Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Majda in ?pela se pogovarjata v nebesih.

Majda: ?pela, kako si ti umrla?

?pela: Zmrznila sem do smrti.

Majda: Joj, kako grozno!

?pela: Pravzaprav niti ne. Ko sem se nehala tresti od mraza mi je postala

tako prijetno toplo. Postala sem zelo zaspana in sem kmalu mirno umrla.

Kaj se je pa s tabo zgodilo?

Majda: Huda sr?na kap me je zadela. Sumila sem, da me mo? vara in sem en

dan pri?la prej iz slu?be. Ampak namesto, da bi ga zalotila pri dejanju,

sem ga na?la samega v dnevni pred televizijo.

?pela: In? Kaj se je zgodilo?

Majda: Tako sem bila prepri?ana, da nekje skriva drugo ?ensko, da sem

pre?esala celo hi?o. Tekla sem na podstre?je in potem v klet, pregledala

sem vse sobe in preverila pod vse postelje. Iskala sem jo dokler nisem

bila tako utrujena, da me je srce izdalo in sem umrla.

?pela: ?koda, da nisi pogledala v zmrzovalno skrinjo. Bi bile danes

?e obe ?ive!

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

o?itno so bili spet đankiji na pohodu :(

o?itno... jutri grem po nov disk pa plo??ice in ga bom dal novga spredaj... zadnjega zvitga bom pa z sprednim setom dika in plo??ic nadomestil...

upam da je sam to... ker pol sm poceni skos pr?u... ?e je pa ?e ?eljust kje zvika al pa celo blok pa tk ne vem ka naj...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

jz morem pojamrat da ho?em it prejle na motor in ugotovim da mi ga je nekdo htel pono? ukradit... mam klu?avnico ko gre na disk in je vela skraspana, zjebana, disk zadaj zvit,... upam da ni ?eljust kje zvita... kriza v glavnem... sm se skor razjoku ko sm to vido... :(<_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NFS ProStreet
Napisano

No ker mam po?itnce sm se mal igral in zbral 8 avtov (na za?etku je bilo devet kandidatov sam je BMW M3 takoj odpadel ker sem ga mogel 10x pelat da sm sploh v enem kosu na cilj pri?el), katere sem testiral ne dolo?eni progi... Ovinkov nisem ni? sekal, enaki pogoji pri vseh, enake nastavitve, enak na?in vo?nje, ?as sem meril trikrat in vpisal bolj?ega,...

Kandidati so pa bli: Mazda RX7, Mazda RX8, Acura INTEGRA TypeR, Audi S3, Audi S4, BMW M3 (ki je ?el adijo), Porsche 911 GT2, Nissan Skyline R34 in Nissan GT-R.

?ase sem pa meril najprej z nepredelano ma?ino, nato z predelano najbolj?o turbino in najbolj?imi FALKEN gumami in na koncu ?e total vse prefu...an kar se da, razen nastavitev... Predelano sam deli ki se dajo kupit... Od nastavitev je blo sam spu??eno do podna pa zavorna mo? prestavlena na 70/30 spredaj/zadaj... In to je bilo isto pri vseh...

?asi pa so v zaporedju kot sem predeloval:

Mazda RX7:__________1.56.21 1.42.03 1.26.16

Mazda RX8:__________1.52.69 1.40.20 1.21.61

Acura INTEGRA TypeR:__2.02.27 1.54.40 1.43.08

Audi S3:_____________2.04.24 1.50.20 1.39.73

Audi S4:_____________2.00.14 1.56.92 1.38.12

Porsche 911 GT2:_____ 1.47.73 1.40.89 1.30.02

Nissan Skyline R34:____1.54.70 1.47.09 1.28.19

Nissan GT-R:_________ 1.40.32 1.38.66 1.27.54

Zdej se pa komt vidi kdo je zmagovalec na celi ?rti... Najbolj me je presentil kak je Porsche zani? v ovinkih... Prev? drsi v po?asnih, v hitrih se pa dokaj dr?i... O Skyline-ih nimam pripomb... Peljeta kot se re?e sam tut oba mal z ritjo vesela... Audi ko audi, te?ek, neokretn in podhranjen (kljub predelavam)... Integra podn od podna, dere se na 10k rpm druga pa n?... In pol na?im Mazdam, katere so me pa tko pozitivno presenetle da aleluja... RX7 je sicer zlo "tailhappy" in rada ple?e skos po?asne ovinke, medtem ko RX8 je ?e od samga ?tarta kljub mali mo?i prot 911-ki ki ima 935HP, jo mazda z 580HP nese na celi ?rti... V ovinke gre ko noben avto, na travi nism bil nikol... Pelal skos komot nad 200... En dalj?i ovinek ko je 911-ko mi vn vrgl pr 210kmh je mazda pelala 280kmh in ?e pospe?evala... Ni da ni lepih besed...

Zdej vsaj vem da prodam 911 pa RX8 zrihtam do potankosti...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 izziv Bossu
Napisano

ok jz bom doma pooskusil sfehtat za mazdo pa da ata do gor pelem

itaq sm se dans dokazal :D 52km naredo v mazdi :P to je taprav avto ne pa hyunday getz :P tist je gokart... majo drugi strahospo?tovanje do tebe ko to dol pele? po cesti... da? na AC mal gasa avto kr sko? na 130... ve? pa ne upam... da me kdo ne zafle?ira pa portret domu po?le... pa ?e to bi me 100% slikal ko bi mel o?i zaprte... bi ?u ?e 1x da bi bla vsaj lepa slika :dudek::blush:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pismo, jaz ?e kar ne morem pozabit scene iz prej?njega tedna, ko sem videl mrtvo dekle ob cesti. V grabnu cestni muldi, kot povo?en pes....

Objokani zaprepa??eni obrazi svojcev, ki so nemo?no zrli v mrtvo telo svoje najdra?je osebe. Dotikanje mrtvega krvavega obraza katermu ni ve? pomo?i. Spra?uje? se zakaj....zakaj je umrlo nedol?no bitje? A je blo res treba vozit tako hitro? A je u?itek hitre vo?nje vreden strahotnega tveganja? In to na povratku iz dopusta?

Porka du?, jaz sem ?e zdaj ?okiran.

Dejmo vozit previdno in po?asi! kam se nam tako mudi?

se strinjam s tabo... na poligonu sm si dal du?ka.. na omejitvi 90 pa ne vozim ?ez.. tam nekje 80 je ?ist ql... da? v 5 prestavo pa cruise...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

zdej se morem pa obvezno hvalit :D aja in?truktor bi rekel obAvezno... haha.. no v?eraj bil na te?aju varne vo?ne in morem re?t... waw :danzoman: poleg beeeedne teorije pa kake oznake mamo na gumah, pa ABS, pa DSC, TC,... (ni? od tega pa sam nimam) smo ?li po dobre 60min na poligon za 5 ur :D najprej une fore slalom, ustavljanje na polno brez in z ABS... jz sm spet lahka brez ---> hyunday getz press. :harhar: pol so pa polil cesti??e in sm fektal in?truktorja ?e lahko otvorim z parkiranjem z ro?no in z vo?njo vzvratno z J obratom ko te nos avta prehiti :bravo: oboje ratal u nulo... z ro?no med sto?ce parkiral, obrnal pa tut da sm hit ko se je obra?al dal v prvo in ko kak varnostnik predsednika obrno in odpeljal od atentatorjev :D no po mojem ?ovu smo postavl sto?ce za slalom, smo fural slalom, pol podkrmarjenje in prekrmarjenje :P podkrmarjenje smo ?li sami v avinek z 70 pa si mogo re?evat, pol prekrmarjenje si pa prpelal 40-50 na vodo pa je in?truktor mal ro?no zategno pa mi ge je vedn uspel re?it... prev? NFS pa dober :P pol smo mel pa ?e vo?njo z nakupovalnim vozi?kom... clio z picikli za vojzek :lol: to pa ni kr tak... ko balet na ledu z namiljenimi nogami :lol: mal prev? gasa pa wum rit okol... ko kak pijan?ek .. haha... pol smo ?e neki film?kov pogledal, razdelil potrdila da ni treba pla?vat mladega voznika za 3 leta in ?li domu...

ena beseda: NORO

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

no jz se pa lahka pohvalim da sm nov psp dobil pa dvojne nove cevlje pa skull candy slusalke in se polno drobnarij... pa na forum pisem iz novga psp-ja

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

morm se pohvalit da sem danes vzel mazdo iz gara?e, jo umil, ter do sijaja zbrisal.. ju3 prie na vrsto ?e sesalec pa preproge posesat da na?e mal presenetim ko so v ameriki :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jz se bom pa izognil pla?evanja za mladega voznika 3 leta kar bi zneslo 120? letno za na? avto, pomno?i? z 3 in dobi? 360? za 3 leta zavarovanja za mladega voznika...

