Eh Boss, tudi sam sem bil (in sem ?e ) navija? Schumacherja.... ker tole ti da mislit, kake probleme ma zdej Kimi z Masso, s katerim je Schumacher opravil z levo roko - dobesedno je pometel z njim
Druga?e zdaj navijam za Kimija, Hamilton pa se mi zdi da tudi ima potencial.
Pri tvojem komentarju me je zmotilo to, da si napisal, da je Hamilton uspel prehiteti le 3 dirka?e - uspel je pridobiti le 3 mesta skupno na dirki, prehitel pa jih je kar nekaj ve?.
Nebi pa vedu, kaj je komentiru Ali?ić in za koga on navija Prenose dirk spremljam na HTV, ker Ali?ić ni za prebavit.
Zelo je razo?aral Hamilton, ki je uspel prehiteti zgolj tri nasprotnike in je osvojil komaj 10. mesto.
Boss ne klatit neumnosti - ?lovek od tako objektivnega navija?a ne bi pri?akoval takega anti-hamiltonovskega komentarja.
Lewisu je dirko (?e dodatno) zjebala FIA, saj bi brez (nepotrebne) kazni bil zagotovo med to?kami.
Po "drive throught" kazni in postanku je padel celo na predzadnje 18 mesto, in od tam napredoval na 11 mesto, kar se meni sploh ne zdi slabo, ob tem, da je pokazal najve? prehitevanj na dirki.
Kimiju pa svaka ?ast, da je privlekel napol razpadlega Ferrarija do cilja in potegnil iz nastale situacije maksimum.
Alfonzo.... celo tak papak kot je Piquet ga je pelu scat
Jergovi?ev komentar na HTV-ju po dirki: Alonso je danes naredil podobno svinjarijo Lewisu, kot jo je Coulthard v Spa-ju na de?evni dirki Schumiju. Evidentno je zapeljal desno in malo pozneje pohodil gas na izhodu iz ovinka. Tolk o tem.
Tudi meni tisto mahanje ni zgledalo . Pa ni samo Lewis mahal, je tudi Alonso - pa Glocka sploh ni prehitel
Ferrari je danes vozil takti?no. Ravno toliko hitro, da je nadziral BMW za sabo. To se je lepo pokazalo, ko sta okoli 35 kroga malo interno tekmovala Kimi in Massa, kdo bo postavil najbolj?i ?as kroga. Najbolj?i ?as BMW-ja je bil takrat za ve? kot sekundo slab?i
V?asih je bolj?e kot Ali?ićevo spektakularno dretje, kako 5 krogov pred koncem Kubica dohiteva Kimija ipd. malo zamenjat kanal in pogledat dirko s komentarjem kakih bolj strokovnih komentatorjev (npr. HTV, ORF, RTL)
Stavim, da bo Kubica vodil le do prvih postankov najbolj?ih (njegov postanek pa bo zelooooooo kmalu po ?tartu ) - ?e bo sploh ?e vodil po prvem ovinku.
?tarti brez elektronike mu ?e mal probleme povzro?ajo.
Pa stavim tudi, da bo Kimi po prvem postanku najbolj?ih v boksih vsaj drugi, ?e ?e ne prvi.
Za Masso si pa ne upam stavit ni? - mu ?e ?iste proge probleme delajo, kaj ?ele ta, ki je polna pe??enega prahu...
Poky, le spomni se jutri po dirki na tisti tvoj citat....
Alonso pa ?e do?ivlja dejavu - podobno kot lani je popolni novinec Piquet potreboval vsega 2 dirki, da ga je scat peljal na uradnem treningu. Po?elo je, po?elo....
Redne dohodke so mi upo?tevali, tisto kar je pa foter name pisu, pa ne. No sej, sem se posvetoval z ra?unovodkinjo v slu?bi, mi je predlagala, naj ?e manjkajo?e vr?em v informativni izra?un, in ?e bo manj za pla?at, naj dam ugovor, druga?e pa ne
Npr. - ?umiju so tisto leto, ko je bil prvi? prvak (?e z Benetonom), zaradi preve? obrabljene "dile" pod avtom, kar lepo prepovedali nastop na 3 dirkah....
pa je ?e vseen Hilla na kruh namazu na koncu sezone
McLarnu bi pustil pike, pa ene 2 dirke prepoved nastopanja - ker takle "nikome ni?ta" odnos bo vodil samo v nadaljne ?pijona?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh Boss, tudi sam sem bil (in sem ?e ) navija? Schumacherja.... ker tole ti da mislit, kake probleme ma zdej Kimi z Masso, s katerim je Schumacher opravil z levo roko - dobesedno je pometel z njim
Druga?e zdaj navijam za Kimija, Hamilton pa se mi zdi da tudi ima potencial.
Pri tvojem komentarju me je zmotilo to, da si napisal, da je Hamilton uspel prehiteti le 3 dirka?e - uspel je pridobiti le 3 mesta skupno na dirki, prehitel pa jih je kar nekaj ve?.
Nebi pa vedu, kaj je komentiru Ali?ić in za koga on navija Prenose dirk spremljam na HTV, ker Ali?ić ni za prebavit.
Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani