Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

?e nekaj dni se bojo skrivali pol se boste pa ostali. :hohoho: Sploh pa SDS nima volivcev temve? vernike.

Prav enako kot SD.Ni? razlike.To se vidi sedaj,ko ima Pahor ?e vedno tako podporo,?eprav vemo,kako klavrno je kon?al zadnje vodenje dr?ave in ne bi smel imet 0%. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

oba sta mi bla ful dobra...ta drugi je bil manj izpostavljen ampak je tud raztural

vec kot sem pricakoval cel koncert :bravo:

pa se nikol ni blo tok bab (ki dejansko zgledajo kot babe) na rock koncertu :D

Sej je Reb tudi zares dober in znan. :bravo:

Recimo v italiji je na takih rock koncertih obvezno dosti rocker-ic,ker spremljajo svoje fante-muzikante,tako da sem jaz kar navajen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

whitesnake uspel...mater za 60 letnika kar razturajo

po dolgem casu pa mi spet sumi v usesih tudi naslednji dan

pa alexa tud srecal :punk:

Lepo je bilo malo podebatirati o muziki. :bravo:

Meni pa po dolgem ?asu in kar nekaj koncertih sploh ni ?umelo v u?esih kar je znak,da je bilo pevsko ozvo?enje res v redu. :jupiii:

Labi,kaj meni? o zvoku in igranju kitare Aldri?a? :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nekje sem videl neke podatke o Mercatorju pred in po Jankovi?u. Predvsem podatki o pufu, ki ga je nakopal firmi. ?e bi z zadol?evanjem re?eval Slovenijo, to ni nek fajn na?in v teh ?asih.

To?no tako.da ne govorimo,kako je z..al Jestvino in ostalih ?tacun po Primorski.Njega bi ta drugega volil,?ebi bil samo en kandidat na listi. :P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ve? dejavnikov vpliva na obrestno mero: kaj daje? v zavarovanje, koliko je lastnih sredstev, kaj in kje se kupuje, kak?en je procent zavarovanja, ter seveda kak?en dohodek ima? kar vpliva tudi na dobo kredita. Smo pa zelo usmerjeni na eko zadeve, tako da se da dobiti dober kredit ?e npr. kupuje? monta?no hi?o, oz. dela? adaptacijo skladno z energetsko var?nimi smernicami ipd. Je pa tudi odvisno od svetovalca. Je bil pa en ?as ko smo res imeli dosti visoke (lahko da glih tisti ?as ko si ti iskal financiranje), potem so pa spustili. Pri nas je tako da v primeru ?e ne vzame? trr-ja ima? 0,3% vi?ji pribitek (je pa tako da za 3,99eur na mesec ima? vse polo?nice zastonj, bankomati zastonj, elektornsko ban?ni?tvo zastonj ipd. ipd.), kot sem pa ?e omenil je pa trenutno akcija do konca leta v novi PE, da ima 5 let vse brezpla?no v kolikor prenese? poslovanje (prihrani? kar nekaj v teh letih, vsak eur se pozna). Dvigov se v EU ne pla?a, na hrav?kem je pa cca. 1,6eur dvig, je do kar nekaj tiso? eur taka cena. Pri nas je ?ivljenjsko preko WIENER, ima? lahko izklju?no smrt pa ?e v osnovi je zelo visoko zavarovanje, to mislim da ima Wiener edini v SLO. ...pa ni neumna zadeva, v kolikor vzema? kredit, ker ?e se ti nedaj bo?e najhuj?e priperti, se pa? kredit iz tega popla?a, tako da svojci ne prevzamejo dolga. Sami nimamo veliko bankomatov, dvigi so tako ali tako brezpla?ni tudi v slo. Pri kreditih je vedno iti najbolje od banke do banke, vsake toliko ?asa kak?ne naredijo ornk akcijo, predkratkim je bil zelo popularen BKS, bo pa sedaj ?e te?je in krediti bodo dra?ji, to je dejstvo, banke so sedaj bolj usmerjene v depozite,...v glavnem, drugo leto bo pestro na finan?nem trgu v svetu, po mojem mnenju bomo dosegli dno, potem pa bomo vidli kako pa kaj bo......

