Mah fakof, se neki menim (naredi ?im prej, vse po?timej), in se to tudi uresni?i, potem pa druga stran leeeeepo poooo?asi! (bo v roku dveh tednov urejeno). BRAVO!
Sem se razveselil razpleta zadnje dirke sezone, AMPAK to kar je pa g. Ali?i? streljal zadnjih par minut, to pa NI ZA NIKAMOR; "Hamilton je kot ka?e kar spustil Masso predse!" (ja bravo MOJSTER, a da je pa Rosberg zadaj ?e cel krog oz. vmes, pa nisi po?tudiral in da je nekaj spredaj Mercedes s ?t. 44, ki bi bil v tem primeru pravi za komentirat). K.O.N.J.
Baje je to en sam cuker oz. cuker na kvadrat, tako da h?erki tega niti ne dovolim pit, Cockta je verjetno malo manj kemije noter in ji jo v?asih kupim, teh dveh pa ne.
Quercus, vabljen 20.decembra v Lukovico, da nam poka?e? katere plesne korake bo? do tedaj ?e osvojil. Mogo?e se tudi ostali Mazda?i kaj nau?imo od tebe.
Kaj pa vem, bomo vidli, je pa eno jasno, da odslej, ko mi bo nekdo tle na forumu na polno kreteniral ali mi delal krivico, mu bom lahko NEPOSREDNO napisal kaj si mislim, ne bom ve? rabil bit tolko diplomat kot pa? v vlogi predsednika te zadeve. Druga?e pa sem vesel, da je tole res forum in pol in prakti?no nimamo nobenih nesoglasij ali prepirov, za to pa imate zasluge prakti?no vsi registrirani uporabniki.
Mi je bilo pa super videt mladince, ki bodo odslej tole naprej peljali, dr?im pesti in jim ?elim da ?im bolj uspe?no.
Dans odpelju fotrovga Korejca na tehni?ni in ?eprav je ?e 8 let star, ga je opravil brez pripomb, se vidi da zanj skrbi dr. Pelko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lahko da mi bo to uspelo ravno v sredo, ampak ne upam za 100% obljubit, da me potem kak brko z lopato ne i??e po Kamniku in okolici.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani