Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo da omenja? razli?na mnenja pa potem referendume. Kadar je bil JJ v opiziciji, je pra rad posegal po tem instrumentu ?iroke ljudske volje. In ja potem po enem letu res ne ve? kje si. Recimo veliki met SDS referendum o zaprtju trgovin ob nedeljah je uspel. Zato ob nedeljah vsi uglavnem pre?ivimo ?as z dru?ino in v cerkvi ane. Ampak tko kot pravi? ?e ni mo?nega vodje potem se zmer najde kak kreten pa ho?e referendum..........

?uden ko je bil on na oblasti jih splooh ni bilo tako veliko :blush:

V nedeljo vsi doma? ?zmeden??zmeden? Vpra?aj trgovce,koliko je veljal tisti referendum. ;)

Referendumov je tudi v ?vici cel vagon,pa gre demokracija naprej.

Referendumi se pojavijo ve?inoma takrat,ko z predlogi ni nih?e (razen predlagatelja) zadovoljen.

?e naredi? v redu zakone (in jih seveda spo?tuje? kot v civiliziranih dru?bah),za njimi ni potrebe.

V enem sestanku ali dveh se dogovori?.?e se pa poskusi? zmuzniti mimo(kot so to po?eli do sedaj tri leta) pa fa?e? referendum.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Da? ?e link? Kje pri nas si jih pa probaval-in potem si verjetno pogledal USA cifro pri nas in USA cifro naro?il? jest sem v za?etku leta iskal tele http://www.sportsdirect.com/asics-gel-kine...ng-shoes-211130 , pri nas v Intersportu cena 195 EUR :vskalo: ...gor cca. 130 EUR...+po?tnina, ampak nas je ve? nabavljalo in smo razdelili. Kupil jih pa nisem iz razloga ker pri nas nisem na?el cifre 41 :whatever: ,da bi potem pravo cifro naro?al. ...bi bilo pa Mizuno dobro sprobati, do sedaj sem bil kar fan Asicsa, zadnji model imam 1120 mislim da...na za?etku o?ulil ko satan, ko so se vlegli pa super noro dobre superge za te?t...ampak so svoje ?e dale ?ez...

Sem zdaj gledal in ni ve? gor linka.Ne vem zakaj.Malo pogooglaj in poi??i.Tam se to dnevno ali tedensko menjava.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Katere superge ima? to, tudi sam i??em nove, sem na?el trenutno v UK dosti cenej?e kot pri nas, samo ?e pravi? da se da dobiti 40% ceneje iz usa :)

Jaz sem vzel Mizuno wave rider 14,belo-rumeno-?rne barve (takih v tej barvi na na?ih policah sploh ni za dobit).

Je pa smeh,ker so navodila noter v angle??ini,franco??ini,?pan??ini,italijan??ini,nem??ini,portugal??ini,kitaj??ini in pazi to-v sloven??ini.Zdej,ali so to najve?je skupnosti v ameriki al je fora v ?em drugem,ne vem.

In ?e ena zanimivost.Za evropski trg so made in ?ajna,moji iz u.s.a so made in Indonezija.

Cena? Superge so bile 59$,po?tnina 25$(takrat 59,15?) +16,80? za davek in carino=75,95?.Cena v na?ih trgovinah je okoli 135?.Pa ?e jaz rabim glupo ?tevilko (46,5),ki je v trovinah pri nas nimajo na zalogi.Ko sem jih kupoval,je bil ?e evro dobro stoje?. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tako kot pravi MadMax zelo hitro presko?i trda roka na vse dr?avljane... kako pa se ustvarijo diktatorji? Nastavit prave ljudi okrog sebe, ki te podpirajo v vsem in nikoli ne podvomijo v tvojo odlo?itev in vsi ti nato izvajajo tvojo voljo na podrejenih samo, da ne bi izgubili privilegijev. Raje vidim na oblasti nekoga, da mu podrejeni ne kima vedno in tudi podvomi o smotrnosti odlo?itve kot pa hirarhi?ni voja?ki ustroj, ki samo brez lastnih misli uboga velikega vodjo saj bo itak veliki vodja mislil namesto nas.

