Pohvalit moram Kamnik in na?e cestne slu?be, ker so ceste res dobro po?istili, za razliko od nekaterih bli?njih ob?in, kjer sem se danes vozil v istem/podobnem ?asu.
Hvala za idejo.Verjetno bo kaj takega.Pelko pravi,da lufta ni.Ja mene je tudi sram,ker se sli?i v stanovanje,ko parkiram pod okno.Za?elo pa se je z mrazom in menjavo gum
Pred par dnevi poslu?al enega Bmw 5 novej?e serije, kako je pri?kripal mimo mene. Res je grozen zvok. In sem takrat razmi?ljal ali je kaj s fedri al kaj za vraga?
?al je v tej dr?avci ?edalje ve? tovrstnih mojstrov, kar je res ?koda. Kako bo? sedaj zadevo peljal dalje, kak?ne ima? alternative, ker tale je o?itno popolnoma neresen?
Kok je bil dans en fajn dan, pa ni ga ?e konec (pravkar opa?ene teme Kregarije se ?e nisem lotil brat, ker mi je precej ravno za vse skupaj in pa pozabil kupit kokice).
Tole mi je pa zelo nenavaden dogodek, ampak kot spodaj navajajo, da naj bi ga ustrelil kak narkoman, to pa dvomim, prej bi rekel, da je kaj povezano s tistim 72-letnim kemikom, ki so ga pred kratkim zahopsal:
Pa ni kak?ne fore da je potem zavarovanje dra?je za 150 eur od konkurence ipd....ker pri nas v SLO nikol ne ve?, je pa to verjetno ve?krat uporabljena praksa pri tak?nih in druga?nih prodajalcih.
Marko me je v?eraj ravno na to opozoril, da ni dobro sko?it na prvo ?ogo zaradi vinjete, pa? pa pomislit, da se z Generali zavarovalnico zave?e? za 3 leta, medtem ko njegove izku?nje pravijo, da v veliki ve?ini primerov niso najugodnej?a zavarovalnica. No, pa potem hitro gre tale vinjeta oz. jo drugje prepla?a?. Ampak tole je pa? njihova udarna akcija in jim je zelo dobro stekla. Povedal mi je tudi, da ne dobi? vinjete v fizi?ni obliki, pa? pa nek dobropis (mislim da na Mercator kartico), to pa bo trajalo vsaj kak?en mesec, da vam naka?ejo. Skratka, velja dobro razmislit in se odlo?it po lastni pameti, agent pa naj posreduje aktualne informacije po svojih najbolj?ih mo?eh.
U?eri testiral nov burek, ki ima odli?en okus, imenuje se KRANJSKI BUREK, proizvaja ga ?ito, sestavljen pa iz; kranjske klobase, zelja in skute. Super zadeva.
Ta ponudba je ?e zmeraj aktualna in kot zanimivost grem ravno danes pla?at UPN, ki se nana?a na dodatno zavarovanje pri Vzajemni za december, znesek pa le 11,79? (namesto obi?ajnih 26,79?).
?e ?eli ?e kdo privar?evati kot ?e kar precej kolegov s tega foruma, ki so se dogovorili s kolegom Ferlinom, naj ga pokli?e na gsm: 031 209 143.
V nasprotnem primeru (?e ?e nimate Vzajemne), boste pa? pla?evali DRA?JE, izbira je va?a in izklju?no va?a in upam, da boste izbrali najugodnej?o mo?nost.
Kdor ima te?ave z ro?enjem stekel, predlagam izdelek proizvajalca PAULINA, imenuje se Anti fog. Nekaj podobnega ima sicer tudi Sonax, ampak tistega ?e nisem testiral.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pohvalit moram Kamnik in na?e cestne slu?be, ker so ceste res dobro po?istili, za razliko od nekaterih bli?njih ob?in, kjer sem se danes vozil v istem/podobnem ?asu.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani