Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

telefon ima v desni roki, z levim kolenom pa "dr?i" volan...

ZA avtomatike to velja samo :)

Ampak zmaga pa prvi stavek

kak?na zgleda pa avtocesta skozi naselje? :blink:

Pa kako so ugotovili, da je bil prehiter(ni prilagodil hitrosti)? meni tole deluje kot, da je bil nepazljiv in ni preveril ali lahko varno zapelje na prehitevalni pas. :ne vem:

Ker ? eje 48 letnik pripeljal pravilno po prehitevalnem pasu in naj bi bil po vsej verjetnosti hitrej?i od 19 letnika potem ne vem od kod jim neprilagojena hitrost - to je kve?emu nepravilna menjava pasu.

edit: jures si me prehitel, ker, ko sem tole prebiral mi je kr slabo ratalo kaj eni napi?ejo kot ?lanek.

Ok, sem normalen....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dajte si prosim prebrat ?lanek, a res noben novinar ve? ne zna sestaviti ?lanka?

Prehitri 19-letnik komaj polnoletno izredno hudo po?kodoval - wtf??

Zavil je na prehitevalni pas in tr?il v drug avtomobil - ko sem to prebral sem mislil da prehiteva po desni...

sunkovito zavil v levo na prehitevalni pas, po katerem je v tistem trenutku pravilno pripeljal 48-letni voznik osebnega vozila - torej je zavil na nasprotni pas, kako lahko druga?e nekdo pravilno nasproti po prehitevalnem pride?

najprej zaneslo v kovinsko varnostno ograjo ob levem robu smernega vozi??a - spet lev rob smernega - a je pol res bil na avtocesti ali kako ima lahko smerno vozi??e lev rob?

ĐIZS!!!!!

Pa italijan -dvignjen sredinec skozi odprto okno in ti bi vse porke puttane izrekel, ti trobil kot matast in z nezmanj?ano hitrostjo v vseh primerih skozi zapeljal...

Nemogo?e, ker ima v levi roki telefon

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bumbar kar v rdeco.... >>

ti pa 54 po medvodah, divjak!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A si peder?

Ne, a si ti?

Bam! :hudicek:

Kaj pa ?e je odgovor Ja, sem? :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Letali??e Ljubljana ex. brnik gate 2. :ouje:

Smer morje. :hudicek:

Na morju si prej z busom k Adrijo :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Priporo?am ogled!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Raj?i uzamem to za dru?inski avto :)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6283403&show=1

spet primerjava konja z ovco....143000km (realnih?) 3 leta staro brez garancije (verjetno zani? gumami) z ne?im novim - ki ima vse potrebno za udobje in varnost....

Primerjaj potem ?ez 3 leta ko bo Dacia 5000?, namen Dacie ni konkurirati brandom z opremo, ampak za pameten denar nuditi vse kar potrebuje? oz v realnosti uporablja?.

Ravno zato je No.1 avto med dru?inami, taksisti in podjetji

Sam raje Dacio vzamem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

oblika je pa Objavljena slika

saj pravim, da se bi lahko spotaknil ob ?e kaj ampak za to ceno....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

To pove veliko o tem kaj je v glavi ljudi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Un zelen je na pasu za zavijanje levo.

kje ti vidi? 2 pasa? Usmerjen/razvr??en je tako kot da gre lahko tudi naravnost - kri?i??e je malo zamaknjeno, ampak ja ko prebere? tekst na forumu - prej ga nisem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Saj la?je se je zafrkavat kot priznati zmoto, to je res. :dudek:

noben se ne zafrkava, pravim da ti verjmem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e so zadnja vrata zaprta ?e ne pomeni, da je trivraten, poglej ?e enkrat. Pa tudi une pu??ice na logu pri feltnah nisem opazil, logo Nissana in Volva je druga?e zelo podoben ?e nisi pozoren in je za?gan ja. :D

Yes Renault Master ...... :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je Juke!

RS je pa 197, saj v unih koncih je kar uporaben avto to ker je dosti ovinkov preden kamorkoli pride?. :)

ammm napis na feltni je volvo - C30?? pri minuti 20...pa druga? je trovraten Jo(u)ke?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ta je ?e vedno EPIC - mislim da leta 1998, vsakega prodajnega agenta ki ga kli?e posname in zajebava

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho:

totalen fake....plasti?en monitor in dim za ekranom, in video dodan na monitor :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dizs, naso malo picerijo pr'kral predelujejo za popov show Gostilna isce lastnika....kam se bojo stlacili ne vem, in ce zablokirajo cesto na mojmu ze tako tezkem izvozu jih bom pa milfal....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V Italiji se dnevno poslu?ujejo takih metod. Samo verjetno za te skuterje ne rabijo ekstra A kategorije. Sem ?e tudi sam razmi?ljal, da bi si enega maksija kupil za v slu?bo in nazaj. Da se izognem kolonam in parkiranju. Pa da me ?e kak naliv ?isto ne opere...

V Parizu je prevlada skuter-motor / avto ratala iz 4/96 na 33/77 v zadnjih treh letih in vsako leto raste bolj. Na periferique - obvoznici so vsi avtomobilisti ?e lepo zdresirani med obema voznima pasovoma je vsaj 1,5m prostora.... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivosti
Napisano

Staro. :hudicek:

a pol je BMW ?e odpravil ?kripanje? :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:o tega se zmeraj bojim ko vozim med dvema tovornima voziloma, da me dobesedno spe?tata :o predstavljajte si da bi bil tudi spredaj ?leper :o

ampak ker mal?ek je to Yaris??, svaka mu ?ast, kletka je cela!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.