Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Sodelavec je imel zadnje tri avtomobile golfe dizel, zmeraj je kupil novega. Pri zadnjem (dve leti star) so mu menjali ?e ?obe, EGR ventil in ne vem kaj ?e. Dal oglas da prodaja - prodal ga je v ?tirih urah! :o

?el in kupil novo Mazdo 3 2.0 bencin :rispekt:  :danzoman:  :D

Kolega je imel Mazdo 6 136 konjsko diesel(1. generacije), pa je kupil Hondo, pa ga je stalno  nekaj zafrkavala  pa je kupil novega golfa 6 benzinarja, pa mu je pri 42000 km zaribala ma?ina...

Pa pravi vedno ko me vidi, da je bila Mazda njegov najbolj?i avto  in da mu je ?al, da jo je prodal.

Pa bo ?el spet na Mazdo.Pravi, da je bila mazda najbolj?i avto, kar jih je kdarkoli imel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ugotovil,da mi sedaj BC  kar za 1 liter/100 ka?e preve? .Ko je kazalec na tri ?etrt rezervoarja ka?e ?e domet 0.

Kako je mo?no, da se je tako raz?telal, ko pa mi je kazal v nulo to?no po tem, ko sem ga pred leti nastavil v nulo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim, da lahko po?ljejo gor

vsakega malo bolj?ega srednje?olca pa bo ?e doktor znanosti za ?iviljo.

Vsaj angle?ko bo znal.

Pri njenem opisu mi je bila najbolj?a oznaka ta, da je bila njena angle??ina sicer foneti?no malo bolj?a samo kaj, ko verjetno ni vedela, kaj sploh govori.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kon?no so jo postavili tja, kamor spada.Ni nobene fou?ije samo za glavo se lahko dr?imo, kdo nas je vodil.

V Evropi pa? ni nakladanja kot v na?em parlamentu-na konkretno vpra?anje- konkreten odgovor.Enostavno kot pasulj.

Seveda, ?e sploh ve?, kaj so te vpra?ali.

Brez prodajanja megle.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet SP 2014
Napisano

Meni ta "svetovni nogomet" pa tudi ves ostali "evropski"  ni ve? nikakr?en ?port ( vsekakor ni ve? lep) ampak en navaden biznis.

To se pa za?ne pri igralcih tam pri enih 11-ih letih, ko je konec vsega lepega in stopijo na plano "le?inari" in pokvarijo vse skupaj.

Tudi pri ko?arki je popolnoma isto-to sem ob?util sam pri sinu.

Se res bolj izpla?a ogledati kak?en dober film ali poslu?ati dobro muziko (kolikor je je sploh ?e ostalo) ob tak?nih mega dogodkih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KOGA VOLIT
Napisano

A je kdo v svoji ob?ini opazil kak plakat, ali pa dobil domov letak od Cerarja? Zdi se mi kot da je edini ki ni? ne ogla?uje...

Pa tudi ni? konkretnega ne obljublja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Razlika in to velika med javnim sektorjem in realnim je ta, da se v realnem sektorju ne razmetava "na?ega" denarja.

Bom razlo?il ?isto po doma?e.?e svojemu odra??ajo?emu najstniku dajate veliko denarja bo le-ta hodil v butike in kupoval pregre?no drage kose obla?il in nasplo?no bo ravnal z denarjem (v veliki meri) kot svinja z mehom.Zakaj? Ker se mu ni treba trudit za zaslu?it in ne zna cenit denarja.Pa?, ko ga rabi ga dobi.Podobno se obna?a kot dr?ava.

Ko pa enkrat za?ne delati tudi sam (ponavadi preko ?tudentskih napotnic) v ve?ini primerov ravna bolj preudarno z denarjem in pazi na odhodke, ker si ga je moral prislu?iti z svojimi rokami in sedaj ne more imeti ve? ?aklja brez dna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vlada, katero podpira deset odstotkov ljudi skupaj z ministrico in se ji zgodi tako velik fijasko, bi morala nemudoma odstopiti. Amen.

Ne pa, da ?e grozi delovnemu narodu z ?e ve?jimi davki.

?e tako so naredili ve? ?kode v enem letu kot vse vlade skupaj.

Namesto, da bi razbtemenili gospodarstvo, ga ?e bolj stiskajo.

Jaz na?eloma bi bil za davek na nepremi?nine, ?e bi bil po?teno izra?unan in za podjetja ?e manj?i, kot za stanovanja in hi?e.

Ko pa vidi?., da raznim pacientom za " gradove" naredijo izra?un za

manj?o garsonjero, potrm ti je jasno, da bo spet najbolj nasrkal mali ?lovek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz je ?e zdavnaj ne gledam ve?...vse skupaj mi deluje, kot bi se mulci igrali na playstej?nu igrice.

Letos pa ?e zvok od skuterjev. :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Na vso ?alost v tej kur*evi koko?ki ni? drugega ni ni? vredno kot je*eni fauve. Kupi? citroena, pe?oja, , da tudi mazdo, boh ne dej alfo, z vsem si sklenu dosmrtni zakon al pa prodajo pod ceno. Kupi? Fauve - ma? vsaj ?e kdaj mo?nost hudi?a za spodoben dnar od bajte spravt. Sej si enostavno prsiljen kupt ?e no?e? vseh ? stran vr?t. Tko je. Men je tud moja ?estka 100x lep?a od ene grde zelene perjanice na nosu, ampak isti letnik, brez vse opreme pa poglej kok bo? dubu za perjanico pa kok za ?estko. Se lahk kr zjoka?. in potem ni ?udn da tipi?en slovencelj, itak premalo pla?an za svoje delo, svoj te?ko prgaran denar ne vr?e nekam kjer ve da ga je vrgu stran ampak ?e ne kupuje s srcem ampak glavo, da denar nekam, kjer ga bo ?e nekaj nazaj dobu.

Zato pa,?e kupi? zanimiv in druga?en avto, kar na?a mazda je, jo gura? do nezavesti in jo proda? ?im kasneje.

Definitivno to ni avto za barantanja in prodajo po par letih.Tako pa? je.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BENCIN VS DIZEL
Napisano

Ampak boss prav najvecja razlika med prvo in ostalimi je zame izolacija. Tako da bi dal vecji del zaslug prav temu.

Se popolnoma strinjam s tabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.