Ombreta je in?pekcija stisnila.... so mu ukinili no?ni delovni ?as.... je parkrat delal ?ez urnik... pa so in?pektorji popizdili.... in so mu dali urnik do 24 ure... pa je pizzerijo naredu....
DANDO-ker ?e ne vem gesla od cleopatre,bom kmalu uredil.
pa kaj je zdaj to dva dni nikjer nobenga na pono?njakih, a je vse pijano al ?akate da bo dan mrtvih mimo?sem ?el ob enih malo po mestu.zadnje ?ase bolj slabo spim.joj kaj sem videl...groza,vse pijano, pokozlano, razbito, po tleh le?ijo, dekleta dol padajo, od alkohola, da ne bo kdo kaj mislu, ostalo nisem vidu;vam povem zjokal sem se.nekaj let nazaj sem delal po no?nih lokalihna vratih po centru, pa ni blo tko kot danes.se resno spra?ujem, kam to pelje.a se res ne da ve? zabavat brez alkohola, al pa z mal alkohola za dobro voljo, ?eprav vemo kako to gre naprej.raje ne razmi?ljam ve?.
cleopatra, ti ko bo? tole prebrala, bo? pa kar doma ostala,?e se le da...ne mislim ?ivce zgubljat ?e zaradi tega,sem jih ?e preve? zadnje ?ase.
lahko no?,jutri mam zelo zelo pomembno nalogo, bog mi pomagaj , da se bo izteklo ?imbolje.tudi cleopatra zaradi tega zadnje dni spi bolj slabo mislim.morda bomo jutri la?je...dost sem povedal,bej?mo spat.
lahko da za kak dan ostanemo ?e brez tega ra?unalnika...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani