Skoči na vsebino
pc C drive?
Napisano

Lahko, recimo na?telam da ma trde niple(izklopim gretje :hudicek: ), al da napol naga hodi po ?tuku(zakurim kot norc :D ), od tega mam pa jaz samo pogled skozi kamero. :aaaaa:

ej...mojster tole me pa je nasmejalo .. :ouje:   :rispekt:  :rispekt:  :rispekt:  lp :D  :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Petrol to?ke
Napisano

Jih kdo uporablja? So prenosljive? Kdo kaj potrebuje, da skompenzirama?

Ej jaz sem jih uporabil za 15% ni?jo petrol elektriko za 4mesece...se spla?a...moram pogledat koliko jih je zdaj ostalo..LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

S temi ki?tami za po nekaj 100? se je lahko ?pilat, ?e bi imel pa nek "resen" avto, pa potem treba ?e malo pamet uporabljat in naredit strategijo.  :D

Bomo vidli, enkrat ko bom velik (pa z malo manj kila?e) je marsikaj mo?no.  :hohoho:

Ej...nikoli se ne vee...he he ??enkrat bo? nabavil pravo mazdo...LP?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vloga vodovodarja o?itno ni zame, ker je menjava kotli?ka oz. splakovalnika ?e kar konkreten podvig, zlasti ko ni primernega orodja.  :glare:

Ej...Zmaj bo ?lo drugi? ...ti bomo dali in?trukcije he he.jaz sem jih ?e nekaj menjal slu?beno in privat.LP??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na dopustu sem. Garam kot ?ival. No, tola?ba je, da vsaj ratuje to, kar delam. Zdaj pa spat, jutri pa spet ?temarco v roke, pa na delo.

Ej...po?asi saj si na dopustu....he he LP???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Le glej, da ne prekora?i? datuma 1.februar 2015, ker te zna zahopsat kak?en  :policaj: oz. DARS  :ninja:

Mah enostavno kdor se kolikor tolko vozi, se mu/nam izpla?a ta nalepkica, pa ?eprav ?e itak ob registraciji avta pla?amo za nadomestilo in upor. cest.

Ja ja vem,da treba do tega datuma imeti novo vinjeto ....he he LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans se pa mal gospoda po?utim, ker sem kupu vinjeto 2A za 2015. Vo?nja brez vinjete je enostavno preve? mu?na, stresna in zamudna.  :danzoman:

ej...sre?ne?.. :ouje: ......jaz bom malo kasneje ....he he   :D  lp :rolleyes:  B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.