Kar se izmikanja ti?e, se je o?itno zgledoval po na?ih vrlih politikih, ki imajo ve? izku?enj pri zadevah, ki jim niso v ?ast in se potem ven vle?ejo na vse mo?ne akrobatske na?ine.
?e se postavim v vlogo tega mo?aka, si zlahka predstavljam kako se mu je v trenutku sesul ves njegov svet. Eno je sramota, ki bi jo do?ivljal vse nadaljnje dni do konca svojega ?ivljenja, ostalo pa je zelo verjeten razpad zakona, izguba zaposlitve. Po mo?nosti, ?e ima kak?ne kredite in podobno, je potem pod vpra?ajem tudi pre?ivetje (njega in dru?ine).
Skratka fuk od fuka, in to samo zaradi enega f... oz. onegavljenja (posnetka nisem gledal, pa ga tudi ne ?elim in ne nameravam, ker ?e nisem tolk nizko pristal).
Treba kamerco dat u avto mudel zapirov cesto ene 8 km d ga nism mogu ptehitet dam d je blo frej da zmigovc pa posredin fura pol sm ga pa cz stransko ulico dol butnu pa direkt pred nega prsu pol smo se pa 40 vozil pizda je ratu zivcn
?koda, da mu nisi pokazu ?e slu?bene izkaznice in ga parkiral ob cesti!
Se je poslovil dolgoletni spremljevalec - takoimenovani Mobi?uk, pa je hitro dobil svojega naslednika, v bistvu prednika, no kakorkoli, sem ljubitelj starih ma?inc in se zaenkrat ?e ponosno upiram "touch screen" pridobitvam. Trenutno je moja zbirka takale (Nokio ima tamala za igrat in se le pri?ge, nima pa SIM kartice).
Jaz sem mislu to izpeljat v smislu, da jaz zadevo kupim, potem jo pa pri Ga?perju (v ?en?urju) pustim, tega ima? pa tik zraven avtoceste oz. Baumaxa v Kranju.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ob takem vremenu, to sploh ni slaba opcija!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani