ce ze mora bit tujc, jaz bi rajs vidu, da je kaksen ki je napol nemc al pa sved...ne pa kar je juzno od slo-hr meje
no tud avstrijc ne, to je pravzaprav se hujs....italjan pa...sej bo zoki isti kot berlusconi (pokupil bo celo slo.) tako da je to isto
sam se bojim, da vseeno bo spet jansa ( ) minister st.1
kera win-win situacija...NOT
Jaz se pa bojim glede videnega do sedaj,da nam ni spasa;ali tako kot do sedaj naprej (preko zokija)in bo katastrofa ?e naprej,ali pa kot vsa leta doslej;se pravi nikakvo.
Vpra?anje se je glasilo:"Povejte odkrito kak?no je va?e mnenje o pomanjkanju hrane v preostalem svetu."
Rezultati pa naslednji:
-v Evropi niso razumeli kaj je "pomanjkanje", -v Afriki niso razumeli kaj je "hrana", -v Ameriki so povrpra?ali kaj pomeni "preostali svet", -na Kitajskem so hoteli razlago besede "mnenje", -v slovenskem parlamentu pa ?e vedno debatirajo o tem, kaj za vraga pomeni "povejte odkrito".
Se strinjam z Daskanom, ker sam vidim situacijo tudi nekako takole.
Me pa zanima naslednje, kako bo morebitni prihodnji mandatar, pa recmo mu Janez al pa Ivan, predlagal natanko tak?ne reforme, ki jih je za ?asa ko je bil v opoziciji zminiral do konca. Kako bo potegnil bika za roge in povedal folku, da se je takrat pa? ?alil ali pa naredil napako in da se je treba z reformami pa? sprijaznit?
Vmes smo pa zgubili kar nekaj let, ki bi jih krvavo rabili za ureditev javnih financ. Sicer pa Ivana boli k za vse nas in javno dobro Slovenije, va?no je da se bo zavihtel v sedlo iz katerega so ga enkrat ?e vrgli grdi grdi komunisti in udbomafijci in ne vem katera vesoljska zalega.
?e 1x bom poudaril... da imamo v Sloveniji tako politi?no sranje smo krivi zgolj in samo volilci, ki imamo v ve?ini preklemansko kratek spomin, da se ?e zlate ribice iz nas delajo norca. In na tem se gradi vsa slovenska politika - na pozabljanju in to je najbolj ?alostno.
Samo,ali je 85% ljudi "glupih" in ne vidi resnice?
Pa dobr, a zdej se pa ?e ti zeza? iz mene... pa kje sem napisal, da so govorice vedno neosnovane. Prosim preberi ?e 1x in bo? videl, da sem napisal, da je pri ovadbi treba nekaj konkretnega predlo?iti in da dokaz pa? ni tisto kar se nekdo pogovarja pri ?anku.
Nikjer nisem napisal, da je nekdo apriori nedol?en se pa strinjam, da je nedol?en dokler se gre folk sam nek blabla, klevetanja in gostilni?ke folklore. ?e enkrat, ?e ima kdo kak dokaz, ki pije vodo dejte "kriminalce" ovadit, ker to je dobro za vse - pa ne glede al je lev al je desn al je sredn al pa sploh ni politi?no opredeljen.
Aja, ?e to - kdo naj bi bil ta Sodomit oziroma na kaj si ciljal?
Ne me hecat-ovadit koga.Pri nas?A jih niso ?e malo morje,pa se vsi ?e lepo ?etajo okoli.
V kak?ni pravni dr?avi bi se kaj spla?alo,pri nas pa?
he,he,v?eraj sem glih do?ivel ?ok.Zdraven mene je bil parkiran en kombi? (od po?te slo).
Pa sva ?tartala iz stranske ceste na glavno-on pred mano jaz takoj za njim.In potem...gasaaa in je ?e bil za ovinkom. ?ele mnogo pozneje sem ga na ravnici dohitel.
Net na?ih je bil spet slab kot, da bi se ustra?ili, da lahko pariramo ?pancem. ?e ne bi rezultata gledal bi po moje manj fulal tko pa se jim roke zatresejo, ko se pojavi mo?nost.
Vseeno ni bila taktika.Sem imel prav,da so letos pa? preslabi za kaj ve?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samo res se nam slabo pi?e.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani