Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

ej a je ta giovani ful car in lep? ker pol sem jaz, ?e je pa en pedrski lah pol pa nisem

Je ,je tudi klobuk pa zidanco ima lepo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ce ze mora bit tujc, jaz bi rajs vidu, da je kaksen ki je napol nemc al pa sved...ne pa kar je juzno od slo-hr meje :)

no tud avstrijc ne, to je pravzaprav se hujs....italjan pa...sej bo zoki isti kot berlusconi (pokupil bo celo slo.) tako da je to isto :D

sam se bojim, da vseeno bo spet jansa ( :vskalo::vskalo: ) minister st.1

kera win-win situacija...NOT

Jaz se pa bojim glede videnega do sedaj,da nam ni spasa;ali tako kot do sedaj naprej (preko zokija)in bo katastrofa ?e naprej,ali pa kot vsa leta doslej;se pravi nikakvo. :(

Izgleda,da ne bom ?el na volitve sploh. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Druga?e je carina od 20 EUR naprej (to vem, ker folk ki naro?uje iz dealextrema si ve? po?iljk naro?i do vrednosti 20 eur)

Druga?e pa ja, prvo ga pla?a? USA potem pa ?e pri nas, aja pa po?tna storitev se ?teje v ddv in carinjene tudi....?e ena bolana ampak tako je.

No,to ne bo dr?alo.Naro?al sem ?e za 140$,pa so mi prinesli po?tarji domov brez carine. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

dons dobu po?to s carinske po?te, ampak mislim, da bo tut s carino roba cenej kot pa u SLO :bravo:

?e zdej mi ni jasno,od koliko dolarjev naprej je carina? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Vsi se bojijo imena tito, ker takrat so za taka sranja, kot jih delajo, ?eli ?temat goli otok.

Nou,takrat so delali "ta visoki" ?e ve?ja sranja,samo pisat se ni smelo. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

ti, a bos sel na vajtsnejke konec novembra v tivoliju?

jaz bom verjetno tam

Jaz obvezno.Kako ga Goug Aldrich seka z Gibsonko.Sem jih gledal dve leti nazaj. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

aaa potem te pa "poznam" ?e s kitarskega foruma... vse hvale vredno je tole tvoje delo :notworth:

Hvala.Se trudim naredit ?im bolj?i pribli?ek originalu. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Rezultati raziskave EU:

Vpra?anje se je glasilo:"Povejte odkrito kak?no je va?e mnenje o pomanjkanju hrane v preostalem svetu."

Rezultati pa naslednji:

-v Evropi niso razumeli kaj je "pomanjkanje", -v Afriki niso razumeli kaj je "hrana", -v Ameriki so povrpra?ali kaj pomeni "preostali svet", -na Kitajskem so hoteli razlago besede "mnenje", -v slovenskem parlamentu pa ?e vedno debatirajo o tem, kaj za vraga pomeni "povejte odkrito". ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mislim,da bi bil JJ enih 10x bolj?i. :P

Se prav en mafijc je bolj? k ta drug mafijc - huh, kako pa ugotovi?, ker mafijc je torej bolj?i in ga je treba izvolt za mandatarja. :ne vem:

Ha,na?tej mi na PRST ene roke,kateri je bil po?ten "?ef" do sedaj. :P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se strinjam z Daskanom, ker sam vidim situacijo tudi nekako takole.

Me pa zanima naslednje, kako bo morebitni prihodnji mandatar, pa recmo mu Janez al pa Ivan, predlagal natanko tak?ne reforme, ki jih je za ?asa ko je bil v opoziciji zminiral do konca. Kako bo potegnil bika za roge in povedal folku, da se je takrat pa? ?alil ali pa naredil napako in da se je treba z reformami pa? sprijaznit?

Vmes smo pa zgubili kar nekaj let, ki bi jih krvavo rabili za ureditev javnih financ. Sicer pa Ivana boli k za vse nas in javno dobro Slovenije, va?no je da se bo zavihtel v sedlo iz katerega so ga enkrat ?e vrgli grdi grdi komunisti in udbomafijci in ne vem katera vesoljska zalega.

?e 1x bom poudaril... da imamo v Sloveniji tako politi?no sranje smo krivi zgolj in samo volilci, ki imamo v ve?ini preklemansko kratek spomin, da se ?e zlate ribice iz nas delajo norca. In na tem se gradi vsa slovenska politika - na pozabljanju in to je najbolj ?alostno.

Samo,ali je 85% ljudi "glupih" in ne vidi resnice? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa dobr, a zdej se pa ?e ti zeza? iz mene... pa kje sem napisal, da so govorice vedno neosnovane. Prosim preberi ?e 1x in bo? videl, da sem napisal, da je pri ovadbi treba nekaj konkretnega predlo?iti in da dokaz pa? ni tisto kar se nekdo pogovarja pri ?anku.

Nikjer nisem napisal, da je nekdo apriori nedol?en se pa strinjam, da je nedol?en dokler se gre folk sam nek blabla, klevetanja in gostilni?ke folklore. ?e enkrat, ?e ima kdo kak dokaz, ki pije vodo dejte "kriminalce" ovadit, ker to je dobro za vse - pa ne glede al je lev al je desn al je sredn al pa sploh ni politi?no opredeljen.

Aja, ?e to - kdo naj bi bil ta Sodomit oziroma na kaj si ciljal?

Ne me hecat-ovadit koga.Pri nas?A jih niso ?e malo morje,pa se vsi ?e lepo ?etajo okoli.

V kak?ni pravni dr?avi bi se kaj spla?alo,pri nas pa? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prepucavanja v zvezi z DIESEL vs BENCIN
Napisano

Elektri?ni avti so zakon!

he,he,v?eraj sem glih do?ivel ?ok.Zdraven mene je bil parkiran en kombi? (od po?te slo).

Pa sva ?tartala iz stranske ceste na glavno-on pred mano jaz takoj za njim.In potem...gasaaa in je ?e bil za ovinkom. :aaaaa: ?ele mnogo pozneje sem ga na ravnici dohitel. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jaz sem se zadol?eval pri privat banki,ki ji dr?ava ne da ni?.?e ne bo imela ve?,bo bankrotirala.Jasno kot beli dan

Nekaterim pa res posoja banka v dr?avni lasti na? denar. :angry:

In ?e nekaj je;dr?ave,ki imajo kaj industrije in mo?ne "znamke" se bodo izvlekle iz te krize,mi pa nimamo oz.

kmalu ne bomo imeli ni? ve? in nam bo te?ka predla.Ta huj?e ?ele pride. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bonitetna hi?a je ?e sama ugotovila,da plovemo nevarno proti gr?iji mimo jadranskega morja. :P

Tako,kot je ta vlada vse skupaj zafurala,ni uspelo ?e nobeni.Od tu tudi tak?na reakcija.

?isto razumljiva,za moje pojme. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Mater, da bi meli enga tazga Navarra.

Net na?ih je bil spet slab kot, da bi se ustra?ili, da lahko pariramo ?pancem. ?e ne bi rezultata gledal bi po moje manj fulal tko pa se jim roke zatresejo, ko se pojavi mo?nost.

Vseeno ni bila taktika.Sem imel prav,da so letos pa? preslabi za kaj ve?. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.