?e bodo krediti ?e dra?ji,jih boste ?e manj dali ven (oz.ljudje jih bodo ?e manj jemali-ve?ina delavcev je ?e sedaj kreditno nesposobnih) in denar ne bo kro?il.

Ker ne bo kro?il,ne bo novih investicij in nakupov-posledi?no ?e ve? odpustov.In tako v nedogled... :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To pa hitro re?i?: v ?tumf, pa je. ?e je pa veliko, pa pod ?imnico...

Pa ti pridejo nepridipravi (kot meni in bi jim jaz mimogrede prste javno polomil za vzgled drugim :hudicek: ) in gre vse rakom ?vi?gat.Ni? ni varno-ne tako ne druga?e. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tega skiminga je ogromno, videvam posredno vsakodnevno...zato tudi vedno zakrij tipkovnico z roko ko tipka?. Je pa res sranje ?e ima? vse na trr-ju, zato pa prid k nam na Sparkasse, ima? ?e bonus ra?un zastonj, ki je malenkost bolje obrestovan, denar pa vedno na razpolago, se pa tega ra?una ne vidi na bankomatu...pa? si v elektornski banki prenakazuje? (seveda zastonj) in ima? na trr pa? kolikor rabi? oz. neko normalno cifro....pa zdej ?e pride? v novo PE ima? vse kar je mo?no đabe 5 let :bravo: od pla?evanja polo?nic,vodenja ipd. ipd., sam pla?o mor? prenest.

he,he,okolju,pardon, ?loveku prijazna banka? :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naro?il sem tisti famozni tablet ra?unalnik z ebaya po barantanju za 90? :D , in ker ne rabim sedaj 3h gadgetov, saj bo android na tablici fural GPS in gmail sem probal HTC desire Z dati na bolho - PRODAL V 3minute iz medvod v medvode, ?e slik nisem dobro naloudal :hohoho:

Med drugim pa dobil ponudbo:

Pozdravljeni! Ravno enega takega i??em, ko se pojavi na bolhi va? htc, hehe! Predlagam pa menjavo in sicer za doma?e vino (cvi?ek/belo/frankinjo,..) in/ali odli?en doma?i naravni sok (iz grozdja,jabolk in korenja-v litrskih steklenicah), + kak?na dobrota se vedno najde, recimo edinstveni cvi?kov liker z na?e turisti?ne kmetije:). Seveda vse skupaj v cca 20-30% ve?ji vrednosti od telefona! ?e pa nam telefon ?e dostavite k nam na Dolenjsko, pa lahko zmenimo ?e za spanje na na?i turisti?ni kmetiji za vas/dru?ino! Hvala za hiter za odgovor in lep dan ?elim, XXXXX

Lojz? :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj enako z mulcema, s tem da je ata crknu, tamaladva pa ?ele ogrela....

PS. Jebe**** kako vreme mate dol, smo bili v KP do 14:00

Ja,izgleda,da ste nam ga izvozili dol. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Alex, a to ma? kak?ne "frizirane" da same te?ejo, ker ?e ja, bi ?e jaz ene tak?na, dam takoj 100 ali koliko ?e ?! :P:bravo:

Niso,ne.So res lahki,samo je treba kar fajn "delat". :P Za kondicijo je treba kaj potrpet. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Yaris je iz Tur?ije, Suzuki Swift iz Mad?arske, Toyota IQ mislim, da Slova?ke (ali pa tam nekje), Peugeot RCZ naprimer v Avstriji, Opel Astra isto na Poljskem v Gliwicah, ve?inoma ro?no delo... :P Nekaj ?asa so delali Mazdo 2 (mislim, da je bila 2) v ?paniji. Nasploh je biv?i blok SZ uporaben ker je ni?ji standard in je avto sestavljen ceneje. ?e je avto sestavljen v EU tudi ni dolo?enih davkov.

