Danes zjutraj sem se do solz nare?al. Smejem se ?e cel dan kot ?e dolgo ne. Razlog, Trump zmagal na volitvah.
Rasno, ko sem zjutraj videl rezultate in da bo Trump vsak ?as zmagal, sem se do solz nasmejal in smejal dokler ni bilo uradno da je zmagal.
Glede na to da so me sodelavci nazadnje vidl smejat ene 8-9 let nazaj, niso vedl kaj bi si mislil.
Mene so tudi imeli za bebca, ker jim razlagam zadnji mesec, da bo Trump zmagal. Pol so me pa tola?ili, ja sej bo bolj? - danes jih pa jaz tola?im, da bo bolj?. Je pa to res za krohotat, kako nekdo brez podpore lastne stranke vseeno pomete s Killary, ki bo ratala simbol luzerjev.
Za svet je to itak bolj?e kot 3. svetovna z rusijo, ki bi jo Clintonova zakuhala.
Je pa res, da lokalno si je pa Amerika verjetno zakuhala neke sorte brexit.
Trump bo raje trgoval kot ap se fajtal s Putinom - po moje bo ?e do poletja ?el k Putinu na obisk ali pa Putin k njemu.
Slovenski mediji navijajo za "nove obraze"- dokler so "na?i"
Slovenski mediji, sploh pa politi?ni analitiki so res bumbarji - zdaj se pa ?udijo kako je mogo?e, da je zmagal Trampu?, mislim Trump. Pa sej je bilo jasno, ?e bi naredili doma?o nalogo in poslu?ali vsaj nekaj njegovih govorov (ne tistih, k se prepucavata s hillary), da zadeva sploh ni bil nikoli odlo?ena kdo bo zmagovalec.
Sam osebno sem v tem ?asu preposlu?al vsaj za 3-4 ure Trumpovih govorov in obe zadnji soo?anji (ja ok vem - preve? ?asa) pa sem kljub temu, da sem na za?etku mislil, da bodo demokrati z lahkoto dobili mandat, kak?nih par mesecev nazaj spremenil mnenje, ko so izigrali Sandersa.
Ameri?ani imajo dovolj lobijov in elit in vojn in Hillary je to?no to, kar imajo polhn k. Tako tudi nerodni Trump z nekaterimi ?udnimi izjavami ni naredil dosti ?kode svoji kampaniji. ?e pa demokrati (demokrati samo po imenu) ne bi grdo izigrali Sandersa in bi ta premagal Hillary bi danes z lahkoto pometel s Trumpom. Tako so se pa kalkulacije sfi?ile in elita je ostal z dolgim.
Za ameri?ane ne vem, za vse ostale vklju?no EU in Rusija pa je Trump bolj?a izbira. On bo raje trgoval kot, da se bo ?el embargo, pa ?e dol?an ni nikomur - ne elitam in ne Republikancem, ki so se ga skoraj odrekli. Zdaj bo ?ele hec ko bodo kle?eplazili pred njim.
Haha, ko udarjo FDV mojstri s poskusom prevoda ?lanka te pa res kap sune. Severni del Nove Zelandije rata idili?en otok (dodajo slikico rajske pla?e kak?nega od res eksoti?nih oto?kov), ki mu dajo ime Tokroa. Seveda je pravilno ime Tokoroa in gre za enega od zaselkov na sredini sevenega od obeh otokov Nove Zelandije, oddaljenega od najbli?je pla?e cca 70km zra?ne linije - naekako tako kot, da bi opisal, da so Medvode idili?en tihomorski oto?ek.
Sej lahko, da se motim sam mene tole ?ist na Iron Maiden spominja - kitara, zvok. Sej boste poznavalci bolj vedel ampak Hollowed be thy name tako nekak v delih zveni zelo podobno. Ampak ni? zato, komad je hud.
Danes je jabuk praznoval zelo v?iveto....okoli 12h na pla?i se je ugasnil.....(ni bil pregret). Okoli 13:30 se je vrnil, vmes se ni odzival na priziganje, ob samostojni reanimaciji pa je bila baterija 72%, vmes se ni filal......
Upam da ne bo praznoval tudi 15. Avgusta....
Sej bo takrat ?e nov model, tega naj pa kr marija vzame, ?e ima na nebu dober signal.
