V Združenih arabskih emiratih je v 24 urah padlo največ padavin v zadnjih 75 letih, je sporočila tamkajšnja meteorološka služba. Samo v Dubaju je padla več kot letna količina padavin. Močno deževje je...
Ja, sam tle zadi je mal politike. Gre se za to, da so Balneo povzdignili na zelo visok nivo, zelo kvalitetna storitev. In nekak se je blo treba znebit rednih gostov, lokalcev ki so po domače prišli in pustili bolj malo. Živim blizu in mi ne pade na pamet, da bi dal 27 eur za 4 ure savne. Tudi 3 urne karte so ukinili, lahko kupiš samo še celodnevno.
Za osebo s povprečno plačo tole ne bo več oz. greš za svoj težko prislužen denar potem raje drugam.
Kolegu posodil denar in zdaj stalno odlaša z vračilom, izgovori vedno neki smešni in na meji verjetnega. Dobro, da gre zgolj za 100€, po drugi strani pa nisem toliko premožen, da bi kar Stotke naokrog delil.
Tole mi je pa zelo grdo za videt in nikakor ne pravi način sporočanja verske vsebine, pa da se razumemo, sem nekako pol-vernik, torej nikakor ne proti RKC zadevam, vendar ne na ta način.
Živo rdeče črke, naslikane na zidove, mostove, avtocestne ograje, zdaj pa tudi na skale ob planinskih poteh. Grafit "Jezus" se je pojavil tudi ob poti na Nanos, kar je razjezilo tako izletnike kot tudi lokalno planinsko...
@Slivka, zadnjič je eden od moderatorjev, ob kavi, mi omenil, da ti bo onemogočil Jamralnik, v povezavi z omenjanjem vaše najnovejše avtomobilske pridobitve, ker menda zelo trpi server, glede na količino oddanih sporočil.
Kolikor sem ga uspel razumeti, je glavna težava v tem;
Za prihodnost slovenskega kolesarstva se ni bati. Na mladinski izvedbi dirke Pariz–Roubaix sta z zmago in drugim mestom zablestela Jakob Omrzel in Erazem Valjavec.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dans se pa enmaw šefa počutm, ker mi je 20. obletnica zagovora diplomskega dela.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani