Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pa tud to da dela, si do?akal. :P

ja pa tako dobr dela da joj..komaj se kj slisi,se bolj tiho dela kot original..ajvar se je potrudu maximalno,se je vidlo da je picajzlast :P

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Jzt bi pa pohvalu ex ministra Gjerke?a, ki je sam odstopil zarad svoje kozlarije! :danzoman::bravo:

pa pismo nimas ga kj pohvalit..sj je moral odstopit,js bi ga prej pograjal k se ga je napil,odstop je pa sam kazen pijancevanja..bog ve kolikokrat je ze tako vozil..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

La?, ki me spremlja ?e lep ?as in jo izre?em vsako jutro: "Danes grem prej spat!" <_<

se podpisem..js tudi to vsako jutro recem sebi..pa nikakor mi ne uspe pred polnocjo it spat..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ok potem pridemo..jures organizira drift party z njegovo mx-5..a velja?bomo se zenske zravn vzel da bojo merkal tamala dva,pod nadstresek pa rostilj in bojo pekl,mi pa bomo sam driftal jedl pa pil?kaj pravte?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

opa konca en termin se je najdu..ni panike poklici me ko bos imel cas..mal te morem drazit..pa sej itak ne cakam tok dolgo ..ce bi vedu da mam tok casa bi se diplomo umes pisal... :P:D ..ko bos imel cas se slisva..pa upam da si kj za maglenke postudiral..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Popoldne grem v ljubljano gledat neke lu?ke al kaj, full sem zadovoln, ker bom z fu?em zamudu za 1 dan. :danzoman:

ja zamudu bos..js cakam ta komfort blinker ze vec kot eno leto..zgleda da bom mogu vnaprej placat in potem rezervirat termin... :angry2:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je seveda hec, ker ce avto ne vzdrzi -15 pol je res za v smeti, ne re?em krepko pod -20,-25....

Seveda pa se najdejo nekateri, ki nikoli ne pogledajo avta in kako teko?ino v avtu pol je pa hudi? pri -5.....

a nisi glih ti pred parimi dnevi napisal da ti je crknil akumulator.?no sej moj tudi je zacel kihati te dni,sem lansko leto zajebal in sem verglal skoraj cel dan,pa sem potem pogruntal da mi je nafta zmrznala..

je pa carsko pri mazdi da ko ti pocasi zmanka elektrike ko stevce zabija..to je pa res kul..

a kdo uporablja kaksne aditive proti zmrzanju nafte?bom kmalu kj potreboval..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Kaj je delal 55 letni Hrvat s 26 letno Ptuj?akno v avtu? In zakaj mora? vedno poudarjati, da ima? v bistvu Audija? :P

jures hoce kao bit zajeban zato k ma SEAT-a v platformi AUDI-ja..poznam par takih fanov AUDI-ja..in lahko recem samo joj...to imajo skoz tekmo z BMW-jem..

kaj je delal hrvat s ptujcanko?lahko le sklepamo..monopoli pa zihr nista igrala... :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pri riti

Trije morski psi, vsak iz drugega morja, se pogovarjajo o hrani.Vsi se strinjajo, da jim je najljub?a hrana direktorsko meso.

Pa pravi morski pes iz Atlantika pred Florido: "Fanta, ni ga bolj?ega kot na?, ameri?ki direktor. Se vidi, da so jedli le najbolj?e, ma fanta vama povem, ko putr?ek!"

Oglasi se morski pes iz ruskega severnega morja: "Ja, na?i direktorji so isti: ma to je sama mast, poleg tega ima pa aromo po vodki in kaviarju."

Nazadnje se oglasi ?e na? morski pes iz Piranskega zaliva: "Ma to ni ni?, fanta. Pri nas so direktorji ravno tako sama mast, le da so ?e bolj?i, ker nimajo hrbtenice, torej so brez kosti. Pazit mor? le, da ne pogoltne? cele glave, ker se zaradi preve? praznega prostora, kjer je le zrak, ne bo? mogel ve? potopiti. Ampak vse to odtehta poslastica, ki jo mora? prihraniti za konec. Rit namre?, kajti v njej vedno najde? vsaj ?e petdeset majhnih ljudi."

