Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Otroka mam tako pojavo; "ati, a piva pa ne bova kupila?" me vpra?a v trgovini, ko greva mimo pir?kov :aaaaa::hohoho:

hahah faca mala :D in bravo uklopko

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

joj sej jst bi tut,tok da bom do zime mal spimpu comp.mal pauze z mazdo pa comp nadgradit...ubistvu rabm sam grafo eno posteno,da se pozim lepo doma uziva na toplem,avto zaprkerat pod streho pa akcija...

BF3 je hud...sploh ce mas ene 3-4 modele poznane k to spilajo...pol je zabavno se pa se

se namecete v tank,đip,heli pa se vozs po mapi sestavlas taktiko,povezan itak na sluzalke prek

ventrilota,teamspeaka,skyp...pac sam da se slises...pa zima mine ko nc :D

sparas avto,spara denar...polet pa spet akcija :prstgor:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ja ta spil naj bi ti najleps delu na 125 fps...ok tut jst jih nimam skos tok...razn ko pogledas v zrak ali v tla...drgac ko naravnost hodm jih je okol 80...recmo neki tazga...drgac je pa povezava se najbl vazna...hods na serverja k majo mal pinga da ga mas okol 30-40 da se ne premikas po diapozitivih...tok da ja,povezava,to je to :D :D

bos nabavu cod2?

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

men pa bl lezijo streljacine :) najvec zdej strelam COD black ops...cakam na COD BO2,sam bo

vrjetno bl tema k je ze tko kokr cod mw3,ja mors spilat multiplayer,k je zakon,bi pa spilu BF sam nimam dobre graficne...oz.bi delal sam bl tko tko...premal fps...bo pa pocas treba mal nadgradit ja :)

al pa ce kdo pozna dead island - konc spil glejte filmcke youtube

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Po mailu se ?e menimo s firmo VARGALANT (obnavljanje raznih delov podvozja), da bodo nudili (za za?etek) 10% popust za ?lane kluba :jupiii::punk:

Zmaj potrga sceno...to je uporabna ferma jp

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moj dana?nji ulov MURINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rispekt:

P.S. Zdaj sem pa kapo di mare :rulam:

hudo,a kr res si to ujeu? posteno...men je se ni ratal...lepa je,kok je v cm?

?e en tedn delat, pa na dopust :jupiii:

se 2 tedna pa dopust :blink:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

V?eraj uletu v Trstu na en koncert (Black stone cherry)- ?zmeden?

Kako tipi razturajo in imajo super glasbo. :punk:

poznam.ja majo dobro muziko :) kr v trstu so bli,hudo!

se tale stara legenda... stara ko js :]

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden izrastek
Napisano

Res je, da si pravilno navedel vse fizikalne razlage, :D ampak ta del?ek je odmaknjen kak?ne pol centimetra stran od ?ipe, zato nima tudi pri ve?jih hitrostih nobenega stika s ?ipo. :zvizga: ?e je ?ipa na tisti poziciji ko je ta gumijasti del?ek, je ?e 99% nemogo?e da se izmakne utoru, ker je ?e velik del ?ipe zaprt. ?e pa bi ?e nekako u?la iz utora, pa je ta del?ek tudi ne bi mogel poravnat noter.. sem tudi jaz razmi?ljal v tej smeri, ampak ?al to ne more biti zato.. :unsure:

Mogo?e se motim ampak po moji logiki ne more bit to ni? v zvezi s ?ipo.. :ne vem:

Razmi?ljal sem tudi, ko je padal de?, se je nabirala voda na tej plastiki in je deloma kapljala dol, pri ve?ji hitrosti, je pa kapljala tako, da se ni nabirala voda na ?ipi na tistem kjer imam ponavadi pogled na stranska ogledala.. :rolleyes:

?e podam ?eeno slikco se dosti bolje vidi razlaga da pomojem nima veze s ?ipo.. :)

post-7030-1340046117_thumb.jpg

hehe,se potrudu :D

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pod pirnicam :)

Ja ja - krava ma za vlect, tud ta nova oma ze kljuko (ki je zakon za kolesa!!!)

Pa ti?

To se zgodi samo ko z avtomobilom ali podobno nanasas travo in plevel, ce redno mivkas ni panike, se posebej pa ker se pripeljem po makadamu

lepo mate ful,aha pirnice,poznam zelo dobr,smo se hodil ke v lipo ubijat skos :cheers: jst se kr dost tm potepam,vizmarje,brod,sentvid...

drgac pa sm iz dravelj-siska...

Pre?ivel sem super dan na Obali, v dru?bi Mazda?ev in kon?no spoznal Alex-a! :cheers::jupiii:

Aja pa danes smo sklenili pogodbo z U-style tuning majstrom in pa klub ima 2 dodatna ?lana. :)

leepa :)

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kon?no vsaj pred bajto ni ve? off road.

lepo! ke zivis to? enkat sm te vidu na brodu,vleku neko prikolico za sabo :lol: tablco si zapomnu

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

ej....beda od bede zame, ?e en posiljen najstni?ki film

haha,se vid da si ze v "resnih" letih :jezicek:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.