Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Si bil tud ti v vlogi plena pri kaksni micni mladenki/plenilki? :D

Na 60letnici ne, ker je blo itak vse full mlajse od mene, me sodelavkam pa tut ne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Povej ti to carini....meni VSE carinijo!

men do zdej niso ?e ene stvari carinli, na davkih pa slu?ijo takoj kokr je cena ve?ja od 25?. Ni pa po?teno, da mora? posledi?no s tem ?e 1x pla?at na?o po?tnino....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

En "heroj" se je odlo?u, da 8 let stara Mazda ?e vedno preve? lepo zgleda pa je potegnil ris po celem boku od havbe ?ez oboje vrat do prtlja?nika. Upam, da bo naslednji? zmogel tolk jajc, da to naredi pred mojimi o?mi.

pa da ga vidim, ga dobesedno zatol?em! :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roast my car !
Napisano

ta je pa ?rna zarad tega, ker je ves olje z ma?ine vn zmetal, se je pa lastnik vsaj tolk potrudu, da je vsaj lu?i pa tablco obrisu, felge pa bolj delno, ampak dober :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jamram, da nimam o cem jamrat, ker mi vse laufa :)

(Verjetno bi moral it torej v Pohvalite se, ampak tam pravila diktira Gokard). :P

Pa ne, da si slon, ki se boji misi? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dolgo casa je moja fka popila dobrih enajst litrov...sumil sem lambda sondi, ju zamenjal ampak komaj pred casom resetiral racunalnik. Rezultat je zadnji tank poraba 9,6 :D

Se malo pa bos podrl moj rekord, ki je bil 9,3 :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pametnjakovi?: dej vpra?i stri?ka googla al vikipedijo....kaj pomeni beseda LOLEK.... ej....se mi ne da s tabo ve?....najdi si k?nga na "ni?jem nivoju"...l.p.

Ne pomeni to lolek, bo? mogu kar ti pogooglat, da bo? na?u pravi pomen. Da ti dam namig je to izpeljano iz angle?kega jezika!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz nikogar ne ?alim, in mislim da je to prvo pravilo na forumu. ?e se motim, naj me admini opozorijo.

Mislim, da te je admin ?e 2x opozoril, ?e te bo ?e 1x.... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.