Res je,samo potem nastane ena velika kolobocija;jaz imam predlog,jaz sem proti,dajmo na glasovanje,

ne moremo,nas ni dovolj,tisti okoljevarstvenik v sosedovi ulici je tudi proti in bo naredil referendum,

po enem letu se dobimo in ne vemo ve?,zakaj se sploh gre.In jovo na novo-tako je delovalo oz.ni delovalo ni? zadnja tri leta. ;)

tak bo tudi na tvojem hrbtu red delal brez da te karkoli vpra?al ?e ti je prav ali ne ;) pa ne verjamem da si tega ?eli?.

Mislim,da to ?e par let delajo in se pa? prilagodi?. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

po tej logiki je pahor pogorel, je ?e 4% velik da ima... kdo pameten bi ga ?e enkrat volil? klonil je vsem okrog sebe, spodletele so mu vse reforme - ni va?no kdo je bil kriv, ni jih uspel speljat, ni se uspel izognit polenom... Kakorkoli je ?e dobro mislil, njegov mandat NI bil uspe?en. zakaj bi bil ?e enkrat izvoljen?

Jan?ev mandat po drugi strani je bil podoben polom, pa je sfalilo za par % da bi spet pri?el na oblast.

Dober mandatar ima svoje mnenje in zna ukazat in spodit pro? "podrepnike" ter naredit red okoli sebe. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes dobil vrhunske teka?ke superge iz...u.s.a.In kaj je tukaj takega?,se boste upra?ali.

Ni?.Edino cena,ki je skupaj z po?tnino,davkom in carino za 40% manj?a kot kjerkoli pri nas.

In potem se ?udimo z temi cenami pri nas,da je recesija in vse manj ljudi kupuje dobrine pri nas. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ploki in mokster - tumbs up :bravo:

trezno razmi?ljanje s svojo glavo in preverjat dejstva na ve?ih koncih ter si jih zlo?it v najbolj verjetno sliko pa zelo hitro pride?, do tistega kar mora? vedeti

Demokracija ni za mo?ganske lenuhe, ki se jim podatkov ne ljubi preverjati in ki zaradi "kau? potejto" sindroma verjamejo le temu, kar jim vsiljujeo mediji oziroma interesne grupe, ki porivajo svoje mnenje preko medijev.

Za mo?ganske lenuhe je dovolj tudi diktatura in trda roka saj ?e verjamejo vsemu s ?imer jih pitajo potem bodo verjeli tudi trdorokcu, da je to za njih najbolj?e. Zato pa ima Jan?a toliko podpore v volilni bazi in da je ta baza procentualno med najmanj izobra?enimi volilnimi bazami strank. Zdej pa si pa? naj vsak razlaga kar koli si pa? ho?e pa s tem nisem mislil ?aliti nikogar samo taka so pa? dejstva, ki jih je te?ko zanikat.

Samo,?e je pa tako,zakaj ne bo dobil ve? glasov Pahor?Po tej logiki bi moral spet vladati,ker ni bil trdorokec in ima "pametno" volilno bazo in nima ?rne preteklosti?Mislim,da je odgovor znan 90% ljudi. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Joj me je kr srat prjelo, k sem bral intervju z Virantom. ?e nam pa ta pride gor smo ga ?ele najebal, firmam in bogata?em bo zni?al davke in prodal vse kar je dr?avnega tujcem. Ko kuro enkrat zakolje? jajc ne bo ve? nosila. Sicer si kratkoro?no sit na dolgi rok pa nas ?aka beda od bede in ne vem, ?e nam Mad?arska ni v poduk pol nam pa res lahko sam ?e bog pomaga (pa nisem veren).

