ni delovala (ni bil kriv gsm aparat, da ne bo pomote, ker sem posku?al ?e z drugimi in potem tudi zamenjal svojo lokacijo, pa je bilo spet isto sranje), poleg tega se mi zdi. Za razliko od Simobil-a pred tem, te pri tem Bobu, ko te nekdo kli?e in v ?asu ko ima? izklopjen aparat, ti ni? ne sporo?ajo. Pri prej?njem sem seveda dobil sms o tem kdo in kdaj me je posku?al neuspe?no priklicati. Lahko da sem samo jaz trot in si moram kaj dodatno vklju?it to storitev, ali pa je pa? nimajo na voljo, ker so bolj S-budget scena ponudnika.

No tale tadrugi IZI pa seveda deluje na Mobitel oz. Telekom omre?ju in zadeva je neprimerno bolj?a oz. zanesljivej?a. Tak?na je moja izku?nja, pa? kupim 1x mese?no "kartico" za 2? in je potem v pripravljenosti, ?e "paradni konj" v obliki Bob-a, odpove.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lava, sicer pa ve? kako pravijo: "ceni primerna je kakovost storitev".  :aaaaa:

Jaz imam paket BRUTALNI BOB, ki ga tako na veliko ogla?ujejo, cena pa precej skromnih 11,90 mese?no.  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ugotavljam, da je BOB izjemno slaba izbira kar se gsm storitev ti?e. Sem si kar raje omislil ?e dodaten gsm kot rezervo in sicer IZImobil, predpla?ni?ko varianto.  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano

No naj povem ?e kaj je svetovala strokovnjakinja za finan?ne zadeve, oz. ra?unovodkinja iz dru?be Kleos d.o.o., ?e se kdo znajde v podobni situaciji, pa da ne bo v zagati:

Svetovala je naj "socialni" predlo?i dav?na obra?una za lani in predlani, na podlagi katerih naj potem sami ugotavljajo koliko je zaslu?ila ter to prilo?i k ugovoru / prito?bi.

Kar se pa ti?e posplo?evanja, pa pa? niso vsi za v isti ko?, tako pa? je, obenem pa v na?em pravnem (in tudi drugih) sistemu velja, da nisi kriv, dokler ti tega pravnomo?no ne doka?ejo. Se pravi, ji mora nekdo nedvoumno DOKAZATI, da dela brez ra?unov in s tem okrog prina?a dr?avo. Ker trdim, da tega ne po?ne, torej tak?en dokaz ne bo mogo?.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Upam, da ste v?eraj in dans naleteli na manj "obvlada?ev" na cesti kakor jaz. Lahko se le veselimo ju3 in 5-ka, ko bo ve? sne?nih padavin. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem ?e danes vesel ko se spomnim v?eri?njega dogodka, pa? povem po pravic.  :danzoman:

No, sicer pa dans je bil tudi en fantasti?en dan, upam da ste imeli tudi ostali vsaj pribli?no tak?nega.  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Frizerske zadeve ima. Ja, tako to izgleda, ?e ima? salon v najemu + nekatere dodatne stro?ke in vem da ne goljufa pri bilancah.  ;)

Se pravi z neko uravnilovko potegnit, to je re?itev, da se napolni malho, kateri so ji mi?i in podgane pregrizle dno.  :rolleyes:

Kar se pa ti?e udarjenosti naroda k razko?nim vozilom, pa je zanimiv primer enga prijatla, ki vozi AR 156, 15 let staro in redno posoja ve?je vsote denarja nekemu podjetniku, kateri se okrog vozi z X5, a v ?epu nima prebite pare, vse na lizing, fafing, itd. To pa je to koliko da kdo na prevozno sredstvo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdravljeni!

Ker vem, da ste tule gor vseh sort mojstri, vas napro?am za nasvet prijateljici, kako naj postopa v dani situaciji, ker zadeva meji na BUTALE.  :glare:

No takole je:
od socialne sem dobila odlo?bo, v kateri pi?e, da imam 100? ve? vrtca za pla?at in 40? manj otro?kega dodatka. Torej sem za 140? na kraj?em pri denarju.

Ko sem bila na socialni, mi je razlo?ila, da je tako zato, ker imam s.p. in se avtomatsko obra?una pav?al kot da imam 75% dobi?ka (najbr? od povpre?ne pla?e, al kaj jaz vem od kod).

V letu 2012-2013  sem tudi imela s.p., pa mi tega pav?ala niso ra?unali! 

Pojasnila sem ji, da nimam nobenega dobi?ka pri s.p.-ju.

V glavnem, gledko me je zavrnila, da bom s prito?bo imela kak?en uspeh, vendar sem jo vseeno napisala.

Za konec pa mi je servirala ?e, da lahko na odgovor na prito?bo ?akam tudi 1 leto.

Hvala za pomo? in poizvedovanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.