Skoči na vsebino
Gostinska ponudba
Napisano

Ombreta je in?pekcija stisnila.... so mu ukinili no?ni delovni ?as.... je parkrat delal ?ez urnik... pa so in?pektorji popizdili.... in so mu dali urnik do 24 ure... pa je pizzerijo naredu.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Dando.... z vsakim novim postom me preseneti?... vsaki? mi je manj jasna situacija..... <_<

Drugs, Sex and Rock&Roll.... :????

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Need For Speed: Carbon
Napisano

?ivjo!

Poky a je kak?na mo?nost da bi se dubu ta ?pil pa se ?e zmenmo kaj pa kako k bi rd dubu igro ?im prej.

Pa magar ?e bo? pr?ou jutr na sre?anje, da bi prnesu ?e bi se dal.

Hvala! LP :D:bravo:

Te ?e zdej morem razo?arat da pokisan najverjetneje ne bo pri?el na sre?anje.... je predaleeeee?.... :hohoho:

Bi blo pa fajn da bi enkrat presenetil..... sicer pa ej... kaj pa je fura s totega maribora za taki aftek.... niii?!!! :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

DANDO-ker ?e ne vem gesla od cleopatre,bom kmalu uredil.

pa kaj je zdaj to dva dni nikjer nobenga na pono?njakih, a je vse pijano al ?akate da bo dan mrtvih mimo?sem ?el ob enih malo po mestu.zadnje ?ase bolj slabo spim.joj kaj sem videl...groza,vse pijano, pokozlano, razbito, po tleh le?ijo, dekleta dol padajo, od alkohola, da ne bo kdo kaj mislu, ostalo nisem vidu;vam povem zjokal sem se.nekaj let nazaj sem delal po no?nih lokalihna vratih po centru, pa ni blo tko kot danes.se resno spra?ujem, kam to pelje.a se res ne da ve? zabavat brez alkohola, al pa z mal alkohola za dobro voljo, ?eprav vemo kako to gre naprej.raje ne razmi?ljam ve?.

cleopatra, ti ko bo? tole prebrala, bo? pa kar doma ostala,?e se le da...ne mislim ?ivce zgubljat ?e zaradi tega,sem jih ?e preve? zadnje ?ase.

lahko no?,jutri mam zelo zelo pomembno nalogo, bog mi pomagaj , da se bo izteklo ?imbolje.tudi cleopatra zaradi tega zadnje dni spi bolj slabo mislim.morda bomo jutri la?je...dost sem povedal,bej?mo spat.

lahko da za kak dan ostanemo ?e brez tega ra?unalnika...

??????

Jaz resno ne ?tekam ve? NI?!!! Nada, niente, ni?ta, nulaaa..... HALOOOOOO

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopko
Napisano

hvala vsem za lepe ?elje,zato vas vabim na sre?anje ki bo to nedeljo v Btc-ju ker bo lepi dasa(kot pravite )imel poln kufr v avtu!!!!

Torej DEFINITIVNO PRIDEM!!!!! :ouje:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nesre?a
Napisano

Dando... zakaj se prijavlja? pod cleopatro??? :ne vem:

Dej se mal pomirit pa farse zganjat na forumu.... si tudi sam kriv da je tako... jebat ga!!!

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

te?ave na vidiku
Napisano

evo jaz se selim dam, k mamici...fak kaj sm si prvo??u!

Ajajaj... to pa ne more bit fajn...

No... na napakah se u?imo pravim jaz....GLAVO GOR!!! :prstgor:

Malo ?rnega Humorja

Doma pri mamici bo? dobro kosilo papal.... :hohoho:

?ala mala Dando... ampak nisem mogu mimo...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

David na Jap Meetu je bilo druga?e videti :D :mi pijemoo:

To je to kar vam govorim... ne pijem.. kdaj pa stisnem kak pir?ek... v tem primeru 2 (!!!!) in je blo ?e hik hik... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.