?e bo kdo nategnil volilno bazo jo bo Virant, ker to, da zagovarja neoliberalne poglede (pa smo videli kam je to pahnilo svetovno gospodarstvo) in ima zraven ?e tako podporo mi je pa ?isto nedojemljivo. Res smo pri?li do to?ke, ko volilci o?itno zbirajo samo po v?e?nosti kandidata ne pa po programu in vrednotah, ki jih zagovarja - kriza res. :(

Sej ?e smo ?isto realni,imajo in "levi" in ta drugi v 90% enak program.Zato pa se folk odlo?a po v?e?nosti. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo, a ne... na eni strani mamo enga, ki je v sodnem procesu in obto?en kaznivega dejanja pri tem, da se v isti zadevi pojavlja ?e v sodnih procesih v dveh drugih dr?avah pa mu folk vseen verjame tako kot popotu v Kopru recimo na drugi strani ima? pa nekoga, ki se mu marsikaj "nedokazljivega" obe?a pa i??e vsemogo?e mo?ne in nemo?ne povzave in lumparije (predvsem fantomske) pa je folk proti njemu, ker pa? uspe?nih ljudi slovenska zavist ne mara.

Se pa kot vedno izka?e tisto kar je neko? omenjal strokovnjak za propagando Goebbels, ki je dokazal da velika la? bo ?la pri ljudeh skozi, ker nih?e en bo verjel, da se je mo?no tako zlagati, medtem bo pa nepomembnim zadevam folk dajal stvarem prevelik pomen.

Mislim,da tukaj ne igra vloge,kdo je "po?ten" in kdo je res po?ten.Ko pravi? za Popovi?a mislim,da bi ga volili ob?ani dokler bi ga lahko, ne glede na razna vla?enja po sodi??ih in obiranja po ?asopisih.Pa? daj raji kar je njihovega,da bodo skoraj vsi zadovoljni in bo? imel mir.Tudi kak?en neprijeten ukrep bo ?el skozi brez referenduma.Samo ne sme? jeziti ljudi.Potem si gotov.Isti primer je v Ljubljani.Ampak izven mest (obeh) se to ustavi,ker drugi me??ani oz.prebivalci nimajo od obeh vodij ni? koristi.?e bo? ?istun in bo? vlekel napa?ne poteze (kot zadnja leta vlada) ti ne pomaga noben "image po?tenjaka"-to se bo lepo videlo na sedanjih pred?asnih volitvah. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Lahko pa da je blef, te?ko re?t, sam res Janez se je takrat preve? razpizdu, da je Gregec izdajalc itd.! :P

Bomo vidli, ?e vedno trdim, da je Janković izven Mestne ob?ine LJ, totalna pe?enka, no po?akmo sicer 4.12., cca. 19.uro! :jupiii:

Po mojem tudi bodo ?li skupaj.In se strinjam s tabo,da je "sosed" mrzel izven metropole. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

tudi jaz opa?am da se predvsem MMC zadnje ?ase zelo obra?a po vetru....trenutno piha veter kr konkretno v desno in je to tam kr dosti o?itno :whatever:

enkrat sem nekje prebral da ima narod tak?ne novinarje kot si jih zaslu?i :ne vem: ?e po temu sklepam smo sloven?ki res eni veliki ubo??ki <_<

To pravijo tudi za politike. :hudicek:

Pa ?e nekaj;verjetno ste ?e sami opazili,da pri nas ni levih in desnih. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj ma? ?B televizor?

Ne imam Philipsov led LCD,samo imam ob?utek,kot bi imel tv na lampe.Zaradi poro?il in stila. :P

?e smo ?e pri tem si raje vr?em notr dvd od the simpsons in pogledam eno epizodo. Dol mi visi za dnevna poro?ila, ker je sam gnoj kamorkoli pipknem

Se strinjam.Samo sem primerjal oboje "sranje" in ugotavljal,katero je manj?e. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kk pa lahk s kredibilnostjo in objektivno resnico konkurira? neumnostim tipa 24ur.com?

Svoboda govora je res sprostila vse najslab?e... Kmetijo, big brother, 24ur in Reporterja milana.

