men do zdej niso ?e ene stvari carinli, na davkih pa slu?ijo takoj kokr je cena ve?ja od 25?. Ni pa po?teno, da mora? posledi?no s tem ?e 1x pla?at na?o po?tnino....
En "heroj" se je odlo?u, da 8 let stara Mazda ?e vedno preve? lepo zgleda pa je potegnil ris po celem boku od havbe ?ez oboje vrat do prtlja?nika. Upam, da bo naslednji? zmogel tolk jajc, da to naredi pred mojimi o?mi.
ta je pa ?rna zarad tega, ker je ves olje z ma?ine vn zmetal, se je pa lastnik vsaj tolk potrudu, da je vsaj lu?i pa tablco obrisu, felge pa bolj delno, ampak dober
Dolgo casa je moja fka popila dobrih enajst litrov...sumil sem lambda sondi, ju zamenjal ampak komaj pred casom resetiral racunalnik. Rezultat je zadnji tank poraba 9,6
Pametnjakovi?: dej vpra?i stri?ka googla al vikipedijo....kaj pomeni beseda LOLEK.... ej....se mi ne da s tabo ve?....najdi si k?nga na "ni?jem nivoju"...l.p.
Ne pomeni to lolek, bo? mogu kar ti pogooglat, da bo? na?u pravi pomen. Da ti dam namig je to izpeljano iz angle?kega jezika!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na 60letnici ne, ker je blo itak vse full mlajse od mene, me sodelavkam pa tut ne
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani