Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

AR pa nekoliko manj, predvidevam?  :lol:

Ja AR gre v petek k dr. - klima ne dela:) No jaz pa sem na bolni?ki po ?e ne 14dneh slu?be. Tako vneto grlo, da je moj glas ?isto v k****. Veliko ti?ine, teko?ine ipd. Mo? je sigurno vesel:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja.Ratalo je pa itak tako,da je kolegica ?t.dala:)No pa baje vseeno ni tolk dip.vzg.Sm zelo zadovoljna,da je prva slu?ba to za kar sem se ?olala in rada delam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja mam ja.Matr...to je pa tko k nikol do zdej mi ni blo treba nic za avto delat:( pa pa?...sem rekla,da bi original,da grem na Mazdo pa on men da ne.Sem pa klicala pop.v BTC pa so rekli naj grem na Triglav.Tko je to,?e si ?enska pa ?e blond.Nism se pa ?e n? zmenila z servisom -Integral Jesenice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako ne da? Ne stekam.....

Sm rekla, da bi peljala na Mazdo v Lj pa mi je rekel brezveze, ker ne bo original ampak Pilkington. Smo klicali ?e na?ega agenta in to je pa? tko...?ipa je bila pa 1x ?e menjana. Pa imam zavarovana stekla pri Triglavu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aha..nimam tega.Samo dokler je bil ?e v Nem?iji je bil na uradnem.Je pa ravno kak?no leto.Najbr? useeno ne velja:)Bomo zrihtali.Upam,da ta teden.Samo ?ipe najbr? itak nimajo na zalogi jaz pa grem komaj jutri na Triglav:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz upam,da grem danes na Triglav....?rta razbite ?ipe je ?e malo dalj?a.Kaj se lahko iz tega zgodi,da se mi cela ?ipa usuje?Bomo ?li v Lj na Mazdo ampak ?ele v ?et...prej res ni ?asa sama z mulcem pa ne bon direkt po ?htu v Lj hodila...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To je pa res kr neki...jz lahko potrkam. Ni? me niso ni? neumnosti spra?evali sploh:) Takoj. ko sem povedala, da sem sr?ni bolnik pa so se malo ustra?ili. No sem vse lepo razlo?ila in je blo ok. Za kak?no delovno mesto pa je bil razgovor, ?e ni skrivnost?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.