Uh vidim, da je tale moj bar resno za?ivel Sicer kelnarji dajo ve?ino pija?e na (moj) ra?un hi?e, ampak ?e vseen sem ful zadovoljen z dobi?kom. Bo kak?na nova oprema na emiksko padla
Ne vem kdo se prito?uje k men se sploh ne zdi zakajen
Uzun je ful mraz, tko da bi eno kavico z mlekom prosim, pa not na toplem bi en ?ik pr?gal.
@Borut: ...to bi blo dobr, sam mora bit res usposobljen kader...
Preberem naslov teme, vidim da gre za boruta, glej ga legenda je spet na TV, pogledam posnetek na netu pa
Popolnoma se strinjam s KAALman-om razo?aran na komentarjem, a zdej nas bojo pa ?e redar?ki tepl, pa lisice dajal pa ?prical pa ne vem kva ?e po enmu te?aj?ku
P.S. A si bil 'slu?beno' u Raubarju pred izjavo Ko te vidm, te bom za u?esa
Zelo zanimiva dirka. Najprej je zgledal, da bi res moral prekint dirko...pol se je pa kr za?el dogajat. ?koda, da je Hemi zmagu - namesto zanimivega boja za prvaka na zadnjih dveh dirkah je zdej prakti?no ?e odlo?eno prvenstvo. Drga? pa ?estitke Hemiju, ?eprav bi blo bolje da bi odstopil...
U?er so me po tistem k mi je ena guma spustila (nisde ve kako je to zgledal) , so me pr Orto baru ustavl polcaji, pa vozni?ka prometna, obvezna oprema in homologacija (k ?e zdej ne vem al jo mam al jo nimam - Sishi ve? kva mislm)
Pol pa vpra?anje kje mam spredno tablco in sm mu povedu d sm jo usjav, pa mi pol ni ve? te?iv. No pol sm ga ?e pra?u s kere postaje je, pa je biv Be?igrad, se prav kolega od Damjana - Blackwolfa in sva pol ?e ene 2 rekla, sm dubu dokumente nazaj in sre?no, je pa zanimiv d mi je vrjeu na besedo d nism n? piv, k je vidu u prtla?niku eno steklenko - 2l iz Ravbarja ?e pouhno! Skratka kr morala, edino pozni smo bli pol za u Franclna!
A ste se dobil v Ortu? Za homologacijo pa ne vem a jo ma? al nima? :ne vem: ?i?i bo zihr vedu, njega upra?
Drga? si mel pa zegen s policajem Se prav blekvolf je Damjan iz PU Be?igrad. Si bom zapomnil.
"Z mojo metodo vedno uspem dobiti dekle v posteljo. Spoznam jo v diskoteki, jo odpeljem ven, nalo?im jo v avto in peljem proti domu. Spotoma se ustavim pred drogerijo, ki je odprta celo no? in kupim kondome.- Tako ?e vnaprej ve, kaj jo ?aka pri meni doma."
"To je pa dobra metoda. Tudi jaz jo bom preizkusil!" je rekel njegov prijatelj. In res. Iz diskoteke je povabil dekle, jo povabil v avto in ustavil pred drogerijo.
"Kam pa gre??" ga je vpra?ala?"
"Kupiti moram kondome!" ji je dejal.
"V redu! Potem pa ?e meni kupi vlo?ke in tampone!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Upam, da bo ?imve? ?okantnih preobratov, na koncu pa najmanj verjeten razplet za kon?nega prvaka
@Hitchcock.press
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani