Skoči na vsebino
pred 11 minutami je g.Wankel napisal:

Končno sem si naročil mount za telefon. Je od SP Connect in je kar kul kvalitete (naročiš še njihov case). Vzel sem najbolj minimalističnega, ponujajo pa tudi druge.

SP-CONNECT.EU

The MICRO STEM MOUNT ALU provides a secure low-profile attachment option for your SP Connect™ Phone Case to the stem of your bike. Just replace the stem cap of your bike with the MICRO...

In ne, nisem vozil v šlapah :D 

GOPR1127_1656608717124.JPG

Ni šans da dam to gor na picikel :). Za kako turo po mestu in obali je ok, za kak mini spust čez korenine in drope pa nebi glih zaupu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je Jest napisal:

Menda so vsi OLED zasloni LGjevi… 

LG dela večino panelov za zaslone, tudi oled elektroniko za avtomobilske luči... npr: BMW F82 ima LG-jevo elektroniko. 

Samsung uporablja od LG W-OLED panele za določene modele TV-jev.

sam imam doma 27'' alienware monitor, ki ima LG panel. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)
pred 24 minutami je Deeyan napisal:

Pizza? Creta in Cetara ni enako 😁

sm mislu da si se v četari ustavu na pijači in jedači k si se mim pelju :). men je u parižlah sicer dobra :) k vsaj 2x na let na šiht kej naročmo. sploh okol decembra k mamo inventuro pa sodelavc RD. 

s tole čreto sm pa res mal mim useku :). Kdor dela greši je reku jež, k je šel dol s krtače :D 

Popravljeno od TBA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 21 urami je Z M A J napisal:

Med Covid cepljenjem ali dimnikarjenjem po nosu, so ti vgradili čip, ki bere misli in sporoča dalje kaj ti v glavi dogaja. :)))

a Okley?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
dne 23. 6. 2022 ob 14:55 je FuManchu napisal:

Js mam še predlansko v dobrem:D

samo? sam je že več kot 11 let nisem videl  :D . 

dne 23. 6. 2022 ob 13:06 je FuManchu napisal:

Ni lepšega, kot koristiti en teden starega dopusta:jupiii:

uf ja, mam sam še 4 dni lanskega .... ostalo je letos že šlo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)
pred 6 urami je Bini napisal:

Je že zadnji čas za koffé.... 😀

16558843416295905958573639686649.jpg

to si bil pa že res pozn za prvo. :=)

Popravljeno od TBA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 minutami je Z M A J napisal:

Rossi rumen rob bil prej, ful izstopajoče, ampak sem se naveličal. Srebrna je z drugim imenom DeSUS barva, beri; dowgcajt. :))

mogoč bi tud oranžna pasala

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Ponovi vajo in na srebrno nazaj, ni druge al pa pač ne gledat feltn.

bol svetla bi mogla bit, al pa mogoče cela vijolčna pa crome vijaki. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 minutama je Mraušk Mčk napisal:

To paše k barvi diskov ko se pregrejejo

mogoč, sam kombinacija barve na felgi (vsaj na sliki) mi ne paše, lahk da je v živo in na soncu čist drugač vidit. je pa res da vsak svoj okus :). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Nekako se projekt lakiranja platišč ni izšel po željah in je zdaj vizualno velikost platišča 'padla' z 19 na 16-palcna, heh 

IMG_20220617_152110.jpg

men nekak ne potegne vijolčna, mogoč če bi mel kromirano bi bol pasal.

pred 3 urami je Slivka napisal:

Najbrž bo kaj v povezavi s polprevodniki, saj je to v tretjini primerov razlog za visoko ceno...

Je pa res, da je izpušni lonec za BTjko kar spodobno velik. Ampak 950€ je pa vseeno malo preveč. Pravzaprav kar veliko preveč...

ne vem kakšno BTjko točno imaš, sam čez lužo se od 550$ naprej prodajajo. za 1400$ dobiš komplet izpuh s katalizatorjem,...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 13 minutami je Slivka napisal:

Zdaj pa ima. So mi govorili, naj ne jemljem dizelaša, ker so dragi stroški vzdrževanja, pa nisem poslušal. Zdaj pa imam.

Ko sem nasedel, sem udaril katalizator. In ga je očitno sesulo. To še ni najhujše. Satovje je nato porinilo v izpušni lonec in ga zabasalo. Avto sedaj v garaži na kanalu, vrez izpuha. Zadnji lonec je 950€, čas dobave 10 dni. Za katalizator se pa sploh ne ve, kakšna je cena...

950€ za lonec? a je zlat?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Ker smo v čebelnjaku končali, sem na prikolico naložil kosilnico in šel kosit travnik. Pokosim, spet naložim kosilnico, se vračam in mi z desne prileti trop divjih svinj. Avtomatično se umaknem k levemu robu, a se je škarpa podala, BTjka zdrsne dol in nasede. Pride en sovaščan s Štore 504, pa je bilo premalo. Kličem še drugega s Same Delfino 32, ki je imel gozdarsko vitlo. Po treh urah je BTjka spet na cesti...

V slogi je moč. samo da je BTjka ok :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 24 minutami je Alex napisal:

Eno bavarsko pivo. Meni so ta bavarska piva bjša za pit, ker niso tako močna kot pri nas. Bdw. za München sem dobil zone 4 eko nalepko.🤣IMG_20220619_123621-02.jpeg

a to zraven pira? 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Za čas, ko bo treba na servis pa da mi v še v menjlaniku menjajo olje.

RSP ni za Mazdo, je za Focusa (MTB), da se ne bo kdo upiknal :) 

image.png

Popravljeno od TBA
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

No, in ker je že tema "Pohvalite se", naj se pohvalim, da je skoraj vsa količina prvega točenja že prodana. Samo še v kozarčke jo moram natočit in nalepke nalepit...

To je pa super za slišat. 🤙👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 19 minutami je Bini napisal:

Kavica na Klemenči jami.... 👌😉

IMG_20220619_085521.jpg

Pa en protikoronski odmerek? :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 urami je Deeyan napisal:

Nism kmet, pa nism s hribu doma, a lahk tole vidva mal poenostavita, da bomo se laiki razumel v cem je razlika? 😂

sej sm tud js laik, sam bivši tast je mel čebele pa mi je še malo ostalo v spominu :)

spodaj je nekaj vrst panjev.  Imaš pa čebelarje, ki imajo čebelnjak na prikolici ali tovornjaku in jih potem selijo.

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.