Sepravi.. Pla?a? 150? in se udele?i? eno dnevnega izobra?evanja o varni vo?nji, najprej teorija, nato pa dobi vsak svojga in?truktorja in greta skos ?e prakso na poligonu, podobnem kot je v Vranskem, sam da se dogaja na Ljube?ni v Celju.. Zalijejo srednje parkiri??e z vodo (ki je zadnje dni ne primanjkuje), postavijo sto?ce in zaradi pobarvanega asfalta z gladko barvo je kot da bi vozil po ledu! Ko opravi? ta del z odliko, ti zavarovalnica prizna, da ti ni treba pla?ati zavarovanja za mladega voznika...

?e nardi? ra?unico: Je 210? ceneje kot zavarovanje za mladega voznika in ima? dobro izku?njo za naprej in ve? kako odreagirat ko za?ne avto kje nehote "driftat"..

Se spla?a tut drugim v to smer za?et ?tudirat :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

MOLIMO:

Ra?unalnik na?,

ki si v mre?i,

posve?en bodi tvoj zaslon,

naj pridejo k nam tvoji podatki.

Zgodi se tvoja volja,

kakor na trdem disku

tako tudi na tiskalniku.

Daj nam danes na?e liste

in odpusti nam na?e napake,

kakor tudi mi odpu??amo tvoje

zaradi slabih programov.

Ne pusti nas dolgo ?akati

in obvaruj nas vsakega virusa,

kajti tvoja je mo?,

tvoja je firma

in tvoj procesor

na vekomaj!

ENTER!

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride Mujo v Gorenje da se zaposli pa vpra?a na kadrovski kak?na je pla?a. ?enska mu re?e:

- Gospod, na za?etku 300 evrov, potem 500.

- Dobro onda ću ja da dođem kasnije................

---------------------------------------------------------------------

Vozio Mujo biciklu i pao.

Ustaje, trese pra?inu i da krene, kad ugleda mali trbu??i? na prijednjoj gumi.

"Jooj, ba, bicikla mi zatrudnjela, jooj sad ?e izać mali biciklići, daj da zapalim cigaru i da sa?ekam malo."

U tom nailazi Haso ... "?ta je ba Mujo, ?ta to radi??"

"Ma ni?ta Haso, evo bicikla mi zatrudnjela pa ?ekam da izađju mali biciklići."

"Jooj to moram viditi, daj da i ja zapalim jednu pa da ?ekamo."

Sti?e Ibro ... "Đe ste jarani, ?ta ima?"

"Evo bicikla od Muje zatrudnjela pa ?ekamo male bicikliće, ajd o? s nama ?ekat?"

"O?u valda."

Naiđe Hamzo Policajac . "Jel ba raja, kako je ovo skupljanje na javnom mjestu?"

"Ma evo Muji zatrudnjela bicikla pa ?ekamo male bicikliće, o? i ti s nama ?ekat?"

"O?u valda."

Prođe par minuta, kad izvadi Hamzo pendrek pa udari po onoj trojici. "Koga ste vi na?li da zajebavate majku vam ciklisti?ku, pa ovo je mu?ka bicikla!"

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa ?e nekaj ?e je konec ?ole se spravi mal ven in ne za PC....

grem grem.. na razgovor za delo ;)

Pa za babam pejd mal. :dudek:

ma dej kake babe.. sam privesek.. ?enska je ko kondom ki je ve? v denarnici ko na tvojem... (cenzura) :D

ej dober tatoo... kaj ?e bi si ga ?e kam v tetoviral... :bravo:

tatoo bo pri?el pa tole ko kaj zaslu?im.. sam narisal ;):blush:

Objavljena slika

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.