Končno sem si naročil mount za telefon. Je od SP Connect in je kar kul kvalitete (naročiš še njihov case). Vzel sem najbolj minimalističnega, ponujajo pa tudi druge.
The MICRO STEM MOUNT ALU provides a secure low-profile attachment option for your SP Connect™ Phone Case to the stem of your bike. Just replace the stem cap of your bike with the MICRO...
In ne, nisem vozil v šlapah
Ni šans da dam to gor na picikel . Za kako turo po mestu in obali je ok, za kak mini spust čez korenine in drope pa nebi glih zaupu.
sm mislu da si se v četari ustavu na pijači in jedači k si se mim pelju . men je u parižlah sicer dobra k vsaj 2x na let na šiht kej naročmo. sploh okol decembra k mamo inventuro pa sodelavc RD.
s tole čreto sm pa res mal mim useku :). Kdor dela greši je reku jež, k je šel dol s krtače
Zdaj pa ima. So mi govorili, naj ne jemljem dizelaša, ker so dragi stroški vzdrževanja, pa nisem poslušal. Zdaj pa imam.
Ko sem nasedel, sem udaril katalizator. In ga je očitno sesulo. To še ni najhujše. Satovje je nato porinilo v izpušni lonec in ga zabasalo. Avto sedaj v garaži na kanalu, vrez izpuha. Zadnji lonec je 950€, čas dobave 10 dni. Za katalizator se pa sploh ne ve, kakšna je cena...
Ker smo v čebelnjaku končali, sem na prikolico naložil kosilnico in šel kosit travnik. Pokosim, spet naložim kosilnico, se vračam in mi z desne prileti trop divjih svinj. Avtomatično se umaknem k levemu robu, a se je škarpa podala, BTjka zdrsne dol in nasede. Pride en sovaščan s Štore 504, pa je bilo premalo. Kličem še drugega s Same Delfino 32, ki je imel gozdarsko vitlo. Po treh urah je BTjka spet na cesti...
No, in ker je že tema "Pohvalite se", naj se pohvalim, da je skoraj vsa količina prvega točenja že prodana. Samo še v kozarčke jo moram natočit in nalepke nalepit...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
si šou mim bolnice do bigmana, pa pol do prometeja mim psu?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani