Skoči na vsebino
Podarim pivo
Napisano

Res ste za hece :hohoho:

Treba je vedet da avto ni nov in je marsikej ?e dalo nekaj skozi! :ne vem:

@Ice - me zanima v keri mazdi se pelje? tko lagodno kot v Bmw 5 E39! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?estitajmo!
Napisano

Tut od mene - vam ?elim sre?no in veselo, pa ne le v teh dneh, pa? pa tudi v naslednjih in potem v celem letu! :danzoman::bravo:

Sicer je pa vsak sam svoje sre?e kova?, naredte si tko da se bote mel finofajn! :ouje::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Hihi, no sej ne vem kdo je biu pobudnik :ne vem: :P

Men je pa mora, k smo se dons menl za na pouno?nco na V. Planino, zdej pa tale vreme gnoji, pa niti ne vem al bomo ?li al ne! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zadnji odstavek tega ?lanka vse pove;

Psihologi pa so razvili svojo teorijo. Menijo, da ?enske s fizi?nimi okvarami privla?ijo predvsem mo?ke s psihi?nimi te?avami. Strokovnjaki pravijo, da gre za izredno srame?ljive mo?ke, ki imajo te?ave pri vsakodnevnem sporazumevanju v dru?bi. Ti se samozavestno po?utijo le v dru?bi pohabljenih in grdih ?ensk.

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz sem bil pa v?eraj v mediaparku na predbo?i?nem heavy metal party koncertu Prospect vs Metalsteel :punk:

Jz pa dons 2 ure u slu?bi, k sm zgleda pretekli teden preve? zabu?avu in sm mogu mal po?istit zadeve! :danzoman::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Obstaja pa tut en bl konkretn posnetek, v smislu kjer je dim je (biu) tut ogenj! :P

Glede tele teme pa mi dons ni morala, k sta se mi kolega fajn po?la, mogo?e je biu celo troboj, u mislih mam Denisa pa ?uliboja, mogo?e tut Nejca! :ne vem: <_<

Skratka res beda, ?eprou je ?udn ob?utk, k enkat za spremembo nimam n? pr tem prepiru! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Po neumnosti sm voukca zabou u ceu zmrznjen sneg, iz kerga smo ga komej pol vn dobil reve?a, no pa mu zdej par stvari ne ?tima, prpeljal smo se pa useen domov, ampak za za?etek se ena vrata ne dajo odpret, pa ?e kej bi se najdl! <_<:blink::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dons smo osvojil ?e Ur?ljo Goro (1699m), pa vouk se je izkazu, prevozu skor 300 km, med drugim smo ?li tut ?ez odprto mejo v Austrijo, da smo vidl kako zadeva laufa! :P

Se je pa zgodil tut neki na temo vouka, kar bom napisu v obratni temi :(<_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Dons je zlo mal manjkal, da bi kljub temu d sm meu ?rnga vouka u Lublan, ?ou useen na vlak (stvar navade pa?) proti Rodici, no pol bi ?u vrjetn tm dol z vlaka, isku ?rnga vouka in pooo?as dojev, d je ta zverina u Lublan, se prav bi mogu it ?e enkat na vlak in nazaj prke Lublan, medtem bi me ?e fotr klicu (mava skupno gara?o na Trubarjevi), pa mi te?iu zkva so zdej ta jajca tm parkirana, da nima kam avta dat, vrjetn bi me upra?u ?e sm ?u u ..rac, pol ko bi sli?u, d sm ?ou na vlak in pozabu vouka u Lublan! <_<:hohoho:

No glede na ves alkohol popit u?eri, ko smo mel oddel?no novoletno zabavo, ni ?udn da je zlooo mav falil d bi biu tale scenarij realiziran! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?eri sm spoznou enga maherja, k drifta z M3ojko, pa se je ponudu d bi me loh mau u?iu glede tega, sam pol me je mau strah, k spet pristanem iz 340 KM na mazda?ki kahli brez konjev, rde?i mislm! <_<:danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.