zanala?? je velika slika.....to je sistem optike, telefona, interneta, kabelske v Bukare?ti....?e zoomirate boste vmes na?li tudi elektri?no napeljavo za Trolebus in Tram.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dec ki ga ne namo?i ko mu katera ponudi ni vredno da ?vi.
Ker "Pi?ka zamujena ne vrne se nobena !"
V cerkvi sem bil 7X v ?ivljenjiu in od tega vsaj 3X preve?krat, ostali obiski so bli slu?beni, foto pa to.
Nisem proti, samo pregovori ki peljejo vodo na lojzov mlin so tudi "Bolj pobo?na bolj prlo?na !" , preverjeno v praksi vsako nedelo je hodila nujno k ma?i, med tednom pa ?ganje da je komaj do cerkve pri?la v nedelo.
a ve?jih ?rk se ne da?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
pri tu?mobili ma? pa za svoje omre?je tolk minut, za drugo omre?je tolk minut... zdej spet ovisn kir paket ma?, ma? tut mo?nost, da ma? v tu?mobilova omre?ja brezpla?no, v druga pa spet tolk minut
?aki a govorimo o pogovorih med omre?ji ali o tem v katerem se nahaja?? JAz sem mislil v tem ki se nahaja?, T2, kjer svojega omre?ja nima gostuje v Simobilu in preklopi avtomatsko zastonj, klici so pa ista cena za vsa omre?ja.
Labi - saj res ti si ga imel ko je gostoval v Mobitelu, sedaj gostuje v Simobilu in dela tudi takrat vse - podatki, MMS, 3G...pri mobitelu ni delalo.
jures ne vem kako svetujes T2, sem mel 3 mesce in je cista katastrofa, nc ne dela, smsi ne pridejo, klices kr nekam...to IP sranje je kr neki
sem prisel nazaj na mobitel, drazji je ampak dela brez problemov...
mam pa un enotni paket (mesecno narocnina 3 eur, in placas klice...kar meni bolj ustreza kot katerikol paket)
BERI ?E SI V SLO....To ti sigurno nisi!!!!
Nama dela bp na privat telefonih
pol ti pa te?ejo tiste minute, ki jih ma? za ostala omre?ja priporo?ljivo pa je da ma? signal nastavljen na ro?no, da to?no ve? kdaj si na tu?evem omre?ju in kdaj si na mobitelovem.
Za ostale ne vem, T2 pa S simobilom preklaplja brez stro?kov, edino ?e ti mogo?e klic ven vr?e, ampak takrat ko gobca? se to redko zgodi, bolj v kakem muvingu....
Tako je, jaz sem tudi imel vse razen Tu?a, ki je v bistvu M in moram re?i da nisem opazil razlike v signalu, trenutno Simobil dela povsod, tudi ?eni kombinacija T2 / Simobil hosting
In moje izku?nje:
- ?e si svetovljan ki dosti potuje = mobitel / simobil, cene v tujini so podobne
- ?e si samo v SLO in ob?asno sko?i? v tujino = ne bi razmi?ljal drugo kot T2, ?enin ra?un pa skoz neki drka telefon tudi na morju (CRO) ni nikoli ?ez 10?
Dodaten plus T2, naro?nino brez vezave dobi? za 5? mese?no...
SMSi in klici so reeees poceni, ?e malo govori? ne potrebuje? paketa, druga?e pa za 8? dobi? ?e to - pri ta velikih je zelooo te?ko dobiti nekaj brez paketa, ker jasno nikoli ne ponuca? vsega
Klici v omre?je nacionalnega operaterja 0,0192 ?
Klici v omre?je Mobitela 0,1200 ?
Klici v najbolj klicane tuje dr?ave (fiksna omre?ja) od 0,05 ?
T2 ima druga?e v kateri tuji dr?avi - ?ir?e obmo?je problem in mora? s simm kartice zalavfat ro?no roaming2...ampak za CRO, ITA, AUT nobenih problemov.
Je pa tako, da katerikoli operater uporablja? je prenos podatkov izven EU (CRO, juga) ?afranje drag, par mejlov, malo posurfa? = 50?, T2 ima na servisnih straneh dobro narejeno, da lahko s klikom blokira? prenos podatkov v tujini in je mir, ti ni treba ni? telefon ?latat...
Prenos podatkov v EU pa je malo cenej?i ampak spet drago.
