Cik cak metoda je edina katera je TOP za huj?anje, ketonska je ?e bolj?a samo s tem se ?e ni ve? za igrat. Sej ?e si full debel se hitro izgubi za?etne kile, tazadnjih 5-10kg je pa 100x te?je kot vse 10-20+prej in to je dejstvo.
Se strinjam, ampak to je ?e bolj varianta za definicijo, plus tega ti pa vzame kar nekej ?asa za organiziranje in planiranje obrokov. In poleg vsega zahteva discipliniranost. Zadnje kile ti pa delajo probleme lih zard tega ker nima? zgubit ve? kej kukr ma??obo. In kot sem rekla,..10kg ma??obe = 90.000 kcal. Kr pomisl kok ur kardia je potrebnega da jih skur?
O ketonski pa nimam za dodat ni?esar razen da je ne priporo?am nobenmu!
?e pa govorimo o huj?anju za 20kg+ pa cikliranje ne pride v po?tev, ker prehitr zgubi? voljo in je velik bolj? se it eno dieto, ki jo lahko dr?i? na dolgi rok. Pa niti ne rab bit dieta, ampak bolj life style.
@Iceman,..do ene mere se strinjam s tabo, ampak ?e nisi obdarjen z npr. Labijevimi geni oz. trakuljo in je te?a lahko zdravstveni problem, se bo? pa le mal pobrigal za zdravje. Ker npr. ?ez cesto tud ne bo? ?el ne da bi pogledal levo pa desno a ne? Ja vem, da te ?e zmer lahko zbije avto, ampak je pa velik manj mo?nosti. Isto je pa naprimer z boleznimi ala kap, sladkorna etc.
In ker tle razen Grega ni govora o ka?ni hudi definiciji ampak samo o eni normalni, zdravi telesni te?i, res ne vidm hudga problema.
Allyssa bo mogla tud ornk za?et obnavljat znanje, ker zadnje 2 leti,..re?mo da je ?la po poklicu
Druga? pa ma Labi prav. Vsaj 5 obrokov. OH z nizkim GI v prvi polovici dneva, B in zelenjava v drugi polovici. Pa na ma??obe ne pozabt, hladno stiskana olja in ore??ki.
Najhuj?a napaka je jest samo 1x na dan. Ker telo zazna alarm in za?ne porabljat manj kalorij in kopi?it ma??obe za "hude ?ase".
Pri dietah je pa sploh treba pazt, ker ni cilj zgubit te?o, ampak ma??obo. Zato razne diete, kjer shuj?a? 10-15kg na mesec niso realne.
1kg ma??obe ma 9.000 kcal. In da pokuri? 10kg ma??obe se bo? hudi?evo pre?vical. Razen ?e seveda ne gre te?a navzdol na ra?un vode in mi?i?ne mase.
Pr nas tud ni nobenga problema s po?to,.vsaj kar se dostave ti?e,..ve?je pakete vedno pripeljejo z avtom,..nazadnje ko niso mogl osebno dostavt telegrama, ker ni blo nobenga doma, so poklical in vpra?al ?e ga lahko odprejo in preberejo, ker je baje nujna zadeva.
Je pa druga pesem, ?e gre? osebno na po?to, ker majo v rikvercu in se lahko kr ornk na?aka? ?e je kdo pred tabo v vrsti.
No pa da so ornk opravljivke tam je tud druga zgodba Pomojem ?e zdj slabo spijo, ker ne vejo zakaj dobivam tok po?te iz sodi??a zadnje ?ase
aha, a pol tortica party po novem odpadejo... ker ne vem ?e sem ?e pripravljenj na davljenje :ne vem:
Ma ne,..bojo tortica party-ji itak da,.. Zdj mam nove vzornike, tko da bo ?e ve? degustacij, pa ?e nardit bo treba po?as asortima,..tko da se zana?am predvsem na kritike.
