Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

peljal se v rolls royceu phantom, casti hotel kempinsky bratislava :bravo:

Waw,jaz bi se tudi.Samo,da na kak?en sprejem za znane rock-erje. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

O my god Stroker (hmm nick upam, da je naklju?en :blush:) ti pa tole zlo ameri?ko ?ivi? oziroma je?.

Jaz imam preve? kil pa sem dopoldne sam na sadju, popoldne pa kosilo in ni? ve? pa mam ?e preve? kilc, kljub temu, da se 3x tedensko po 1,5 ure ?portam in to na polno. ?e bi jedu tko k ti bi mel po moje vsaj 250kg.

Jaz pa pojem ve? kot ti pa imam pri 184cm konstantno 78kg-se pravi lahkokategornik. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup digitalca
Napisano

?e nebi ?e imel dobre ?epne trotlce, bi ga jaz takoj kupil. Ampak itak trenutno kupujem DSLR in sem v zelo hudi dilemi ali te?ko kravo, ali kak?nega lahkoatleta :ne vem: .

Glede na podatke o borih 11mm diagonali senzorja je to definitivno trotlca.

Kot pravi Ajvar, ko s trotlce presedla? na DSLR se odpre drug svet. ?e sam filing v prstih je, kot da bi se iz fi?ota vsedel na MPS. Pozabi, da bi s trotlco lovil otroke pri igri, ?e ti rata vsaki 20ti shot, si lahko sre?en. Sploh tiste z ve?jim razmerjem zooma so ?e posebej po?asne. V slab?ih svetlobnih razmerah pa itak zmrznejo vse zarad drobcenega senzorja. Trotlce so namenjene fotografiranju tiho?itij v lepem son?nem vremenu. Ampak meni je vseeno poseben filing kadar s trotlco uspem napravit fotko, ki se je nebi sramovala DSLR.

Druga?e pa, pravijo da fotografije ne dela fotoaparat ampak fotograf. Tako je v kon?ni fazi vseeno kaj kupi?. :D

To pa dr?i kot pribito.So res za "pozerske" slike in ?e to bolj tako-tako kvalitete.

Jaz imam DSLR Nikona in ni ?ans,da bi mel kaj drugega. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja Jure, stare ceste bojo spet mno?i?no obiskane in DARS bo kasiral NULAAA, razen ?e bojo izdali kak?en dekret, da se je treba obvezno po AC furat, ?e ne ne vem kdo se bo po njih vozjakal za mastne gnarje! :hudicek::whatever:

Kolikor jaz na?e uporabljam bom veliko na bolj?em. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvalit,da sem pravkar zamenjal ekran?ek na sony ericssonu k850.

?e kar enostavna zadeva samo torx 5 pa 6 rabi? in trzalico ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

svetijo pravilno (ampak leca je ocitno cudna, in zdaj vem zakaj na licht test je mazda s xenonkami delila zadnje mesto z avensisom, ki je mel navadne halogenke)

zato me zanima moznost naknadnje vgradnje pri ajvarju

Tudi na starih 6-kah svetijo xenonke za ni?.To je zaradi slabih reflektorjev od Boscha.?e bi lahko noter montirali od kak?nega audija 4 ali 6. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kak?na revolucija se bije v Libiji?

BDP/dr?avljana (zajeti dojen?ki in upokojenci!!): 14.192 $.

- Podpora nezaposlenim: 730 $.

- Pla?a medicinske sestre: 1.000 $.

- Za vsakega novorojen?ka dr?ava da dru?ini 7.000 $.

- Po sklenitvi prve zakonske zveze novoporo?enca od dr?ave dobita za nakup stanovanja 64.000 $

- Ob ustanovitvi privatnega podjetja vsak dr?avljan od dr?ave dobi za?etni kapital 20.000 $

- ?olanje POPOLNOMA brezpla?no in ne tako kot v Butalah, kjer dobimo vsak mesec polo?nico blizu 120$, ?eprav je ?olanje brezpla?no.

- Zdravstveno zavarovanje za vsakega dr?avljana popolnoma brezpla?no.

- Cene hrane so simboli?ne.

- Elektri?na energija za uporabo v gospodinjstvu = brezpla?na.

- Krediti za nakup stanovanjskih objektov in avtov ? brezobrestni.

- Pri nakupu avta dr?ava pla?a polovico vrednosti, vojakom pa 65% cene vozila. Malo si poglejte na TV-posnetkih kak?ne avte vozijo Libijci.

- Cena goriva za avtomobile je sme?na ? 0,14$/liter.

- Povpre?na pla?a v Libiji 1200 $,

- Vsak ?tudent si lahko izmisli katerokoli univerzo na svetu (samo s prstom na zemljevidu poka?e ? figurativno) in dr?ava mu vse pla?a.

- itd.

Je pa res, da je Libija policijska dr?ava. Ve se kaj je dovoljeno in kaj ni.

Ni vse v ?oldih.Hvala bogu. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Opa a bos vse sam naredil?

Kul

Od a-?,skoraj. :D

a se midva iz kerga drugega foruma tut poznava? :P

cestitam za les... rabis se brazilski palisander za ubiralko pa si zmagal :bravo:

joza: sej vem, te sam tracam :D je tut on ugotovil da ni vec smesen

Mo?no,mo?no.?e si ti tudi glasbenik potem sigurno. :P

Druga?e pa ?akam ?e "rebra?a",da pride iz francije.Imam pa na uku tudi lep kos palisandra. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Ma? prav, sploh ne osporavam kar si napisal ampak vseeno bom dal en plus vladi, ker je o?itno prva, ki je imela jajca spravit ven take nepopularne zakone (pokojninski, malo delo) a hkrati nujno potrebne. Jajca imajo, kot jih ni imela nobena vlada prej, ker so vsi kup?kali in se ?li populizem in v?e?nost pri volilcih sam, da bi dobili naslednji mandat.