V bolni?nico pripeljejo hudo zdelanega mo?kega. Zlomljen nos, izbiti

zobje, modrici na o?esih, okrog vratu sledovi davljenja. Seveda ga

zdravnik vpra?a, kaj se mu je zgodilo. Mo?ki za?ne:

- Bil je son?en dan in z ?eno sva mirno igrala golf. Pri posebno te?ki

luknji sva vsak svojo ?ogico udarila na sredino travnika, na katerem so se

pasle krave. Iskal sem ju in nenadoma opazil, da ima ena od krav pod repom

nekaj belega. Stopil sem bli?e in ji dvignil rep. ?ogica z ?eninim

monogramom je bila zabita to?no v sredino kravje riti. Z dvignjenim repom

v roki sem se obrnil k ?eni in zavpil:

- Ej, ta je tak?na kot tvoja!

Po tem pa se ne spominjam ni?esar ve? ...

?IVLJENSKI PREGOVORI - RESNICA IN GOVOR PODZAVESTI- VEDNO AKTUALNO

1. Ne hodi za mano, ker ni nujno, da bom vodil. Ne hodi pred mano, ker ni nujno, da bom sledil. Ne hodi poleg mene, ker je steza ozka ... - pravzaprav, odj... in me pusti pri miru!

2. Sex je kot zrak. Ni tako zelo pomemben, vse dokler ne ostane? brez.

3. Nih?e ne poslu?a, dokler ne prdne?.

4. Vedno se zavedaj, da si nekaj posebnega. Tako kot vsi ostali.

5. Nikoli globine vode ne preverjaj z obema nogama hkrati.

6. ?e misli?, da nikomur ni mar, ali si ?iv ali mrtev, izpusti pla?ilo nekaj obrokov kredita in vse ti bo jasno.

7. Preden nekoga kritizira?, prehodi kilometer v njegovih ?evljih. Na ta na?in bo? v njihovih ?evljih kilometer oddaljen, ko bo? razgla?al kritiko.

8. ?e ti prvi? ne uspe, potem padalstvo ni zate.

9. Daj ?loveku ribo in imel bo hrano za en dan. Nau?i ga loviti ribe in cel dan bo sedel v ?olnu in pil pivo.

10. ?e si nekomu posodil 20 EUR, potem pa te osebe nisi videl nikoli ve?, se je verjetno spla?alo.

11. ?e govori? resnico, se ti ni treba ni?esar zapomniti.

12. Nekatere dni si pes, druge si drevo.

13. Ne skrbi, ?udno se zdi samo prvi?.

14. Dobra odlo?itev je posledica slabe izku?nje ... in ve?ina takih izku?enj je posledica slabih odlo?itev.

15. Zaprta usta ne zberejo hrane.

16. Obstajata dve ?udoviti teoriji, kako se prepirati z ?ensko. Nobena ne deluje.

17. Roko na srce, kadar se ustnice premikajo, se ne nau?imo kaj dosti.

18. Izku?nje so nekaj, ?esar ne dobi? vse do trenutka po tem, ko si jih potreboval.

19. Rodili smo se goli, mokri in la?ni in takoj smo jih dobili po riti ... in potem so ?le stvari samo ?e na slab?e.

20. Nikoli, pod nobenimi pogoji, ne vzemite uspavalne tablete in po?ivila isti ve?er.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nezasli?ano
Napisano

ok nekateri so res grdi..apmak defenitivno niso vsi grdi oziroma najgrsi,dalo bi se marsikaj se najdet..rx8 pa je men res lep avto...med med najgrsimi bi dal fiat multipla,nisan terrano 1,kia soul, itd...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

da se mal pohvalim...

-dal sem zimske gume gor...(ker je ajvara tok zanimalo zakaj nimam ze zimske gume gor, vrjetn se je bal da se bom vanjga zaletu. :D )

- zamenjal maglenke no zarnice...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.