Jezna sem pa zato, ker so se mi ?e prbli?no 500i? podrl plani...sploh zdj k so bli res 1A s ?rtico
Po tortica party-u prej?no soboto,.....v pondelk so me klical na razgovor iz back up poslane pro?nje, grem v tork na razgovor, v sredo na probo, se zmenm da ji sporo?im nasledn dan ?e bom sprejela slu?bo,.. V sredo ?e dobr nisem stopila na parking, me kli?e iz moje prve izbire za slu?bo, da so zdj naredl o?ji izbor in da me vabjo nasledn teden na razgovor. Povem tipu, da mi nasleden teden ne odgovarja in da bi pr?la kr isti dan, ?e je varianta. OK, grem popoldne na razgovor, sm bla tm dve ure,..povem, da mam pa? ?e eno slu?bo v igri in da ?e mi lahko pove takoj ?e mam ?anse,..re?e da kar se njega ti?e sem sprejeta, da nej pa pridem nasledni dan ?e na en razgovor ?e z drugima lastnikoma. Ok,..grem nasleden dan ?e na en razgovor, spet ve? k eno uro,..mi re?eta da v pondelk za?nem.
Kul,..sporo?im uni ?enski, da ?al ne bom sprejela slu?be,...Pridem v pondelk v sprejeto slu?bo in mi re?ejo, da so si premisl, da ne bojo trenutno nobenga zaposlil. Pa re? da nebi enga zadavu oz vseh treh??????
?e pa dodam ?e mojga najdra?jega o?kota, ki z opravi?ili zavla?uje in odlaga glavno obravnavo,..izvr?itelj ki ?e vedno ni uspel nakazat vsega, biv?o slu?bo ki ?e vedno ni uspela nakazat pla? za nazaj in ?e kej,..pol mam pa ?e full time job ja
Js ne vem kje si bil do zdej,..mamo ve?krat degustacije z mazda?i. Samo opozarjam, da ni vedno vse tko kukr bi mogl bit No sej,..zato pa mam testne zaj?ke, da izbolj?amo oz. izlo?mo neuspele poskuse
Ene dve let nazaj je isto kro?u mail o podobnih radarjih name??enih isto pred in po cestnini, samo druga?ne oblike,...takrat so ble clo fotoshopane slike, ki so radarje res postavle v okolje Torovega,..ampak za?uda jih ni blo nikjer,..
Ma dobr, to smo itak ?e ugotovili... kle nimam kej, sem se pa? moral navadit na to dejstvo. Ampak zdej k sem se sprijaznil z resnico pa pa? ?e tolk la?je divjam naokrog - hvala Lojzu, da me je razsvetlil v tej smeri in me iz prikritega divjaka spremenil v pravega divjaka. zdejle se po?utim ?ele kot dec.
Odli?no,..pol bo? pridivjal v soboto, skupi s ?e isto znanim divjakom Yavaryom in Boj?om?
Samo pomisl kako boste ?ele divjal po cestah, ko boste mel take koli?ine cukra v krvi
Pa ?e dobr, da je na? izvoz pred cestnino Torovo, da vsaj kazni ne bojo problem
Pa da ?e pojamram: U Jurmana ne grem kej kmal. Nekaj ?asa nazaj sem tam jedel in mi je bilo potem slabo in sem objemal skret, danes se pa spet ?el tja in doma sem ponavljal vajo. 2 od 2, u tretje ne grem sprobavat.
Ampak res,..kaj si jedu? Ker ponavad se je izredno pametno izogibat v restavracijah ocvrtih stvari,..?e ma? pa bolj ob?utljiv ?elodec pa tud pe?enih stvari.
Popolnoma ziher sem. Kako pa ve? da je ?enska peljala 40km/h? A ima? radar pred sabo? Kaj pa, ?e bi pred tabo v tistem nepreglednem ovinku peljal traktor s 30km/h?
