Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Eh Boss, tudi sam sem bil (in sem ?e :bravo: ) navija? Schumacherja.... ker tole ti da mislit, kake probleme ma zdej Kimi z Masso, s katerim je Schumacher opravil z levo roko - dobesedno je pometel z njim B)

Druga?e zdaj navijam za Kimija, Hamilton pa se mi zdi da tudi ima potencial.

Pri tvojem komentarju me je zmotilo to, da si napisal, da je Hamilton uspel prehiteti le 3 dirka?e - uspel je pridobiti le 3 mesta skupno na dirki, prehitel pa jih je kar nekaj ve?.

Nebi pa vedu, kaj je komentiru Ali?ić in za koga on navija Prenose dirk spremljam na HTV, ker Ali?ić ni za prebavit.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zelo je razo?aral Hamilton, ki je uspel prehiteti zgolj tri nasprotnike in je osvojil komaj 10. mesto.

Boss ne klatit neumnosti - ?lovek od tako objektivnega navija?a ne bi pri?akoval takega anti-hamiltonovskega komentarja.

Lewisu je dirko (?e dodatno) zjebala FIA, saj bi brez (nepotrebne) kazni bil zagotovo med to?kami.

Po "drive throught" kazni in postanku je padel celo na predzadnje 18 mesto, in od tam napredoval na 11 mesto, kar se meni sploh ne zdi slabo, ob tem, da je pokazal najve? prehitevanj na dirki.

Kimiju pa svaka ?ast, da je privlekel napol razpadlega Ferrarija do cilja in potegnil iz nastale situacije maksimum.

Alfonzo.... celo tak papak kot je Piquet ga je pelu scat :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Ole, ole ole oleeee - pa so tur?ine po?teno ohladil vatrene :hohoho:

Sej je prav, naj gredo dam - kak?na braća neki <_<

Teli ?etrtfinalne tekme se prav idealno odvijajo - najprej u?eri eni preseratorji ven, dones pa ?e ta drugi :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

Jaz sem bil pa navdu?en, da so uti?ali prenapete?a Ronalda, ki misli, da je bog nogometa. Bravo Elf :ouje:

Se strinjam :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EURO2008
Napisano

O faaaaak, zdej bomo pa celo poletje poslu?al na morju o lepi njihovi in njihovih dećkih.....groza <_<

Sam ?e poslu?am dretje iz na?ega bloka....dijomijo.

Sam Nemci so pa tut za en QRC igral.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mislim, daje Kubica ?ofer prihodnosti, sem pa ?e vedno ful za Alfonzota! :bravo::hohoho:

Verjetno sem ostal njegov poslednji navija?! :ne vem: :hohoho:

Po?aki, da pride Alfons v Ferrari dirkat in za?ne zmagovat, se bo hitro pojavilo kar nekaj njegovih "navija?ev"... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jz pa mislm, da bo Ferrari po?as za?el mal "pu?it", sploh zdej ko je Kubi?a-R ponoru! :danzoman::ouje::bravo:

Sanja svinja kukuruz :hohoho:

V normalnih razmerah brez kaosa Kubica ?e vedno nima za burek proti Kimiju in Hamiltonu, pa tudi pred Masso je zelo te?ko.

Morda ?e kako zmaga, ?e bosta odstopila oba Ferrarija in Hamilton, ampak ob koncu sezone bo pa lepo na ?etrtem mestu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja mislim, da je Hajdfeld neki ?asa hotel biti glavna zvezda ekipe, zdej pa jih konstantno dobiva po nosu od Polaka! :bravo::rispekt:

Saj lani je bil - je Kubico povozil tako kot je kubica letos povozil njega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sam sem gledal le do nesre?e Kovalainena. Sem bil skoraj prepri?an, da mu je vsaj vrat zlomilo, ?e ?e ne glave odtrgalo.

Res je imel sre?o v nesre?i.

Druga?e pa Ferrari ?e naprej melje konkurenco :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jergovi?ev komentar na HTV-ju po dirki: Alonso je danes naredil podobno svinjarijo Lewisu, kot jo je Coulthard v Spa-ju na de?evni dirki Schumiju. Evidentno je zapeljal desno in malo pozneje pohodil gas na izhodu iz ovinka. Tolk o tem.

Tudi meni tisto mahanje ni zgledalo <_< . Pa ni samo Lewis mahal, je tudi Alonso - pa Glocka sploh ni prehitel :hohoho:

Ferrari je danes vozil takti?no. Ravno toliko hitro, da je nadziral BMW za sabo. To se je lepo pokazalo, ko sta okoli 35 kroga malo interno tekmovala Kimi in Massa, kdo bo postavil najbolj?i ?as kroga. Najbolj?i ?as BMW-ja je bil takrat za ve? kot sekundo slab?i ?zmeden?

V?asih je bolj?e kot Ali?ićevo spektakularno dretje, kako 5 krogov pred koncem Kubica dohiteva Kimija ipd. malo zamenjat kanal in pogledat dirko s komentarjem kakih bolj strokovnih komentatorjev (npr. HTV, ORF, RTL)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tale smajli pove vse: B)

Pa ?e ena primerna za opis dana?nje dirke: Ferrari polka, hitra polka... :danzoman::ouje:

No, pa mogo?e ?e od Bijelo dugme: Padaju zvijezde.... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Tazga ma?ka mam, da se mi zdi, da mi bo glavo raznesl, plu?a bom pa tut kmal ven vrgu - u?eri je bla nora fantov??ina od mojega bodo?ega svaka :danzoman::ouje:

Sej bi ?u nazaj spat, sam kaj ko je treba na F1 po?akat... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Stavim, da bo Kubica vodil le do prvih postankov najbolj?ih (njegov postanek pa bo zelooooooo kmalu po ?tartu :D ) - ?e bo sploh ?e vodil po prvem ovinku.

?tarti brez elektronike mu ?e mal probleme povzro?ajo.

Pa stavim tudi, da bo Kimi po prvem postanku najbolj?ih v boksih vsaj drugi, ?e ?e ne prvi.

Za Masso si pa ne upam stavit ni? - mu ?e ?iste proge probleme delajo, kaj ?ele ta, ki je polna pe??enega prahu... <_<

Poky, le spomni se jutri po dirki na tisti tvoj citat.... :P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ferrari bo jutri spet zmlel konkurenco... :danzoman:

Alonso pa ?e do?ivlja dejavu - podobno kot lani je popolni novinec Piquet potreboval vsega 2 dirki, da ga je scat peljal na uradnem treningu. Po?elo je, po?elo.... :hudicek:

Pri?akujem radikalne ukrepe Flavija Nabri?itoreja :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dohodnina
Napisano

Meni so jo pa napa?no izpolnili... :whatever:

Druga?e jo pa pla?am - 89? <_<

Redne dohodke so mi upo?tevali, tisto kar je pa foter name pisu, pa ne. No sej, sem se posvetoval z ra?unovodkinjo v slu?bi, mi je predlagala, naj ?e manjkajo?e vr?em v informativni izra?un, in ?e bo manj za pla?at, naj dam ugovor, druga?e pa ne :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ker Alonso ne more zjebat timskega kolega na progi, ga po tanovem kar v boksih <_<

Kak prvak in ?ampion - ?umaherju se s tem ni bilo treba nikol ubadat, je vse timske kolege mel za predjed.

Kon?no je pokazal pravi obraz. Me ne bo ganilo ama ?isto ni?, ?e ga enkrat tank zgazi.

Go Lewis - poka?i mu hudi?a danes na dirki :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kazen bi morala biti vzgojna.

Npr. - ?umiju so tisto leto, ko je bil prvi? prvak (?e z Benetonom), zaradi preve? obrabljene "dile" pod avtom, kar lepo prepovedali nastop na 3 dirkah....

pa je ?e vseen Hilla na kruh namazu na koncu sezone :hohoho:

McLarnu bi pustil pike, pa ene 2 dirke prepoved nastopanja - ker takle "nikome ni?ta" odnos bo vodil samo v nadaljne ?pijona?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dones na LPP postaji prebral na nalepki zanimiv napis: Norega se metek ogne.

A ni mela v Matrix-u Neo-ta vsa "rulja" za norega... pa se je res ognu vseh kugel....

:hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.