Zdej je pa samo ?e ta mo?nost, da je Maljkovi? tolk prefrigan, da so tako z Grki kot zdele z Makedonci zgubli zanala?? in grejo na minimalno zmago proti Fincem samo zato, da bodo zgledali ?ist v riti in jih bodo ?panci (nekak se mi zdi, da bodo prvi) podcenjevali na polno sploh po tem, kako so jih 2x premagali na pripravljalnem turnirju.
Zakaj se mi zdi, da naj bi bilo tako? Maljkovi? komaj kej pizdi, kot, da je to del plana . Proti grkom, ko je bla ?e ?ansa, manj kot minuto pred koncem, sploh niso igrali presinga in so le ?akali, da ?as pote?e pa ?eprav je bilo evidentno, da rabjo vsaj dva napada. Met za tri in prosti so tako katastrofalni, da je sigurno zanala??, ker normalna ekipa ne more tolk fulat.
Se pravi, bo nekak napoved taka, da premagajo Fince nato presenetijo ?pance in so med ?tiri, kjer je pa vse mogo?e.
?e vse tekme do sedaj (tudi tiste z autsaiderji) so komaj zmagali (ve?ino igre so vse izgubljali).
Ko so pri?le "prave" ekipe,smo pri?eli izgubljati,potem smo izgubili tudi z Makedonci.
Ni dvakrat za re?i,da ne bo problem tudi z Finci.In dobimo ?pance,ki nas bodo povozili,da se bo kadilo.
Mislim,da ta ekipa enostavno ni dobra.?e samo pogleda? met za 3.
Pa prosti meti?Pa jaz jih zadenem ve?,?eprav ne treniram in igram zgolj ob?asno.
To je moral stat oz. zelo po?asi voziti, kamion pa brez bremz direktno v njega. Pred leti ko se je v zadnji del avta meni tist pijanc zaletel, je peljal okoli 80 kmh, jest sem peljal ?e cca. 10-15 km/h in mi je avto zme?kalo do zadnje klopi, res pa da sta v mojem primeru oba avta absorbirala energijo, tukaj pa kot ka?e bolj avto kot kamion.
Ravno v tazadnji motoreviji je nazorno prikazano,kaj se zgodi z avtom,?e te zadaj nasadi kamion,ti pa kulturno stoji? za drugim kamionom.Uni zadaj gre 80/uro.Od avta ne ostane prakti?no ni?.
A ste gledal kaj posnetkov ko so Ferci s ?pagetarji igral, jim je blo na?im sosedom kar fajn vro?e, tako da v neki blazni formi lih niso (ali pa so imeli obupen dan v petek)!
Hja, sej pravim to je moderni kapitalizem - izkori??anje do konca. kolk prav jim je pri?la tale kriza, da so lahko ?e bolj pritisnili delavce z izgovorom, da je sranje, ljudje pa smo sklonili glavce in upognili hrbtke zdej nas pa guzijo da je veselje.
Sej pri nas je kriza ?e kako desetletje,samo zdej je pri?lo vse na plan...in ?e ve? sranja bo...
Mazda ali Seat...o?itno nima veze spet me orngi jebe v kri?u (in to na hrbtu bi rekel Cime), ravno sedaj ko mam potovanja, pa ?e Pariz fasal prvi teden oktobra
Jaz sem tudi eno Cimetovo danes izustu;kak?ni bodo na?i na ko?arka?kem prvenstvu v ko?arki?
Sem glih razmi?ljal o tem... bela tehnika je itak precej enostavna za servisirat pa ?e vse je v kosih, k se celi menajo tko, da ?e ma? in?trument zlo hitr pogrunata? kaj je narobe.
Je pa v?asih dobr, da si mal na tesnem z dnarjem, ker se pol sam loti? stvari za katere bi mastno pla?al serviserja.
Tudi ?e ima? ke? je bolje,da zna? ?im ve? stvari popravit.Ti ostane za ga lep?e porabit.
Mislim,da v tem primeru z imenom mo?no pretiravajo vsi.Tudi,?e bi mu dala ime Pinko Palinko ali pa Jo?e ali pa Mijo,bi tisti,ki ga ne marajo,imeli kaj za povedati.
Je pa Janez izbral ime otroka ?isto njemu podobno. Starinska beseda ?rt namre? pomeni sovra?tvo oziroma mr?nja. Tega je Janez poln, ampak da tako "kaznuje" otroka je pa tud huda razen, ?e mu sovra?tvo in mr?nja nista ?e ?isto zameglila razuma.
No,no,jaz poznam en kup otrok,ki imajo tako ime-?rt.Je pa? sedaj moderno.
To ?e, ?e..ampak ko sem sli?al da so policaja zadeli v nogo..jao. To?no takrat bi ju morali z rafali oba prere?etati...potem bi rekel da so u?inkoviti in da se z njimi ni za zajebavat.
Ha,samo potem bi imel ?ele policaj te?ave.Nismo miga v ameriki.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
in za?uda na?i ?e kar visoko vodijo.
Ali je Boss jasnovidec?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani