Mi s taveliko mazdo tudi. Pa lih u?er, k smo je pelali registrirat in sem hotla gledat kako poteka tehni?na obdelava, ko se izpi?e vse na displeju, bremze, waaaa... in grdi grdi stric re?e, da nam letos ?e ni treba pregledat In pol sem ?akala naslednji avto, da bi vidla to... in enako, stric ga je skenslu.
Tko da maja grem pa s svojo Fko! Pa ma da jo da na teko?i trak!
Pa sem bla zdej v tanovi ?tacuni Forma, pa mi je Drago Grubelnik tko lepo priporo?il ene tooooooook lepe.... Sam kaj k.... cena pa to.. dinar... mislm haloooo, ne dam 460 evr za smu?e!! Sploh pa ne moje taprve carving, k itak nimam pojma kako se smu?a. Jest sem navajena na ravno drvo. No, polcarving ravno drvo
Tko da... Je kje kdo videl kak?no mal bolj ugodno ponudbo Rossignolk? Pa morjo bit lepe
Najprej zavre? sladko smetano, da? not mal kakava, pa 2 jajca. Pol pa me?a?, da se ohladi.
Pol pa stopi? najbolj?o ?okolado iz Hofra - 65% kakava, pa maslo pa cukr v prahu. Potem pa to zme?a? skupi, pa da? v hladilnik. Potem ko je pa trdo, pa hitr oblikuje? kroglice. Sam ne sme? met toplih rok
Pol sem pa ?e mal packala, pa sem naredila ?okoladne kroglice. Ful packanja, da pride potem taka njami njami njami krema. Potem pa ?e ve? packanja, da tisto pocasto kremo oblikuje? v kroglico z mrvicami
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mi mamo lubico z osmimi airbagi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani