Jz sem pa u?er dobu predlog in predra?un projektanta za na?rt za bajto: 10.800 EUR . Sicer gre za dvoj?ek in vklju?uje vse do gradbenega dovoljenja sam vseen je huda....?e bi bila enostanovanjska bajta pa iste kvadrature bi bil predra?un isti!
>Aaaaaaabsolutno preve?, meni je naredila projektantka predra?un za na?rt (prav tako vklju?uje vse do gradbenega dovoljenja) 3600?, pa da nebo? mislu da je to kak?na mala hi?ka, govorimo o 250+ kvadratih, tako da razmisli malo. :ne vem:
Na naslovu http://www.pegan.si lahko oddate glas podpore za gimnasti?arja Alja?a Pegana. Ker zaradi gimnasti?nih pravil Alja? ne more nastopiti na Olimpijskih igrah prihodnje leto v Pekingu, se zbirajo podpisi, s katerimi bosta GZS in OKS posku?ala vplivati na to, da bi Alja? dobil posebno povabilo organizaterjev (wild card).
Tovari?ica otroke spra?uje, kako so pri?li na svet.
Mojca: "Jaz sem pri?la na svet tako, da sta se ata in mama poljubila."
Ur?ka: "Mene pa so kupili v trgovini."
Jur?ek: "Mene je pa ?torklja prinesla."
Janezek: "Tr?ica, kaj mi ko ?e fukamo, lahko gremo ven, da ne bomo poslu?ali teh oslarij ?!"
Krasevec, Ljubljancan in Stajerc na skupnem sprehodu slucajno brcnejo v neko svetilko in iz nje se prikaze duh: Hvala, ker ste me osvobodili! Za nagrado bom vsakemu izpolnil eno zeljo.
>> Krasevec: Jaz sem iz kmecke druzine in dobro vem, kako tezko je biti kmet, se posebej na Krasu. Naredi, da bo Kras vedno rodoviten. Duh: Urejeno!
>> Ljubljancan: Mi u Lublan mamo poun kufr usega folka, k se prseljuje k nam. Nared okol Lublane en tak zid, de noben nau mogu not ne vn! Duh: Urejeno
>> Stajerec: Cuj, kaki je te toti zid? Duh: Visok je priblizno 100m, 5m debel, iz armiranega betona, gladke stene... Stajerec: Dobro, dobro... Daj, napolni ga zdaj z vodo! Plavajte, plavajte zabice!!!!
po mojem ona hoce mal "ego boost" in zdaj si ti zrtev...
handle with care
ej, uzel si mi z jezika!
Situacija je pa? taka da je ona trenutno z drugim tipom, pa al se njej/tebi to dopade al pa ne. ?e pa ji je ?e toliko do tebe, pa naj ga pusti, pa pol peljita zadevo naprej. :ne vem:
Nih?e ne mara "kupusarjev" (if you know what i mean)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
accept
Povezava za deljenje
Deli na druge strani