Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

@JstDoma, saj ve? za alternativo, pa da ?e vedno posku?a? V8 zvok in ne kak?nega traktorizma.  :hohoho:

H?erka je podobno navdu?ena kot jaz; "Ati, kon?no spet sneg, tako sem ga vesela". No jaz bi bil tud, ?e bi me nekdo na sankah vlekel v gri?, potem dol pa itak leeeeeti.  :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?mego,  za?ni smu?at/drsat/sankat, bo? vidu kako bo? u?ival zimski letni ?as, si sploh ne bo? ?elel pomladi.  :aaaaa:

Je pa zanimivo, da je v Kamniku precej manj snega padlo kot so napovedali, no za sankanje ga bo dovolj in kmalu bo to sledilo.  :ouje:

P.S. Sicer pa kaj je bolj letnemu ?asu primerno; de? ali sneg, ker vendar smo JANUARJA?  :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?eri sem se mal ?portno pretepal (spariral) in sem si prislu?il en konkreten kro?e, tko da sem ?e dans rahlo zmeden od tega.  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Poraba je bila tam enih 12 - 14 litrov v povpre?ju, se pravi prevozil sem 160 ali 170km in to?il za 25? super 95 benza. Je pa bilo nekaj vo?nje v koloni in malo priganjanja, do 9.500 obratov (ker naprej ne gre)  :hohoho:

Je pa zanimivo, da ima 4. prestava pri 100kmh natanko 4.000 obratov, ko se ve?krat omenja, da jo je potrebno vozit na vsaj 4.000, potem 6. pa ima pri 130kmh ?voh 4.000 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

@Gustav, ?e se bo? odlo?il za dobro protikorozijsko opcijo, da podalj?a? ?ivljenjsko dobo karoserije, ti priporo?am Tri Krone d.o.o. in za??ito z olji Krown, pa ?e kot ?lan MK ima? tam pri njih popust. Cena pa se ponavadi giblje med 70 in 80?, kar je izjemno ugodno napram opciji klepar + li?ar, ?e ?e malo po?aka?.  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Blo je fajn, edino cena vo?nje je pribli?no 4x vi?ja kot s trenutnim H Coupejem in na LPG, tako da za mojih vsakodnevnih cca. 100 prevo?enih km, Rx8 ni najbolj smotrna re?itev.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Eh kooook popizdevam, ko mi zadaj nekdo vozil s PREVISOKO nastavljenimi lu?mi, pa ga nekako opozarjam z zadnjo meglenko, ker predvidevam, da je zmeden in pozabil dolge lu?i vklopljene, ampak NE, dejansko ima tako visoko nastavljene navadne oz. zasen?ene. Totalni klinac, no sej al pa Xenon lu?i iz doma?e gara?e na kakem avtu, ki niti pribli?no nima pravih predispozicij za tako zadevo. Pa te na fertig zaslepi ko gre nasproti.  :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

Gustav, ?e ti ni tolko "mus", potem raje po?akaj na kak?no izredno prilo?nost, pa ima? tedaj pri?timane cekine in HOPLA V NAKUP.  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Navdu?il enga Mazda?a za ?lanstvo v MK in sva tudi izpolnila papirje ter ?lanarino, kar sem takoj oboje dostavil blagajniku v nabiralnik.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup avtomobila
Napisano

Sa?o, vozil sem oba modela, ki ju omenja? in to ravno v dizelski verziji. Ocena je sicer subjektivna, ampak mi po?utje za volanom nikakor ni na istem nivoju v obeh avtih. Za moj okus (pa ?e zdale? nisem VW ljubitelj in obo?evalec njihovih kvadratastih linij in staromodnega na?ina oblikovanja), ampak je Passat na precej vi?ji ravni kot Mondeo.

Ker vem, da si ve?krat ?e tudi omenjal glede prodaje, pri tem je zagotovo tehtnica na strani VW, ker smo ena taka dr?avca, da "LjudskiVoz" velja dobesedno za statusni simbol, medtem ko Ford je potisnjen nekako bolj v ozadje kar se ti?e priljubljenosti.

Priporo?am ti, da proba? oba konkuren?na modela zapeljat in se bo? kar hitro odlo?il kaj ti bolj ustreza, ampak jaz med tema dvema Mondija zagotovo ne bi vzel.

Kak?na se ti zdi Insignia? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Meh, se zdele na fri?no dru?im z eno, ki ji je bistvo ?ivljenja delat selfije in brkljat po pametnem telefonu ter cel bo?ji dan preblefirat po kavicah, meni pa pre?ivet ?im ve? ?asa aktivno, po mo?nosti v naravi, pa tega ne zastopi.  :rolleyes:

Eto, malo glasbene spremljave na to temo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.