Hvala vsem, samo smo nekako bli pripravljeni-smo pri?akovali kar se je zgodilo, tako da bo ?lo la?je vse skupaj skozi. :ne vem:
Je pa res da sva mi2 kr skozi nekaj v gu?vi in nama manjka ?asa da pripraviva vse kar ?love?ki mladi?ek potrebuje, pol pa nama ?e take stvari padajo vmes, poleg tega sem ?e 2+ leti na bolni?ki pa ?e v sredo imam opercijo za katero upam da bo zadnja in bom lahko kon?no ?el v slu?bo kot neko?.
Tale focus je vredi, samo trekinga poglej za tak denar pa nima? kaj zgre?i, mislim da je bolj?a izbira za tisto kar ti rabi?. Jaz imam focusa treking z vso opremo deore LX in je bomba. Dal sem 520e s popusti pred 4rimi leti.Focus ti bo prav M ker so kar veliki okvirji. Jaz imam L pa sem 182 in mi je ravno prav. Gorici so malo manj?i,najbolj?e probat v trgovini z poznavalcem in nastavitvijo, ker je tudi ful pomembna dol?ina nog napram trupu itd. Veliko uspeha! Lp
Poglej,?e se misli? voziti kot pravi? so vsa ta kolesa dobra,to je500kilom na leto,?e pa kaj ve? pa daj 500evrov. Za toliko dobi? kolo v kaki akciji od lani z opremo deore LX ali celo XT,paziti pa mora? da ni samo menjalik deore ampak tudi ro?ice in pesta,?im ve? pa bo? delal kamot 2 do 3tiso? na leto. Jaz jih imam ?e 10 tiso? brez problema samo verigo in gume sem menjal kar je normalno ta te kilometre. Za tvojo velikost rabi? okvir ?t. 48 ali L Bolj precizno pa mora? izmiriti razkorak itd,malo si poglej po netu glede tega,Nejc tudi veliko ve,je kar maher! Pa dobro kupi....
?e bo kdo poznal kak?no smotrno re?itev za mojo problematiko;
pogosto kurim lito?elezni kamin t.i. Ga?per?ka (itak malo romantike, itd.), no pa mi ogromno toplote "pobegne", kar pomeni, da vemo kako je topel zrak la?ji od mrzlega in be?i navzgor. Tako se mi potem zgodi, da je tik pod stropom bistveno toplejo kot na vi?ini sede?ne garniture, da ne re?em celo tal.
Nek mojster mi je predlagal "tropski ventilator", ki prav po?asi me?a zrak tik pod stropom in naj bi bilo z njim precej bolj?e. ?e kak predlog za remix temperature zraka in ?im manj?e izgube oz. ve?jo koristnost tak?nega ogrevanja?
Lahko je tudi kje drugje in kak?en druh ventilator,?im ve?ji in ?im po?asnej?i,da ne piha preve? in da se ne sli?i. Pa vrata zapri,da ti ne pobegne toplota!
Halo eno vpra?anje imam,mi lahko pove? nekaj, kaj pomenijo tiste tri ?tevilke na desni strani spodaj na zemljevidu.prva mislim da so st.celzija na desni verjetno zra?na vlaga,kaj pa na sredini? Hvala in lp
To?na lokacija je mesto Lovran pri Opatiji in to v centru samega kraja. Dosti dober hotel glede na ceno pa ?e na U?ko lahko sko?i?,pe? al s kolesom. Lp
Sem vedel, da je v ozadju neka mu?ka glede dizel motorjev. V bistvu so euro 6 v ve?ini primerov bolj ?isti kot benzinarji, manj pijejo,imajo bolj?i navor, skratka so popolni.Edino zvok imajo benzinarji bolj?i.
Recimo,da je vseeno od kod je ,saj jih delajo tudi za ZDA kjer jih najvec prodajo in ?e so za njih dobre potem smo brez skrbi. Druga?e pa sem to vedel ko sem kupoval novo Mazdico 3.Zoom zoom
V slu?bi so me poslali na nek seminar v Ljubljano. In sem se pet dni vozil vsako popoldne v Ljubljano. S svojim avtom. Nekaj kasneje pa sem iz tega imel izpit pred dr?avno komisijo.
Torej sem se v enem mesecu ?est krat peljal v Ljubljano. In pri pla?i dobil povrnjene potne stro?ke: ?est krat od Nove Gorice do Ljubljane, torej 642 km. In sem ?enski komaj dopovedal, da sem se vsaki? pripeljal tudi nazaj, torej moram dobiti potne stro?ke tudi za relacijo Ljubljana - Nova Gorica... Ni ji ?lo v glavo, kaj bi rad...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kriva je hitrost,bodo naumili ne voznik! Ln
Povezava za deljenje
Deli na druge strani