Ve?ino Nissanov in Hond za EU delajo Angle?i (edino 350Z, S2000 ne). Edino kak Subaru in Mazda sta sestavljena na Japonskem (iz kje so deli pa Bogvej :P ).

Renaulti narejeni v NM so eni najbolj kvalitetnih. Poleg unih, ki jih naredi Alpine v Dieppeju (prej?nji RSi, 16V, Turbo petka). Zdaj delajo Twinga RS v NM, Cliota v Dieppeju, Megana RS pa nekje v ?paniji). Zdaj, ?e ti zaradi slabe nafte zariba Bosch pumpa pri dciju iz NM pa ni kriv Renault NM ampak Bosch. ;)

s tem,da se dela kose za olimpijce,bavarce,me?ke,WV tudi v slo (to?neje v kp) in res so sestavljeni iz kosov z vseh vetrov.Nemci imajo bolj malo prste vmes (tudi na monta?nih trakovih). :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Moja je ?e ?iva, sam mi no?e ni? zlikat. :(

Kak?ni nateguni so tej trgovci in uvozniki..Ko smo kupovali pralni stroj smo se odlo?ili za tega,ki ga imamo(hoover) prav zaradi 5 letne garancije.In smo ?li domov zadovoljni,da imamo tak pralni stroj. :D

Pazi zdaj to-ko se nam je pokvaril po dveh letih in treh mesecih in smo veselo poklicali servis,je ta vpra?al,ali smo ob nakupu poslali pismo na firmo,ki te stroje uva?a. ?zmeden??zmeden? ...ker druga?e je garancija samo 24 mesecev.Tega nam ni rekel ob nakupu nih?e in seveda tega pisma nismo poslali,kakor tudi ne moja mama,ki ima istega in je tudi ve? kot 24 mesecev od nakupa,kakor tudi ne kolega,ki ima iste znamke stroj. :angry:

Zdej pa povejte vi,?e ni to nategovanje po dolgem in po?ez strank?Nikjer namre? ni navedeno,da bi to morali poslati v 24 mesecih od nakupa,ampak je to uvozniku kao jasno,da tako mora bit.Obna?ali so se skrajno nesramno in "nakur?eno".Vsem je verjetno jasno,da je to zadnji stroj te znamke in verjetno tudi mojih kolegov.

Slab glas gre v deveto vas.Đabe ogla?evanja in prilizovanje prodajalcev. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tak?na deformacija je dobrodo?la le v enem primeru, ko ti nekdo nekaj "pridiga" in te na koncu vpra?a, ?e si ga sploh poslu?al, pa pove?, da si, ampak zgolj na eno uho. Garant bi oseba popizdla, ki ne bi dojela v ?em je ?tos! :P:harhar:

Ha,ha,se pravi,da ti "levi" lahko pridigajo samo na desni.Dobra zadeva vsaj za nekaj. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hehe, no ob?utek je ful bedn, kot da ima? 2 zvo?nika na radiu, pa ti eden guzne in poslu?a? mono (kar je samo za Mone, a ne Alex, hehe)! <_<:whatever:

E,ja.Poznam ta ob?utek in ?e sem na kaj alergi?en je to,da kaj ne sli?im v redu. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Carsko, levo uho mam total zama?eno, bo?anski ob?utek! :hudicek:<_<

Zama?i si ?e desnega,da ne bodo mislil,da si prestopil med "leve" tipe. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

pa ne spet no.............

V?eraj 18:30 Rebernice na tabli prepoved za tovorna vozila, hladilnike, ponjave...etc

Samo napis na vsake toliko - kamionarji terajo dalje, vse, ?e ve? 2 sta se pol rebernic prehitevala.

Boli jih đoko, ampak po drugi strani so pa carji ceste, ker so lahko, saj jih noben ne kontrolira, samo eden bi stal na razdrtem, na cestniski, pa bi pokasiral deset tiso?e evrov!

Lahko bi,je pa verjetno neprijetno stati na burji in ustavljati tetovirane tovornjakarje,la?je je ?emeti na kak?ni avtobusni postaji in ustavljati avte,ki gredo 39km/uro namesto 30. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.