Ravnokar sem se odlo?il da preverim kako mi gre na glasovanju in sem ugotovil, da slabo in sicer od 300 avtomobilov sem na 58 mestu kar pomeni, da imam veliko za nadoknaditi. Ratujem ?e realisti?en, da mi s takim nadaljevanjem nikakor ne uspe priti med prvih 10 saj se vodilnih 7 oddaljuje s svetlobno hitrostjo (imajo ?e ?ez 1500 glasov) potem smo pa ostali do 58 pod 1000 od tega le enih 5 nad 600 ostali pa od 330 do 600.
S temle jamranjem prosim, ?e lahko besedo o glasovanju raz?irite naprej.
Sj ne vem kam to sodi. opazil sem, da sem po novem Trotlfahrer, vsaj tako mi pi?e pod nickom, poleg tega pa se dogaja nekaj ?udnega, ?e je nek post na drugi strani kot se nahajam (sem a strani 11 pa se tema nadaljuje na strani 12) klik na naslednjo stran spro?i nekaj ?udnega in sicer se mi posti ?udno prika?ejo, za?enj?i s prvim.
Mal me zob boli, pa ma ***** zobarca na netu objavlene napa?ne informacije, bi mogla bit dans de?urna pa ni, zdj morm pa do torka ?akat da mi porihta to bedarijo
?e dva al pa 3 dni nm u slu?bi vrtijo singl od ?akire in je stalno uno waka waka pa loka loka in sm zdj ugotovu, da se mi ?e me?a, ?im niso mo?gani zaposleni, pa je ti?ina grejo na loka loka pa na waka waka shoot me now
Jures ?al nekako se morjo financirat, bom pa za to stran reku tko da majo oglase za moje pojme v mejah normale in lepo spravljene, da jih brez problema tudi spregleda?.Ni? ne ska?e ven pa ne fle?ira v glavo (moje mnenje).
Ste opazil, da so vsake vinjete gr?e od prej?njih? le kako bodo drugo leto premagali to barvo?
Da ne dodajam dodatnega posta naj povem da sem ravnokar uspe?no spustil na tla palsti?no dr?alo za selotejp polnjeno z mivko, mislim da so posledice jasne. Mi je kdo fou??
Fantje hvala vam a ?al bo potrebno ?e veliko truda, ?e naj pridem med prvih 10 tekmovalcev o katerih bo odlo?ala ?irija. nekateri me krepko vodijo med drugim en star zgonjen punt? hvala vam in upam da mi boste pomagali ?e teh 19 dni kolikor se bo dalo. Zakon ste, se oddol?im na prvem sre?anju, ki se ga bom lahko udele?il
Stran se mi zdi zanimiva in pregledna. Najbolj?e pri vsem je, da se lahko prijavite na ?rebanje, kjer lahko dobite dolo?en avtomobil za 24 ur na test, ter o njem napi?ete lastno mnenje (avto dobite s polnim tankom). Vem da delam reklamo in upam da s tem ne kr?im pravil, ?e jih naj se tema izbri?e, ?e je na napa?nem mestu pa nja jo kak administrator prestavi. Sem pa lahko napi?ete tudi mnenja o strani sami, jih bom posredoval uredniku ali pa jijm ideje sami napi?ete na FB stran.
Labi ?eprou se osebno ne poznamo, upam da se spoznamo na prvm sre?anju ti tole izjavo rahlo zamerim
?e se ne motim bo sre?anje kmalu (upam da je vsem jasno da sem v tem delu totalno neresn)
Kar se pa ti??anja avta ti?e loh pa povem da kolega ni tak da bi ga ti??ou do meje, tm kjer to ne gre, in v nepreglednem ovinku to ne gre za to zagotovo lahko trdim, da ?ez omejitev ni ?ou, je pa o?itno ?el ?ez zmo?nost avta v tem ovinku (cesta je bila suha, mrzla k svinja)kriv je sigurno sam sj avto redko kjer sam zapelje s ceste ker bi se hotel odpo?iti .Vem da ni meu lowbudget gum, so bile pa 5 let stare ?e ne 6 pa? kar se tega ti?e je neumnost kr jst k sm kupu avto sm vedu da so gor krepi gume sm sam na pla?o pa ?e mal ?akou predn sm dau zimske gor, takoj polet pridejo pa nove letne.Men se zdijo gume zlo pomembne in mi ni ?koda dnarja za njih, njemu je pa bilo.no mal sm hotu pojmrat pa se mi zdi da bi bilo bol?e ?e nebi.
ni tok stal vsaj enkat na mesc se je pelou kr je po delih rihtou avto, nvm kjere gume so ble gor stouku je pa 195konjsko hondo crx vti, so ble pa ene 5 let stare gume gor z dost profila.
ne ti?e se mene osebno ampak ja je za jamrat, dana?nji joy ride se je kmalu po za?etku kon?al katastrofalno saj so prijatelju pri cca 80-90 kmh v ovinku odpovedale letne gume in je kon?al v ovinku,na strehi. Njemu ni ni? resnega, avto je totalka ampak res, ne sam za zavarovalnico, da pa je zgodba ?e bol?a je ravno v?eraj zaklju?il z obnovo tega 15 let starega konji?ka, bila je res brezhibna, nova barva ni? rje, motor obnovljen res tiptop in sedaj je z lepotico konec za zjokat
V avto vgradil ?portni filter, tko da zdj la?je diha in to se sli?i zdle se bom pa lotu zamenjave routarja, da vidmo ?e bo to re?ilo moje probleme z netom
Dr?te pesti
Zgleda da sm routar uspe?no zamenjou kr mi net kr leti naparm prej
V avto vgradil ?portni filter, tko da zdj la?je diha in to se sli?i zdle se bom pa lotu zamenjave routarja, da vidmo ?e bo to re?ilo moje probleme z netom
V petk po ?ihtu se ?ou mal pelat in kon?ou prijetno opit (nism ve? vozu po tem k sm alkohol vidu), v soboto delou od 11 do 21 (to bl u jamralnik sodi) danes pa 3 ure boulal s sodelavci blo noro dobr smeha je bla polna skleda
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozabu sm pojamrat da morm bit ju3 v slu?bi 45 minut prej zard p***** po?arne vaje. iskreno mi za po?arno vajo dol visi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani