Pokliče poveljnik vojaka v svojo pisarno in mu naroči:
- "Pojdi na stranišče in si ga zdrkaj."
Vojak presenečen nad ukazom, ampak komanda je komanda, zato odide in opravi. Nato se vrne nazaj k poveljniku in poroča, da je nalogo opravil. Poveljnik mu ukaže:
- "Pojdi in ponovi, še enkrat,"
Vojak presenečen, ampak v vojski je komanda in vojak mora ubogat. Obrne se in gre izpolnit ukaz. Potem se vrne k poveljniku in poroča, da je nalogo opravil. In poveljnik mu spet ukaže:
- "Pojdi na stranišče in si ga zdrkaj še tretjič."
Vojak se poslušno obrne in odide izpolnit ukaz. Ko se vrne k poveljniku, mu poroča:
- "Opravljeno, čeprav že ni bilo več s čim, saj sem prej že dvakrat..."
Poveljnik mu reče:
- "Dobro. Tu imaš ključe od avta. Odpelji se na Ljubljansko obvoznico. Moji hčerki je tam crknil avto. Poišči jo in jo odpelji k meni domov."
Si me spolnil na 90seta leta ko smo hodili na tisti konec,Biograd,Filip Jakov,Crvena Luka,Pakoštane pa še Pašman itd,bilo je super!(seveda za tiste čase!)
Tenkju. Raje ne povem, da smo štartali minuto cez polnoč v Trdkovi in nas je konkretno pralo do Trojan, pa potem dež do lj in potem spet ploha na Črni Kal.
Zdaj pa čudovite slovenske železnice in naklonjenost kolesom.
Ja moram reči,da si res kolesar z velikim SRCEM kapo dol ali pa morda tisto kar ti je rekel @Boss,ha ha ha....
Ta nova serija fenix 6 je kar se tiče same baterije zelo napredovala. Pri modelu, ki ga gledam, so prednaloženi tudi zemljevidi 2000 smučarskih prog iz celega sveta. Pa tudi ostale funkcije na tej uri niso švoh. 😁
Če si pripravljen dati toliko za uro ni boljše za ta denar,zagotovo. Vprašanje je samo če vse to rabiš in poglej mogoče malo nižje po cenovni lestvici. Uživaj ob nakupu in rekreaciji z njo
Evo, tudi mene so "naterali", da si končno kupim "pametno, športno" uro.Gledam,da bi vzel garmin fenix s6 pro.To pa zato, ker imam bolj drobno roko in je ohišje 42 mm po moje prave velikosti napram 47 mm, kot je navadna fenix 6.in je Ali jo mogoče že kdo ima? Malo sem bral o njej in naj bi bila super ura. Kako mnenje?
Mislim,da boš zelo zadovoljen,ker jaz imam razred slabšo že 4 leta in dela natančno in brezhibno. Razen šlingice na pasku ki so bolj plastične kot silikonske se trgajo-pokajo pa še to ena na leto(2-3 e). Uspešen nakup in mnogo veselja do športnih aktivnosti.
Jaz pa prvič bil na Menini planini. Iz Ljubljane preko Kamnika na Menino, spust v Bočno in preko Gornjega grada in Črnivca (upam da sem tokrat pravilno zapisal) v Kamnik in potem v lj.
Kičasto lepo,ampak.... Jebemu kako meni preprosto ne ustreza ta masovni turizem in vikendasi , ki ze pripeljejo do koče z avtom... Žal.
Že že, ampak on bi moral kolesarja videti že, ko je vozil proti križišču, saj kolesar ni bil hitrejši od njega. Kako, da je potem nanj "pozabil" in ga dobesedno zgazil? Sploh ne bi rabil gledati mrtvega kota, ker bi moral vedeti, da je kolesar tam.
Šel je po zakonu močnejšega.......fora je v tem kako srečo je imel kolesar,da je sploh preživel!
Tole pa ni mrtvi kot... kolesarja je kamionar prehitel in bi ga že takrat moral videti. To je pač tipičen primer brezbrižnosti, saj ga je zanimalo le ali je cesta na levo stran frej in je zato kar peljal.
Če bo ta debata še malo potekala v tej smeri, kot je začela, bom za sebe sam naredil prevozno sredstvo. Pa četudi bo to samo konjska vprega...
In če bo šlo tako naprej, kot govori ta debata, bomo z odpadov zvozili nazaj domov vse, kar smo tja že odpeljali - ker bo boljše, kot če kupimo novo...
Če prav vem je edino Subaru čisti Japonec ampak kaj to pomeni....nič,vsaj meni, ker še Yugo je zdržal 8 let in vsi ostali tak, da za Mazdo sem brez skrbi pa tudi če je Mehiška.
Vitara Hibrid, 1,4 bencinar, samo sprednji pogon, kljuka, rezervna guma (ne tiste samotesnilne župce, ki ti zapackajo še senzor tlaka, pa da te sezuje, ko zveš ceno originalnih ventilčkov...), zraven takoj še štiri jeklena platišča (s senzor-ventilčki) za zimske gume in verige,...
Dosti bolje od Forda in veliko za tak denar aja pa še Japonec je, pardon Mađar. Pa srečno vožnjo ji želim.....
Tudi jaz izkoristil sončno nedeljo. Sem že bil skoraj avtu , da naredim turo po Beli krajini, pa sem si v zadnjem trenutku premislil (beri: poln kufr volana).
Ne maram vožnje po Barju,sploh z mtb in vzpon na Krim je monoton. Ampak... Včasih je treba početi stvari, ki niso ravno top of the top. Saj če v življenju ni vse tipi topi,zakaj bi bilo na bajku.
Preko Iga na Krim,spust preko Preserij v Podpeč, Želimlje, Vino, Grosuplje, Pance , Javor, Sostro,Podmolnik, Lavrica, Orle, Ljubljana.
Na Pancah ob kavi padla prav fajn debata o Dolomitih in Zoncolanu.
Avg speed primerna kolovratenju po kolovozih. Gušt pa tudi.
Super,sedaj pa najboljše na plavanje v bazen,ker zunaj bo do sredine tedna sam drek-(beri blato)žal!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dober čeprav star več kot midva....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani