rad bi ti osebno povedal, da sem presre?en da si se pridru?il na?emu forumu. Sedaj so meni stvari veliko bolj jasne, razumevajo?e in ne vem kako sem poprej lahko shajal, predvsem na cesti, ki je polna norcev, tvoj pogled mi objasni marsikaj, in te dni sem s tvojo pomo?jo uvidel realno sliko.
Hvala ti, ker si tu in bdi? nad nami, tudi ko nam ostalim razum popusti.
?e enkrat hvala in se strinjam
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Statistike ka?ejo popolnoma druga?e. Najnevarnej?i so vozniki od 18 pa do 30 leta! To je objestna mularija, ki na cesti zdravi svoje komplekse.
Glede na to, da zavarovalnice dajo vozniku z ve? kot 35 let vozni?kih izku?enj tudi dodatnih 20% popusta pri zavarovanju, pri mladih pa je potrebno dopla?ilo 20-30% pri zavarovanju, so verjetno cene prilagojene statistikam in realnemu stanju.
?e je kdo potreben zdravni?kih pregledov je to prej mularija, ki rabi psiho teste, kot pa odrasli ljudje.
Pokojninska reforma se tud obeta da bodo "star?ki" morali v tovarnah delat do 65 al pa celo do 75 leta, vi smrkavi modreci jih pa za volan ne bi pustili. A boste vi brezposelni mulci vozili na ?iht star?ke, ki po va?em niso ve? za volan?
Se strinjam
Poznam gospoda iz Kamnika, ki je avgusta dopolnil 88 let (v?asih je bil in?truktor v avto ?oli), dec je pri svojih letih ?e totalno hiperaktiven - ima letno karto za Krvavec, poleti vsakodnevno hodi po okoli?kih gri?ih in KS alpah, skratka njegovo telo in um sta v odli?ni kondiciji. Verjamem, da sodi on v tisti 1% "superstar?kov", ki zelo uspe?no kljubujejo letom, kljub vsemu pa ta 1% populacije dokazuje, da ne gre posplo?evati in vseh metati v isti ko?.
Se delno strinjam
?e en brezbri?en primer mulca v BMW-ju, ki je pridivjal in se zaletel v ni? hudega slute?ega starej?ega voznika. Mulc bi lahko vedel, da se varni dementne?i vozijo tudi v nasprotno smer in bi morali zmanj?ati hitrost, da se takim oviram pravo?asno izognejo ali ustavijo. Mulcem v BMW-jih je treba vsem izpite pobrat - banda nevzgojena divja?ka.
*sem se potrudil in napisal po Lojzevo, da njemu ne bo treba.
No s tem se pa strinjam
Ko sem nekaj strani nazaj omenjal dinami?no vo?njo oziroma "divja?ko" po Lojzevo; ravno v?eraj sem spet na novo spoznaval, da omejitve hitrosti niso za to, da prilagajajo vo?njo razmeram, ampak zato, da se kasira in so ve?inoma neustrezno ume??ene. Recimo vzemimo primer Ljubljane, ker je verjetno neki skupni imenovalec vsem. Omejitev hitrosti na vijugasti Kajuhovi, kjer je zraven tudi plo?nik in bloki, je 60km/h. Doljenjska cesta, ki je precej ?ir?a od omenjene Kajuhove, ima pa omejitev hitrosti 50km/h. Ali pa dvopasovna Ro?ka. Me noben Lojz ne prepri?a, da je to zavoljo varnosti in da se tam ne da peljati tudi ve?. Mo?no dvomim v pravilno razmestitev omejitev hitrosti in se zato prilagajam svoji presoji in mestom, kjer me lahko ustavijo inkasanti.
Se bi kar strinjal
Bla bla brez argumentiranega odgovora - se prav kot se da ugotovili strelja? slepe naboje.
Se bi strinjal a ne vidim dokazov o streljanju
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ker ?e pa se potem wifi -wifi lepo poklapa mi je pa ?e bol?e ker potem lahka ruter postavim v hodnik tam pa imam samo ?trom in evo,imam na drugi strani bajte signal
?e podpira - je bolje
jah pol pa sploh ni treba ni? komplicirat kabel v oba, na linksysu pa nastavit wifi - najbolje enako ime kot amisov...Le na drugem izklopi DHCP, tega ima lahko samo en - glavni ruter, drugemu pa pod lan nastavi? fiksno IP - v sklopu IP poola
Tudi Wifi to Wifi dela lepo
No pa je prisel dan ko sem izvedel gdaj koncam rehabilitacijo in gdaj bom odpuscen, toraj ta teden bo zadnji na Soci in kmalu bom po treh mesecih spet doma in v polni aktivnosti.
LP
Statistike ka?ejo popolnoma druga?e. Najnevarnej?i so vozniki od 18 pa do 30 leta! To je objestna mularija, ki na cesti zdravi svoje komplekse.
Glede na to, da zavarovalnice dajo vozniku z ve? kot 35 let vozni?kih izku?enj tudi dodatnih 20% popusta pri zavarovanju, pri mladih pa je potrebno dopla?ilo 20-30% pri zavarovanju, so verjetno cene prilagojene statistikam in realnemu stanju.
?e je kdo potreben zdravni?kih pregledov je to prej mularija, ki rabi psiho teste, kot pa odrasli ljudje.
Pokojninska reforma se tud obeta da bodo "star?ki" morali v tovarnah delat do 65 al pa celo do 75 leta, vi smrkavi modreci jih pa za volan ne bi pustili. A boste vi brezposelni mulci vozili na ?iht star?ke, ki po va?em niso ve? za volan?
Se strinjam
pa za ljudi stare od 60 naprej bi blo tud zelo fajn ?e bi jih povabil mal v avto ?olo pa da malo obnovijo znanje na cesti ... seveda tud kk?no urco ali 2 odpelat + vo?njo na poligonu kjer bi sprobali reflekse ter odlo?itve v kriznih trenutnoh ... ?e to opravi brez ve?jih problemov mu podal?ajo vozni?ko ?e ne na?alost ni ve? sposoben za volan ... don bit v prometu je kr posvoje zahtevna naloga ker mora? pazit na ogromno stvari in situacije ki se odvijajo okoli tebe ... promet izpred 20 - 30 let nazaj je biu ?ist druga?en kokr je pa dons, hitrosti so pa tud zmer vi?je ... in parkrat sm sli?u ?e kk?no babico ki ma twingeca ( 1.2 motor in 55 konjev ) in usem ostalim razlaga kolk je to ful hitr avto ... kolk to naukol ?iba ... a jest mam 90 konjev pa ?e to nikamor negre ... in ker vem kva bo spet lojz reku ... pa? zgleda da sm divjak ...
Se ne strinjam, avto?ola je vzrok vseh problemov, ta potrebuje korenite spremembe ne pa da kandidate na pamet nau?ijo izpitno pot, pol pa se pojavi z izpitom v drugem kraju in je ves izgubljen!
Izpit bi se moral delati v drugem kraju, ki ga komisija pove takrat ko se vsede v avto!!
Lauda se naj bi zarekel, da je Hamilton potreben za katerikoli denar, saj bo prinesel podatke Mclarna, brez njih ne bo napredka....z istim motorjem, v besedah da ne kupujejo voznika ampak nov mercedesov paket....
torej kopiranje....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani