Mo? in ?ena sta na ve?erji v restavraciji. Naenkrat se njuni mizi pribli?na prekrasna mlada lepotica, da mo?u masten francoski poljub, mu pove da se vidita kasneje in odide.
?ena presene?eno bulji v mo?a in re?e, "Kdo pri vragu je bil to?"
"Eh", odgovori mo?, "ona je moja ljubica."
"Hjoj, dovolj je dovolj", re?e ?ena. "Poln kufer imam tega, ho?em lo?itev."
"?isto razumem", odgovori mo?, "ampak ?elel bi te spomniti, da ?e se bova lo?ila, pomeni to ni? ve? nakupovalnih potovanj v Pariz, ni? ve? prezimovanja na Barbadosu, ni? ve? poletij v Toskani, ni? ve? BMW in Mercedes v gara?i. Ampak odlo?itev je tvoja."
Ravno v tem trenutku v restavracijo vstopi skupni prijatelj, s ?udovito lepotico ob sebi.
"Kdo je ta ?enska, s katero je Jim?" vpra?a ?ena.
"To je njegova ljubica", re?e mo?.
"Najina je lep?a", odgovori ?ena
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Kanon, a ti s cestnimi bedaki rad tekmuje? v disciplini "kdo je ve?ji bedak"? A ti mogo?e pogosto zmaga? v tej vsesplo?ni in popularni cestnoprometni disciplini?
kva klobasa? bedarije k me sploh ne pozna? ... lojz del? od tega da bi biu tak voznik, ker ?e ?e grem nekam sploh na dal?o pot se lepo dr?im enga tempa v okviru omejitev ... dirkat se mi pa res neda po cestah ... mogo?e se bom letos prikazu na Raceland oz. celo na Grobnik pa se bom tm zdivjov ... po cesti mi pa ni filing ...
Bravo Boss, odli?no re?itev si povedal in to?no ve? kaj bi moral naredit, da bi blo pametno. Ampak, ti nisi posegel po pametni re?itvi, raje si izbral neumno in bedasto re?itev. Ti ?e ve? zakaj si ubral raje re?itev, ki je bedasta. Pa jaz tud vem.
Aja, ti spet nisi imel ?asa zapeljat na pumpo in malo po?akat, da bi se tistega bedaka otresu. Le kdo bi pomislu, da ti SPET nisi imel ?asa.
Boss, sploh ne bi blo treba po?akat 10 minut. Dost bi blo po?akat 2 minuti al pa ?e manj, pa bi blo vse re?eno varno in po pameti.
Res zanimivo, kako tukaj?nji foruma?i prometne probleme zmeraj re?ujete z gasom, nikoli z bremzo.
Kva pa ?e ni nobene bencinske v bli?ini oz. izvoza ali karkol
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Samsung Galaxy S2 je pre?ivel celo no? in dopoldne potopljen v vodi ... po 5 dnevnem su?enju na radiatorju o?ivel brez problema in usi podatki so ?e na njem
v telih parih dnevih obrnu CoD 4 modern warfare, CoD 5 World at War in pa 52 % CoD 6 modern warfare 2 ... sm kr not padu in so mi ful dobra za igrat sam ?e bi meu mal bol komp bi blo ?e bl zakon zarad raznih detajlov pride pa tud po?as na vrsto CoD modern warfare 3
Pozabil se pohvaliti, da sem sel drugic na pregled za vozno/izpit na URI Soco in ga opravil, dobil zdravnisko spricevalo, sicer so na levo stran se prisotne nekatere pomanjkljivosti, ki pa pravijo da ne bodo vplivale na voznjo avtomobila, tako rekoc sem zdravstveno sposoben voziti do 80leta
LP
Bravo zdej pa mal bl pocas pa previdno
Ti pa? misli?, da se takoj po zaklju?ku prehitevanja, tebi ne more zgodit , da bo? moral mogo?e takoj zatem bremzat.
nevem od kje ti tako razmi?lanje ... ampak se mi zmer bl dozdeva da vidis samo od 5 do 10 m pred sabo ... a si ?e ?u k okolistu kokr sm ti predlagu ?e par strani nazaj ??
?e ?e grem prehitevat zmeraj gledam da mam naprej frej cesto tko da sploh ni panike da bi karkol blo ... to se pravi ogromen travnik na levo in desno, ni nobenga kri?i??a v bli?ini, preglednost 1km + !!
to se pravi ?e tebe usaka stvar preseneti zadnje momente je problem pri tebi in ne v nas !
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mo? in ?ena sta na ve?erji v restavraciji. Naenkrat se njuni mizi pribli?na prekrasna mlada lepotica, da mo?u masten francoski poljub, mu pove da se vidita kasneje in odide.
?ena presene?eno bulji v mo?a in re?e, "Kdo pri vragu je bil to?"
"Eh", odgovori mo?, "ona je moja ljubica."
"Hjoj, dovolj je dovolj", re?e ?ena. "Poln kufer imam tega, ho?em lo?itev."
"?isto razumem", odgovori mo?, "ampak ?elel bi te spomniti, da ?e se bova lo?ila, pomeni to ni? ve? nakupovalnih potovanj v Pariz, ni? ve? prezimovanja na Barbadosu, ni? ve? poletij v Toskani, ni? ve? BMW in Mercedes v gara?i. Ampak odlo?itev je tvoja."
Ravno v tem trenutku v restavracijo vstopi skupni prijatelj, s ?udovito lepotico ob sebi.
"Kdo je ta ?enska, s katero je Jim?" vpra?a ?ena.
"To je njegova ljubica", re?e mo?.
"Najina je lep?a", odgovori ?ena
Povezava za deljenje
Deli na druge strani