Da ne bom smetil teme z gumami dajem tale ?lanek kot primer manipulacije oziroma novinarske nevednosti o temi, ki jo opisuje.
?e naslov se bere, kot da je konec sveta, da si pa kopljemo grob je pa verjetno v povezavi z dnevom mrtvih.
Avtor kot papagaj ponavlja famozno zgodbico o 7?C, ki obstaja ?e vsaj 15 do 20 let a noben jo ?e ni dokazal, kve?emu nasprotno saj v vsakem testu, kjer dodajo v primerjavo zimskim gumam tudi letno se to nikjer ne poka?e.
?e ena od zanimivih zgodbic je ta, da ?e da? na prednja kolesa bolj?e gume kot zadaj si skoplje? grob. Ja ?e ima? zadaj stare znucane spredaj pa ?isto nove je res razlika. Med enako starimi gumami pa ?e je kak?en milimeter ali dva diference pa ni neke bistvene razlike. Veliko bolje bi bilo, da bi avtor ljudem predlagal naj redno menjavajo gume spredaj zadaj, da bi dosegli ?im bolj enakomerno obrabo in da ko pride ?as menjave, da se zamenja cel komplet in ne samo par na eni osi.
Testirajo na posebnem poligonu za simuliranje poledenele ali zasne?ene ceste in seveda se tam opazi razlika v prid zimakom, ki pa jo avtor pripi?e nizkim temperaturam !?!? What? Po njegovo, ?e bi bila ni?ja temperatura bi bila razlika ?e ve?ja.
Naslednja trditev je tudi mo?na - ?e kupi? bolj?e/dra?je gume bodo zdr?ale dlje, celo ?tiri sezone, cenej?e pa le eno - od kod taka pogumna trditev ve samo bog.
?enske si vzamejo ve? ?asa za nakup gum in so bolj preudarnej?e pri izbiri kakovosti in cen - od kod jim ta podatek je tudi misterija. To je kot bi rekel, da mo?ki kupujejo ?rne gume, ?enske pa zelo temno sive.
Vulkanizerji dajejo 50% popust, ker prodajajo 3 leta stare gume - aja, dobro da vem.
Kupim Michelinove pnevmatike, ker to izhaja iz obdobja, ko so veljale za najbolj?e - in to naj bi izjavil Niko Miheli? - a razvoj v gumarski industriji se je pa ustavil al kako?
Zdaj pa ta bolj?i del ?lanka na koncu. Letne gume torej kupujemo le zato, ker se zimske poleti preve? obrabljajo in jih prej uni?imo pa ?e dra?je so. Se pravi je samo ekonomska fora.
Noro, da nekdo (baje se ima celo za avtomobilskega novinarja) napi?e tak ?lanek v dokaj renomiranem ?asopisu in mu sploh ni nerodno, da pi?e o temi, kjer se mu prav dosti ne sanja.
Ampak dejstvo je, da vsak rondo, ki ima na izhodu dvopasovnico bi moral imeti obvezno zavijanje iz rondoja z zunanjega pasu. Vse ostale re?itve so iz varnostnega stali??a ?al prenevarne. Zato pa imamo turbo kro?i??a in ta rondo je idealen za preureditev v turbo.
13 hours. Gre za voja?ki film stila Black Hawk Down, le da je tu zgodba Bengazija. OK zadevca za pogledat.
Mislim, da sem ga pogledal ?e 4x ali 5x... to je en bolj?ih voja?kih filmov in prikazuje celotno zmedo in kaos. Dejansko nih?e ne ve kdo je kdo, kdo je zaveznik, kdo jih bo nategnil. Narejen je pa na top nivoju.
Ampak vseeno je Kitajski z na?rtovanjem demografskega prirastka oziroma upada uspelo nekako dr?ati normalni ?ivljenski nivo. Indija po drugi strani tega ni uspela in ?edalje bolj tone v rev??ino.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene so tudi imeli za bebca, ker jim razlagam zadnji mesec, da bo Trump zmagal. Pol so me pa tola?ili, ja sej bo bolj? - danes jih pa jaz tola?im, da bo bolj?. Je pa to res za krohotat, kako nekdo brez podpore lastne stranke vseeno pomete s Killary, ki bo ratala simbol luzerjev.
Trump bo raje trgoval kot ap se fajtal s Putinom - po moje bo ?e do poletja ?el k Putinu na obisk ali pa Putin k njemu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani