Skoči na vsebino
Zemir in Boss
Napisano

Zaenkrat nas je 10:

Labi

Catya

Ninja

Marko

Boss

LabiGT

LabiKarTako

?e enkrat Labi

Labby

Labi, ki na ?evape vas vabi

?e kdo? Mogo?e... Labi? :D

Kok bo to ?evapov :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

Vseeee najbolj?eeeee zateeeee, vseeee naaajbooolj?e zaaaaateeeeeee, vseee najbolj?e draaaaagi Boooo-ooooo-oooossssss, vseee najbolj?e zaaateeeee :rozico:

Vseeee najbolj?eeeee zateeeee, vseeee naaajbooolj?e zaaaaateeeeeee, vseee najbolj?e draaaaagi Zeeeee-eeee-eeeelc, vseee najbolj?e zaaateeeee :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mi s taveliko mazdo tudi. Pa lih u?er, k smo je pelali registrirat in sem hotla gledat kako poteka tehni?na obdelava, ko se izpi?e vse na displeju, bremze, waaaa... in grdi grdi stric re?e, da nam letos ?e ni treba pregledat :( In pol sem ?akala naslednji avto, da bi vidla to... in enako, stric ga je skenslu.

Tko da maja grem pa s svojo Fko! Pa ma da jo da na teko?i trak!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:jemumru :hohoho: Skor sem se polulala :hohoho:

A ste vedli, da v EU obstaja pravilnik, ki dolo?a ukrivljenost banan za prodajo? :hohoho:Klik

In s 1.7.2009 bojo tovrstno ukrivljene banane in kumare in bu?ke spet v prodaji, zaradi finan?ne krize :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mislim da so 165, a bodo prevelike?

Am ja.. Jest sem 164, tko da bi ble ve?je kot jest. Jest pa zdej smu?am na 140 :P Tko da pomoje ne pridejo v po?tev, edin ?e jih odre?em :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest bi mela nove smu?ke :(

Pa sem bla zdej v tanovi ?tacuni Forma, pa mi je Drago Grubelnik tko lepo priporo?il ene tooooooook lepe.... Sam kaj k.... cena :( pa to.. dinar... mislm haloooo, ne dam 460 evr za smu?e!! Sploh pa ne moje taprve carving, k itak nimam pojma kako se smu?a. Jest sem navajena na ravno drvo. No, polcarving ravno drvo :P

Tko da... Je kje kdo videl kak?no mal bolj ugodno ponudbo Rossignolk? Pa morjo bit lepe :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kako pa kroglce nardi?? iz albert pi?kotov?

Nene, so ?ist ?okoladne.

Najprej zavre? sladko smetano, da? not mal kakava, pa 2 jajca. Pol pa me?a?, da se ohladi.

Pol pa stopi? najbolj?o ?okolado iz Hofra - 65% kakava, pa maslo pa cukr v prahu. Potem pa to zme?a? skupi, pa da? v hladilnik. Potem ko je pa trdo, pa hitr oblikuje? kroglice. Sam ne sme? met toplih rok :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Skutine ?epke.

Pol sem pa ?e mal packala, pa sem naredila ?okoladne kroglice. Ful packanja, da pride potem taka njami njami njami krema. Potem pa ?e ve? packanja, da tisto pocasto kremo oblikuje? v kroglico z mrvicami :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.