Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Niti ne de?uje, le malo rosi, pa smo ?li bo?anskih 35kmh namesto 50 kot je dovoljeno in to kar lepo od Dom?al do Kamnika, pa ?e naprej.  :danzoman:

Kumi ?akam sneg, ker to bo ?ele veselica in bom verjetno celo pe? prehiteval avtomobiliste.  :ninja:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Martinoval je kot ka?e nekdo rahlo preve? in sem zdele ob?udoval ta nenavadni slalom pred mano voze?ega.  :vino:

Ampak je vozil krepko pod hitrostno omejitvijo, tako da ni bilo nobene nevarnosti (bi voznika hitel opravi?evati g. Lojz).  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V ?ilingih dobimo pla?o!  :mi pijemoo:

Zadnji? ob pospravljanju po hi?i sem na?el ve?jo koli?ino ITA lir, pa ?e ?eli? lahko menjava.  :hohoho:

Mah i??em zdele neke pomembne papirje, pa nikakor ne najdem, kot ka?e sem mojster za papirologijo.  :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hyundai je bil danes v vlogi gliserja, saj je bilo ogromno vode na cesti, pa brez te?av laufa dalje.  :ouje:

@Slivka, kolega mi je v?eraj pokazal gsm RUNBO, ta je menda ?e dosti bolj vzdr?ljiv kot omenjeni.  ;)

Kaj je dans tamala vesela, ko se v njeni sobi nahaja Bossova tv in ?e pridno gleda Trnulj?ico (kako malo je v?asih treba, da je otrok zadovoljen).  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

misli? helios.....oz, tistega ki je ?e helios kupil......

Tebe jebe kabel po moje, rukaj ga malo pa bo? videl

Kolega je reku, da lahko pa da se grafi?na kartica "poslavlja", a je to tud mo?no?  :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tokrat mi je monitor totalno na modro za?altov, ob?asno gre na rde?o ali zeleno, ampak samo vsake tolko, ko gre vmes po?ivat in potem ?tarta takole.  :angry2:

post-185-0-63196800-1415177187_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Uspel mi je samostojni podvig, v smislu da sem 33-pal?no CRT televizijo sam dostavil 2 nadstropji vi?je, s tem da je skoraj tolko ?iroka kot stopni??e. Dans verjetn ne bom rabil ni? ve? pokvihtat, ker je bilo tole prelaganje preko dveh in treh stopnic kar dobra vaja za rame. In dans sem pre?tel stopnice ter ugotovu, da jih mam znotraj bajte 40.  :zvizga:  :hohoho:

post-185-0-08870300-1415117288_thumb.jpg

post-185-0-15821800-1415117305_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.