Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Je pa zanimiv, da k babe prevzamejo vajeti gredo tudi stare stranke v kurac. Tko gre SD s Fajonko pa Levica z Asto pa Desus s Pivčevo. Taubi se je pa tud čist obdal, v duhu enakopravnosti, s samimi teticami in ma tud štalo kamor pogledaš. Zdej se pa poskuša znebit cele horde takih. Ampak verjetno bo zanj najbolj, da najprej neha po Gabru plezat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 19 minutami je Slivka napisal:

Bi znalo biti, da bi se raje obesil kot gledal njo v dekolte... 

Ejej, pesimist. 😂

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

To ti hoče recimo zagrižena ekoteroristka povedat, da si vsakem primeru onesneževalec in odveč oziroma ti na kratko reče obesi se. Če si vsaj malo optimista boš slišal obe sise in jo pogledal direkt v dekolte. 🤪

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 urami je Slivka napisal:

A vidva kaj coprata danes?

IMG_20240309_082039682.jpg

Več snega imamo na pragu koledarske pomladi kot smo ga imeli celo zimo...

Ma ej fak, za Kranjsko Goro je bil mišljen pa sem nekje zajebal. Sorry

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Niti ne bi rabil dat fotke. Takoj, ko sem prebral članek se mi je najprej utrnila misel bemvejaš. To je tko tipično, da še kar boli.

pred 3 urami je Z M A J napisal:

Mali nevzgojeni dripci, ki mislijo, da jim je vse dovoljeno. Svoje doda še neprimerna starševska vzgoja, katero nadgradijo TikTok in podobno aplikacije, ki uspešno šolajo nove GENIALCE!

A veš kaj je problem, da vidijo kako tako obnašanje raznorazni stop the oil in letzte generation ter drugi nasilni ekoteroristi izvajajo na cestah pa jim policija nič ne more al pa noče. Tko pač počenjajo isto in se usedajo pred policijo na nujni vožnji in mu tolčejo po havbi. Tko kot so policaji zdaj ratali brezzobi ukrivljenohrbteničarji jih pač nihče ne upošteva več.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 23 minutami je Slivka napisal:

- "Janez, kaj pa ti delaš v službi?"
- "Osem ur razmišljam, kako bi popoldan kje kaj zaslužil..."

A ta Janez je dohtar?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 9 urami je Jest napisal:

Ampak tole z uvedbo Apple Pay nima prav nobene zveze…

Direktno ne, posredno pa. Ker dokler niso bili prisiljeni odpret zadevo zunanjim so si lastili ekskluzivne pravice nad NFC povzavami in so odrejali zelo visoko ceno za uporabo tega. Z odprtjem in vzpostavitvijo konkurenčne ponudbe pa so tudi ceno lepo prilagodili, da bo njihova storitrv apple pay ostala konkurenčna napram ostalim. Temu primerno je tudi NLB začela uporabljat apple pay, saj ni več potrebe pri razvoju lastne rešitve.

Enako kot z Google Pay, ki je integriran v app-u NLB pay, ki je bil nekoč lastna rešitev NLB denarnice. Na koncu so vedno stroški tisti, ki odrejajo kaj boš uporabil. Če je "outsourcing" cenejši in bolj eleganten pač izbereš to.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Bossek napisal:

Jaz sem se malo bol v to dal sele zdaj in mi je res zanimivo kako to poteka.

Par primerov:

1. Razmislam da bi kupil obveznice: KAAAJ! Pfu 3,4% to je se infacija vecja. Pa 1000 in 1 druga bols opcija je. Pa to das v crypto in mas jutr lambota, pa ta politka bo vse zafurala, pa...

2. Mam neki crypto a bi to kej stejkal al pa kaj: KAAAJ!! Crypto, pfu to je sam nateg, to bo slo vse v nulo, to je itak sam za dnar prat.

3. ... nadaljuj za karkoli poljubno

Ne vem no, na pamet tko govort je mal BV. Saj se slis super nakup nepremicnine, gozda, .... sam za recimo 10k bos tezko dobil kaj + s temu je delo. Mogoce ma kdo ze nepremicnine, delnice, crypto, 4 zene, 2 avta, ... in bi rad "samo" 50k nekam bolj varno nalozil.

Hja jebat ga... jaz še vedno bolj verjamem v to, da je denar treba zaslužit z delom. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 11 urami je Jest napisal:

Končno smo dočakali Apple Pay tudi pri NLB ...

image.png image.png

Ja dolg je trajalo... sploh, ker je Apple tak zafukan požrešen monopolist, da so ga šele grožnje z astronomskimi kaznimi sploh spravile do tega, da je popustil in odprl NFC tud za druge denarnice razen apple paya. Pa še to sam v Evropi.

WWW.THEVERGE.COM

After four years, the EU’s investigation nears its end.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kdo dovoli pacientom članke po netu pisat? En na TikToku najde sliko tazga znaka pa so vsi fascinirani kaj je to za en vrag. Najhujš je pa da taki mislijo, da smo mi tud ostali bebci in ne poznamo pomenov takih znakov, pa čeprav gre za enega od najbolj osnovnih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ok, sej se razumemo pol - pravilno, da se to objavlja, da ne bo tako kot nekoč, ko se je porivalo pred preprogo.

Sicer se poskuša še vedno, pa štango jim drži zdravniška zbornica, ampak danes se težko kaj skrije neopazno.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Govorimo zgolj o obvestilu ne o vzroku zanj. Men se zdi prijazno, da če se nekaj začne dogajat, da to sporoči na nedramatičen način. Razen, če te z obestilom nadere in ozmerja, kakšen debil je voznik, ker ni kontroliral olja in da je naredil zarad tega pizdarijo, ki se bo merila v vsaj šterih ničlah na konciu zneska. To bi bilo silno neprijazno in neprimerno.

Aja, ne nleti na nikogar in Slivko čist dobro razumem, ker sem sam tud tak, da več ali manj med servisoma je potrebno odpret havbo le zarad dotakanje tekočine za stekla. Zato zame havba ne rabi nobenih dvižnih amortizerjev in druge take navlake. Mazde so pač drugačne. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 16 urami je Alex napisal:

Od vedno so bile napake v zdravstvu. 

Le, da včasih ni smelo priti nič ven. Udba press. 😊

Torej praviš, da je prav, da se to dogaja, ker se je vedno sam, da prej niso o tem govorili? ?zmeden?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.