Folk pa itak z veliko zlico na to...

Fuck that

Raje gledam 24 ur stokrat kot enkrat poro?ila na slo in mislim,da sem za?el v leto 1947. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To sploh ni ve? tok te?ko saj nas mediji dnevno "izobra?ujejo" kako je treba manipulirat in spreobra?at besede. Sploh na kakem Svetu na Kanalu A so eksperti :blush:

...ali pa na slo 1,kjer "pozabijo" povedat kak pomemben detalj,ko je govora o vladajo?i garnituri. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Alex, v ?udni dru?bi se ti to giblje?... sami bavarci :harhar:

Ampak, ko kej takega preberem po?asi za?enjam razumet zakaj se recimo vozi model z BMW M3 po AC s 100km/h in drugi s Porsche 911 turbo s ravno toliko. Oboje videl v ćivo v zadnjih dveh tednih. Tako po?asi sta se vozila, da sta bila napoto ?e kamionarjem.

Kaj ?em,?e so sami "ke?urji" okoli mene...razen mene,ki se vozim v "starih japonskih jajcih". ;)

In seveda,da tudi nam ka?e 0,0 po klancu navzdol. :harhar:

P.s-tudi sam sem videl poleti v Italiji na avtocesti (tropasovnica) tipa z Galardom,ki je vozil 120km/uro. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

v to?no enem letu in 14 dneh se je 1.500 litrov kurilca podra?ilo za to?no 298? (naro?eno in dostavljeno pri isti firmi) :angry::vskalo:

moja pla?a se je v tem ?asu pove?ala za to?no 0? !! :glare::angry:

meni so pa ?e potne pobrali. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pred par dnevi sem bil na enem ?uru.In po popitih par pivcah,je beseda nanesla na avte.In glej ga zlomka,dva kolega imata bavarce;eden 320 diesel in drugi 120 diesel.In potem...seveda poraba.In ugotovil sem,da smo mi tu gor na tem forumu pravi vajenci glede debat in kako vozit,da popije ?im manj. :D

Potem je pri?el ?e eden "bavarec" in je bila cvrta.Poraba "se je gibala" pri njih okoli 4,3-5 litrov.

Vpra?al sem jih,da kako?Odgovor:idealna hitrost da je na avtocestah od 120-130 km/uro in to je to. :aaaaa:

In seveda,da oni gledajo samo BC,ker da je tako to?en,da ni potrebe ra?unat na roke.

In pa seveda najbolj mo?na bavarska-da ko gredo po klancu navzdol spustijo gas in je trenutna poraba 0 l/100 in to samo pri njih pri na?ih "starih" japonskih jajcih pa da tega ni (drugi kolega ima toyoto avensis) in je zato ta razlika.

To sem dal pod sme?nice,ker mi ni jasno,zakaj so kupil ?portne bavarce za delat kolone po avtocestah.

Seveda nismo pri?li z pogovorom nikamor,dokler ni uletel ne?ak,ki ima tudi bavarca (5-ko 3.0 diesel avtomatic) in je kar iz prve ustrelil,da mu pije pa? 10-11 litrov. :dudek::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kdaj? jaz sem zdele prisel ok

Prva med Latisano in San giorgio di Nogarom (sem ?el prej ven in po stari do Portogruara) in druga (mislim,da so bili mrtvi) pa pred izhodom za Pordenone.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne vem,zakaj vedno naba?em na nesre?o v italiji,ko grem na koncert.in to ne na eno ampak dve. :(

In sem zamudil potem skoraj celo predskupino. :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

to je na ?alost le delno res......zame se ni spremenilo prav ?isto ni?....banka koper ?e vedno obra?unava provizije za dvig na drugih bankomatih, elektro primorska pa ni vra?alo popolnoma ni? ;)

Kako da ne?Nam je EP obra?unala oz. sem pla?al manj naslednji mesec. :whatever:

Meni so v redu vsi,ki ne di?ijo po "levosti" kajti ti so vsi neki "levi". :P;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.