?e ni zraka ni udarnih valov in ni potrebno ni?esar prebijat. Naprimer, nek geostacionarni satelit z ustreznim pogonom z lahkoto pospe?i? na nekajkratno hitrost zvoka pa pri tem ne bo prebil zvo?nega zidu.
Preboj zvo?nega zidu identifivcirajo udarni valovi ki se pojavijo pri tem. Ali so sli?ni ali ne je odvisno od vi?ine, vsekakor pa za pojav ki se imenjuje preboj zvo?nega zidu potrebuje? atmosfero.
En od komentarjev na povezavi do videa mi je bil ?e posebej v?e?, gre nekako takole: "Da je Feliks sko?il s tak?ne vi?ine ni tak uspeh kot je uspeh to, da mu je v kombinezon uspelo stla?it tako velika jajca"
Saj ne re?em da ima? narobe, je preve? faktorjevda bi lahko rekel da ima sploh pogoje za to, ampak po moje tle govorijo zgol o tistih 340m/s hitrosti, thats it
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A gre kdo stavt, da mu ne bo (vsaj celemu ne) ratal prebit zvo?nega zidu. Razen, ?e ne bo tega po?el v posebni kapsuli z nadzvo?no aerodinamiko. Mogo?e mu rata v redkem zraku ampak bo mel pol te?ave pri bremzanju.
saj to je njegov na?rt, ima samo prvi omejeni del poti na voljo za ta podvig, potem se za?ne upo?asnevati....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
I am Mr.Gan,I work with Bank of China.Can I trust you to do business of $8,370,000.00 with you?For more information reply with your Email to: ga43mm@rogers.com
Ce bi bilo res jih doniram forumu
telefon ne da prave slike, vse se je lepo videlo z imeni fuzbalerjev celo, je pa masa ljudi ja. aMPAK STADION SE NAPOLNI IN IZPRAZNI V 15 MIN....100.000 LJUDI nobene guzve, zastojev....
niso to stozice
Ampak remi je tudi kar soliden razultat, glede na vse okoli??ine in te?ave v obrambi. Tola?i me to, da smo mi fasali dva komada z vso obrambo na bolni?ki, Real pa z vso obrambo zdravo.
Upam da se na?i ?imprej pozdravijo.
Kdaj si pa mel let nazaj?
Jaz ga imam v petek....
So pa bili na letu pacienti iz slovenije, skupaj v nedeljo tja, oni pa drug dan nazaj ob 10:00
8 komadov, karte jim je zrihtal Erazem L. Ampak pazi zrihtal - to ni tako kot v SLO, ko ti jih rihtjo po vezah, lepo je jih je pla?al po redni ceni, oni pa njemu!
Tekma je bila zelo ?iv?na, zanimivo je bilo opazovati folk, ?e posebej ko je ?ogo dobil Pepe...puta, orangutan...itd...Sodnik je imel nekaj sumljivih 2xsmo iz 3. vrste videli roko...
Tudi to me je fasciniralo, upam si trditi da je blizu 100.000 folka bilo le 50% ?pancev...sami tujci, angle?i, francozi, noizozemci, nemci, turki, egip?ani, avstralci, japonci...vsak s svojo zastavo samo da je bil tam in se slikal....en izmed nogometnih dogodkov leta ni kaj...dvomim, da je v Madridu enako, ker je Barcelona tako obljudena s tujci..
Priceless: videti v ?ivo kako parabola oz. spin Messija zavija mimo Casillasa v gol....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Don = gospod
?panski in italijanski mo?ki plemi?ki naziv
naziv za vodje mafijskih dru?in, ki izvira iz italijanskega plemi?kega naziva
Povezava za deljenje
Deli na druge strani