Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Upam, da bo ?imve? ?okantnih preobratov, na koncu pa najmanj verjeten razplet za kon?nega prvaka B)

@Hitchcock.press

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Uh vidim, da je tale moj bar resno za?ivel :danzoman: Sicer kelnarji dajo ve?ino pija?e na (moj) ra?un hi?e, ampak ?e vseen sem ful zadovoljen z dobi?kom. Bo kak?na nova oprema na emiksko padla :rispekt:

Ne vem kdo se prito?uje k men se sploh ne zdi zakajen ?zmeden?

Uzun je ful mraz, tko da bi eno kavico z mlekom prosim, pa not na toplem bi en ?ik pr?gal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda kofee bar
Napisano

Evo odprl sem nov Mazda kofee bar :ouje: Naro?ajte po mili volji, natakar je pa nekdo drug k je na tud forumu. Sam ne more? naro?it in si prinest :(

Jaz prvi:

Eno kavico z mlekom pa kozarc vode prosim. A je kdo na forumu, da mi prinese :ne vem: kava brez ?ika je za en qrc <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sishi in Japanac
Napisano

Za dariu za rojsn dan sm razmi?lu d ti nazaj dam ?rnga vouka, tokrat z novimi pragi,...

Na to sem potihem upal ;) sam ?e zdej ne vem al si gorenc al nisi :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

haaaaaaaaaahaha... mazda? na TV :)
Napisano

Redarji s pooblastili in Borut (pri koncu 27 minute na posnetku)

@Borut: ...to bi blo dobr, sam mora bit res usposobljen kader...

Preberem naslov teme, vidim da gre za boruta, glej ga legenda je spet na TV, pogledam posnetek na netu pa ?zmeden?

Popolnoma se strinjam s KAALman-om :angry: razo?aran na komentarjem, a zdej nas bojo pa ?e redar?ki tepl, pa lisice dajal pa ?prical pa ne vem kva ?e po enmu te?aj?ku <_<

P.S. A si bil 'slu?beno' u Raubarju pred izjavo <_< Ko te vidm, te bom za u?esa :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sm biv dons med slu?benim ?asom, s slu?benim vozilom in slu?benim ?oferjem u Ravbarju, no kva sm piv pa ne povem! <_<:danzoman::hohoho:

Teb se je pa orenk za?el kolo sre?e obra?at B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zelo zanimiva dirka. Najprej je zgledal, da bi res moral prekint dirko...pol se je pa kr za?el dogajat. ?koda, da je Hemi zmagu - namesto zanimivega boja za prvaka na zadnjih dveh dirkah je zdej prakti?no ?e odlo?eno prvenstvo. Drga? pa ?estitke Hemiju, ?eprav bi blo bolje da bi odstopil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja zkva zegn, sej mogo?e jo mam, sej nism ?ist sigurn, a jo mam al ne! <_<:hohoho:

Ja ?i?i bo vedu. Vpra?aj ga na PM, sam ne vem a je ?lan foruma al ni :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?er so me po tistem k mi je ena guma spustila (nisde ve kako je to zgledal) :D , so me pr Orto baru ustavl polcaji, pa vozni?ka prometna, obvezna oprema in homologacija (k ?e zdej ne vem al jo mam al jo nimam - Sishi ve? kva mislm) :hohoho:

Pol pa vpra?anje kje mam spredno tablco in sm mu povedu d sm jo usjav, pa mi pol ni ve? te?iv. No pol sm ga ?e pra?u s kere postaje je, pa je biv Be?igrad, se prav kolega od Damjana - Blackwolfa in sva pol ?e ene 2 rekla, sm dubu dokumente nazaj in sre?no, je pa zanimiv d mi je vrjeu na besedo d nism n? piv, k je vidu u prtla?niku eno steklenko - 2l iz Ravbarja ?e pouhno! Skratka kr morala, edino pozni smo bli pol za u Franclna! :danzoman:<_<

A ste se dobil v Ortu? Za homologacijo pa ne vem a jo ma? al nima? :ne vem: ?i?i bo zihr vedu, njega upra? ;)

Drga? si mel pa zegen s policajem B) Se prav blekvolf je Damjan iz PU Be?igrad. Si bom zapomnil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Prijatelja se zabavata v diskoteki. Eden pove:

"Z mojo metodo vedno uspem dobiti dekle v posteljo. Spoznam jo v diskoteki, jo odpeljem ven, nalo?im jo v avto in peljem proti domu. Spotoma se ustavim pred drogerijo, ki je odprta celo no? in kupim kondome.- Tako ?e vnaprej ve, kaj jo ?aka pri meni doma."

"To je pa dobra metoda. Tudi jaz jo bom preizkusil!" je rekel njegov prijatelj. In res. Iz diskoteke je povabil dekle, jo povabil v avto in ustavil pred drogerijo.

"Kam pa gre??" ga je vpra?ala?"

"Kupiti moram kondome!" ji je dejal.

"V redu! Potem pa ?e meni kupi vlo?ke in tampone!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.