Pri nas doma so izku?nje take, ve?ina nas je na Tu?mobilu in do sedaj kjer koli sem bil lahko re?em dela brez problema. O?e na T2 imajo ?e nekaj ?asa Simobilovo omre?je kar je slabo, ker celo doma nekje dela drugje ne, pa ne da smo nekje bogu zahtrom doma, v mestu ne dela vedno. Mama po slu?beni dol?nosti Mobitel isto kot Tu?mobil ni problemov nikjer. Prej sem bil dolgo Mobitelov naro?nik, vendar kar se mene ti?e mi ni ?al, da sem na Tu?mobilu, ni?ji ra?uni prio isti porabi in bolj prijazen odnos do strank, ker na Mobitelu so samo gledali kako bi lahko ?e kaj pokasirali zato sem tudi imel po sveh mesecih od njih zahtevo po mese?nih izpsiskih in ?ele takrat so bili ra?uni v okviru naro?nine in ne ve?ji. Pa, da raje ne omenjam kak?ne je bil postopek na koncu, ko sem ?el od njih in ta postopek se je ponovil tako pri obeh bratih in pri bratovi punci, samo po ne vem koliko pisarjenja in klicanja sem vedno dosegel svoje, ker sem pa? imel prav in oni so hotli, da sem jim jaz kaj ?e dol?en dejansko pa so bili oni meni in ker so bili tako trmasti in neekonomi?ni so dobili svoje, sicer se ni ?lo za ne vem kake zneske samo tu se gre za odnos med stranko in ponudnikom storitve.ki pa je bil s strani Mobitela totalno ne profesjionalen.
ima 3G telefon za T2/simobil in vse nastavljeno kot je treba, ker druga?e res ne dela....ko pa ima? pa dela povsod, ?e najbolj v zakotnih vaseh ker ima T2 mre?o preko zvonikov cerkva - vpra? Ajvarja, moj simobil, njegov tu? je kriza moj T2 pa dela pri njem
Zato, ker govorite o varstvu osebnih podatkov potem pa objavite polno ime in prvo ?rko priimka in celo znamko vozila, no najbolje da zraven napi?te ?e ?teviljko ?evljev pa ?e kaj.
?e vam ni jasno vsake osebne podatke in to je ime in priimek, se ne sme javno objavljat brez soglasja ?lana, torej ste v pristopne obrazce dali izjavo, da se lahko podakti javno objavijo??? Jaz v tistih obrazcih, ki so bili tu gor tega nisem opazil. Druga?e pa zakaj bi nekomu pomagal, ?e sem bil ves popljuvam s strani nekaterih va?ih ?lanov in to celo od nekoga, ki mislil, da vse ve pa naj vam on pomaga pri tem, mislim, da vsi dobro veste na koga ciljam, ?e pa vam ni jasno pa vam vsem ?e enkrat povem to je Boss, pa pri meni je tako na ignor in moram re?i od takrat mi je forum dosti bolj berljiv.
Druga?e pa za konec, kako pri?akujete od ?loveka, ki ste ga tako popljuvali ?e sploh lahko kako pomo?????
Ni panike jaz sem vedno pripravljen pomagat, samo imam svoje zahteve potem, ?e se nekdo do mene obna?a kot se je tu Boss in eni so ga pri tem ?e celo podpirali. Tako, da vse je sedaj na vas, sprejmete moje mojo kritiko kdaj in je upo?tevate ali pa peljite zadevo po svoje naprej.
Poglej v profil, to ?e pi?e vsem............
Don't worry if you can't find tickets, thanks to the "Seient Lliure" system, season ticket holding members can 'free' their seats as the day of the match approaches, thus making more seats available for sale. For this reason, over the following days, tickets might become available that were not before. We encourage you to keep returning to www.fcbarcelona.cat to see if there are any new tickets.
Tip: It is during the 48 hours before a match that most seats are freed, so it is worth keeping a special eye out during this period to see if there are tickets even though there were none before.
A res? Nekdo ki kupi sezonsko bo rekel, ah tega pa ne grem gledat.....
Fantje, ?e enkrat preberte tisto prvo za?etno temo, zarad katere sem ?e davno tega, to debato sploh odprl!
Zamislite se malo! Ne bo ?kodlo!
Tukaj?nji ?ef verjetno ?e komaj ?aka, da bi se ta tema zaklenila in verjetno tud ve?ina vas to komaj ?aka, saj se preve? dotika va?ih ?oferskih navad.
Jaz mislim da dolo?eno mero off topika nikjer ne ?kodi, ampak vi mene namerno, kao malo speljujete na led, samo, da bi se ta tema totalno zasrala in na koncu zaklenila.
Dejmo se malo hecat, rde?o nit v tej debati, to je divjanje po cesti, pa dejmo vseeno dr?at.
Ste zato?
PS: je pa res, da sem tukaj na vseh ostalih podforumih skoraj povsod BANnan in zato ne morem drugje ni? povedat.
Se strinjam
Enga poznam, ki je bolan, saj njegov ?elodec sploh ne ustvarja zadost prebavnih sokov. Celo dohtar mu je svetoval naj kak?en gla? cvi?ka rukne, da bo tako mel bolj?o prebavo.
Se strinjam
Samo to je leto za Hamiltona, ker ocitno se mu bo kmal je'''' naslov ima, zdej pa isce cash za preostanek lajfa, pa tud ce bo treba modre zastave upostevat v mercedesu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zanala?? je velika slika.....to je sistem optike, telefona, interneta, kabelske v Bukare?ti....?e zoomirate boste vmes na?li tudi elektri?no napeljavo za Trolebus in Tram.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani