Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Vse to sem tudi jaz,pa se ne hvalim! In kaj je narobe ?e ni boga omenjenega? A je mogo?e kje Stalin ali Tito? Lahko bi pa bil ?e je bil pa tak grozen komunisti?en sistem! Nehajte ga srat pa pejte spat. Za taka mnenja se nisem nastvljal v vojni za na?o Slovenijo! Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ok otroci ve se kdo je kdo, ?ez 4.leta so nove volitve, pa bomo videli kako bo ?lo komu. Jaz sem za dobro delo vseh, ne pa za zajebancijo enih in drugih, evrop se nam pa smeji!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Juhu prazniki so tu ne se obremenjevati s politiko,zaradi nje je bilo ?e dostkrat hudo v zgodovini,prva,druga,juga in ?e nazaj,tako da bi reko, ne se ukvarjat s politiko pa bo mir na zemlji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Saj se ve kdo stoji za tem. Nekateri se pa nemorejo sprijazniti s porazom v 2 sv.vojni ,pa nas obremenjujejo s takimi stvarmi,samo da nagajajo in kregajo ljudi med sabo. Tisto je ?e zgodovina,danes so novi ?asi. Tako pa? je,?al za nekatere. Bodimo raje bolj domoljubi in ponosni na dr?avo pa bo bolje za vse tudi za na?e otroke! Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.