Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Burek, ki ga pe?e ?ito, noter pa ko??ki kranjske klobase, kislega zelja in doma?e skute. Nisem pa vedu, da ga v resnici pe?e tale mo?akar.  :hohoho:

post-185-0-29812800-1421137389_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

S temi ki?tami za po nekaj 100? se je lahko ?pilat, ?e bi imel pa nek "resen" avto, pa potem treba ?e malo pamet uporabljat in naredit strategijo.  :D

Bomo vidli, enkrat ko bom velik (pa z malo manj kila?e) je marsikaj mo?no.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf potem je moj 22-pal?ni LCD Samsung pravi drobi?ek.  :D

Mi je pa ?e kar hecno videt kak?nega CRT-ja, 15-pal?nega, to je ?e skoraj muzejski eksponat, ampak brez kak?ne vrednosti.  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh tale moj predpotopni hi?ni ?arunalnik spet prov po?asi melje in melje, pa ni? ne zmelje. Jaz pa ra?unalni?ki genij in totalni obvlada?, bo s5 treba kakega mojstra fehtat.  :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vloga vodovodarja o?itno ni zame, ker je menjava kotli?ka oz. splakovalnika ?e kar konkreten podvig, zlasti ko ni primernega orodja.  :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Jest, u?eri je bil ta kup snega ?e vedno sredi ceste v BTC-ju, sem se prov tam mim zapelju, ko sem ?el iz Bauhausa.  :whatever:  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ustanovitev SP
Napisano

Predlagam, da se registrira? na forumu Mladi podjetnik, tam bo? na?el marsikateri odgovor, ki ti bo znatno olaj?al odlo?itve glede morebitne samostojne poti.  ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ej...sre?ne?.. :ouje: ......jaz bom malo kasneje ....he he   :D  lp :rolleyes:  B)

Le glej, da ne prekora?i? datuma 1.februar 2015, ker te zna zahopsat kak?en  :policaj: oz. DARS  :ninja:

Mah enostavno kdor se kolikor tolko vozi, se mu/nam izpla?a ta nalepkica, pa ?eprav ?e itak ob registraciji avta pla?amo za nadomestilo in upor. cest. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans se pa mal gospoda po?utim, ker sem kupu vinjeto 2A za 2015. Vo?nja brez vinjete je enostavno preve? mu?na, stresna in zamudna.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Akvarij
Napisano

Jaz sem imel pred nekaj leti cca. 100-litrskega, pa noter gupije, skalarke, neonke in me?ke. So bili kar pestra dru??ina in pa?a za o?i. Je pa zadeva kar zahtevna, ker o?itno nisem vedel vsega kar bi moral in sem vsake tolk na?el kak?nega mrli?a v akvariju.  :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Klemen, ?ist realno gledano je velik del prebivalstva ?e sedaj precej pani?en in nevroti?en in tovrstni naslovi jim vsekakor ne bodo izbolj?ali po?utja/razpolo?enja/?esarkoli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.