Sicer pa sploh ni va?no, koliko po?asi kdo pelje pred tabo. Ti mora? na odseku ceste, ali razdalje, ki jo vidi? pred sabo in ki jo s svojimi ?utili lahko nadzoruje?, biti zmeraj vedno in povsod pripravljen ustavit. In to varno ustavit. Torej pelji v ovinek s tako hitrostjo, da bo? v svojem vidnem polju ?e lahko varno ustavil. Ne gre druga?. Ne more? ti voziti v ovinek na pamet, ?e?, kar bo pa bo. Sam si se v tistem ovinku lahko na lastni ko?i prepri?al da imam prav. Kako more? sploh izjavit tak?no neumnost, ?e? jaz nisem prii?akoval v tistem ovinku ovire ali po?asnega avta, zato serm peljal kar na pamet. To lahko izjavi samo slab ?ofer. Nesre?e se ne dogajajo takrat kadar nekdo nekaj pri?akuje in se v skladeu s tem pri?akovanjem tudi ravna, nesre?e se dogajajo ravno zaradi tega ker nekdo ne?esa ne predvidi in ne pri?akuje. In v tvojem primeru ti nisi predvidel, da te v ovinku lahko ?aka past, zato svoje hitrosti nisi prilagodil tistemu ovinku. Omejitev 90 ne pomeni da mora? ti v vsakem primeru in povsod peljati 90. Ti mora? peljati tudi manj od 90 ?e so razmmere in cesta tak?na da ti ne omogo?a varne vo?nje pri 90 km/h.
Torej izrazil si se narobe. Ti ne bi skoraj imel nesre?o zaradi nedeljskega voznika/ce, ampak bi kmalu imel nesre?o zaradi sebe in svoje lahkomiselnosti.
Ne morm verjet da bom to napisala,..ampak dejansko se glede tega posta strinjam z g. Lojzom.
Se je izkazala ?okolada za najmanj?i problem, pol ko me je za?ela zajebavat torta ko sem jo uzela iz modela,..dons res ni moj dan,..po celem dnevu slabih novic, je bla tale torta pika na i,..
oreo ma 2 varjanti in sicer ?e kup? ?katlo kjer so pakirani mislm da 4 zavitki pol so dobri ?e kup? uzavitk kjer so pakirani pa sam pi?koti so pa za?gani nvm kko jim rata ampak tko je
Js sm kupla ?katlo,..pa niso bog ve kaj,..
No sej zna pa bit tud to, da smo jih vidl v miljon filmih in nadaljevankah in smo zato mogo?e pri?akoval preve?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se strinjam, ampak to je ?e bolj varianta za definicijo, plus tega ti pa vzame kar nekej ?asa za organiziranje in planiranje obrokov. In poleg vsega zahteva discipliniranost. Zadnje kile ti pa delajo probleme lih zard tega ker nima? zgubit ve? kej kukr ma??obo. In kot sem rekla,..10kg ma??obe = 90.000 kcal. Kr pomisl kok ur kardia je potrebnega da jih skur?
O ketonski pa nimam za dodat ni?esar razen da je ne priporo?am nobenmu!
?e pa govorimo o huj?anju za 20kg+ pa cikliranje ne pride v po?tev, ker prehitr zgubi? voljo in je velik bolj? se it eno dieto, ki jo lahko dr?i? na dolgi rok. Pa niti ne rab bit dieta, ampak bolj life style.
@Iceman,..do ene mere se strinjam s tabo, ampak ?e nisi obdarjen z npr. Labijevimi geni oz. trakuljo in je te?a lahko zdravstveni problem, se bo? pa le mal pobrigal za zdravje. Ker npr. ?ez cesto tud ne bo? ?el ne da bi pogledal levo pa desno a ne? Ja vem, da te ?e zmer lahko zbije avto, ampak je pa velik manj mo?nosti. Isto je pa naprimer z boleznimi ala kap, sladkorna etc.
In ker tle razen Grega ni govora o ka?ni hudi definiciji ampak samo o eni normalni, zdravi telesni te?i, res ne vidm hudga problema.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani