Skoči na vsebino
dostava kamerce
Napisano

Lahko da mi bo to uspelo ravno v sredo, ampak ne upam za 100% obljubit, da me potem kak brko z lopato ne i??e po Kamniku in okolici.  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sem se razveselil razpleta zadnje dirke sezone, AMPAK to kar je pa g. Ali?i? streljal zadnjih par minut, to pa NI ZA NIKAMOR; "Hamilton je kot ka?e kar spustil Masso predse!" (ja bravo MOJSTER, a da je pa Rosberg zadaj ?e cel krog oz. vmes, pa nisi po?tudiral in da je nekaj spredaj Mercedes s ?t. 44, ki bi bil v tem primeru pravi za komentirat).  :excl: K.O.N.J.  :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ej...dobro ste to zrihtali..napeto je bilo he he.so vidli Lopato...LP

... in od blizu tudi BRKE, ki niso samo modna muha ter trajajo celo leto.  :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans je bil super dan, sem spoznal par zanimivih oseb in smo ?li skupi v en hrib hodit. 

Zdele pa kmalu v primerni dru?bi otvorim sezono doma?ega kuhanega vina.  :vino:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobra plesna ?ola
Napisano

Quercus, vabljen 20.decembra v Lukovico, da nam poka?e? katere plesne korake bo? do tedaj ?e osvojil. Mogo?e se tudi ostali Mazda?i kaj nau?imo od tebe.  :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj pa vem, bomo vidli, je pa eno jasno, da odslej, ko mi bo nekdo tle na forumu na polno kreteniral ali mi delal krivico, mu bom lahko NEPOSREDNO napisal kaj si mislim, ne bom ve? rabil bit tolko diplomat kot pa? v vlogi predsednika te zadeve.  :hohoho: Druga?e pa sem vesel, da je tole res forum in pol in prakti?no nimamo nobenih nesoglasij ali prepirov, za to pa imate zasluge prakti?no vsi registrirani uporabniki.  :rispekt:

Mi je bilo pa super videt mladince, ki bodo odslej tole naprej peljali, dr?im pesti in jim ?elim da ?im bolj uspe?no.  :punk:

Dans odpelju fotrovga Korejca na tehni?ni in ?eprav je ?e 8 let star, ga je opravil brez pripomb, se vidi da zanj skrbi dr. Pelko.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.