Jaz ?e vedno trdim, da zakone, ki bi jih morali sprejemati v ?asu debelih krav (takrat bi bili najman bole?i) a niso imeli kohones oziroma so raje tehtali kaj bi bilo bolje zdaj je pa pa pa? v najbolj neugodnem trenutku pa? vrag odnesel ?alo in bo vse skupaj veliko bolj bole?e.

Bi bil tudi jaz zelo proti, ?e bi bila to osamljena kaprica na?e oblasti ampak enake oziroma zelo podobne zakone sprejemajo tudi drugod po Evropi oziroma celo bolj drasti?ne od na?ih. Ja volitve bodo izgubili ampak bodo naslednji vladi omogo?ili precej manj stresno delovanje razen, ?e vsi taki ukrepi propadejo. Kot veste referendum samo zadr?i izvajanje zakona za eno leto potem se pa zgodba lahko ponovi.

Pokojninski zakon so morali narediti po navodilih Evrope in to pod nujno.Sami se verjetno ne bi tega lotili nikoli. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

men je od mazde 6 I, bistveno boljsa armaturka kot laguna al pa mazda 6 II al karkol...

carsko pregledno, veliki gumbi, ni prevec gumbov vse tam kjer mora bit...

Enako.Mazdina 1 generacije mi je ena lep?ih nasploh. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

?ele sedaj vidim, da je zmanjkala besedica pri mojem prej?njem postu... sem ?elel napisat da sem proti referendumu!

stran metanje denarja... ?e bi zakon bil tako dober, da bi res nadgradil nekatera podro?ja ?tudentskega dela IN s tem posredno pomagal tudi ostalim zaposlenim, bi ga lahko vlada sprejela po lastni odlo?itvi, ne pa da se breme prelaga na DP.

vkolikor nam bo preljuba domovina ?parat za?ela pri sebi, in svoji zapravljivosti, ki nam jo prikazujejo kot navodila iz EU, bo ve? kruha za vse...

zakon o malem delu je posredna re?itev, ki vodi preko tiso? ovinkov do nekega virtualnega rezultata, ki naj bi na koncu pokazal, kako na?i vodilni skrbijo za nas, da bomo mi ?iveli pravi?neje in lep?e...

direktne re?itve so ?e mimo nas, za tiste smo prepozni, saj smo zaradi potez politikov prezadol?eni, in imamo prenizek BDP, delodajalci trdijo, da smo nekonkuren?ni, ker nam morajo dati previsoke pla?e in da je obdav?itev na OS prevelika, dr?avno gospodarstvo je v milijardnem minusu...

me zanima, na katerem modelu so testirali ali izra?unavali pri?akovane pozitivne rezultate zakona o malem delu, ter kaj bo, ?e zakon ne bo imel ?elenega efekta, bomo ?ez 5 let spet imeli referendum?

da se dotaknem ?tudentov, ?tudij bi moral biti pravica, in ne privilegij, pridni ?tudentje nagrajeni, tisti, ki pa so pri?li "?tudirat" zato, da jim cajt mine, pa bi morali ob neuspehih biti opomnjeni na namen ?tudija, ?e jim ni za to, pa pa? ne morejo u?ivati privilegijev ?tudentizma - ?tudij bi moral biti omogo?en za vse, ne samo tistim, ki imajo dovolj denarja, da pla?ajo dija?ke domove in stanovanja ter izpite

majkemi, zgodaj je ?e, jaz pa nervozen ker grem delat, in vem, da bom spet moral delati dlje kot 8 ur, da bom moral svoje delo v glavi nesti domov, in da me bo v petek spet sledilo ?ez cel vikend, na koncu pa bo nekdo trdil, da sem naredil premalo in da sem preve? pla?an za to... pa da je povpre?na pla?a v slo ?ez 1200 EUR... kaj ?e se je zgodilo z zakonom o odpravi pla?nih nesorazmerij? aja... vsak, ki so mu hoteli vzeti "vi?ek" je ?el na ulice, pa ?e je to zaslu?il ali ne...

dokler bo tako velika koli?ina ljudi zaslu?ila v enem mesecu dvakrat toliko kot nekateri celo leto... yebiga... bomo nadaljevali v svoj propad...

tega so se nau?ili tisti, ki nam sedaj krojijo usodo, in ?e vedno delajo kot zgoraj napisano, razlika je edino v tem, da pri 48 noben ne gre vstran, da bi dal mo?nost mlademu in novemu kadru, ki bi mogo?e res lahko kaj spremenil, ampak raje vsi vle?ejo sadove nedela in pobirajo denar ;)

Lepo napisano in resni?no. :bravo:

Povpre?na pla?a v SLO ni 1200...kdo te je to prepri?eval??

http://poslovni.saop.si/podatki-za-obracun...aca-v-letu-2010

Glede malega dela, ne vem no. Mogo?e je slabo, mogo?e ni. Jest sem bil s ?tudenstkim delom zadovoljen, ampak takrat si potem ?e slu?bo dobil ?e so bili zadovoljni s tabo (in tako sem jo tudi jest), direkt za nedolo?en ?as. Sedaj pa vidim da je druga?e, nobeden ?e kar nekaj let ne dobi slu?be, vsaj ne poznam primea ?e ohohoho ?asa. Po moje da ne bom ?el na referendu, ?e ne drugega, sej so politiki pla?ani za to, pa naj sami prevzemajo te odlo?itve.

E,dokler nas bodo filali z temi statistikami,ne bo hruha.To je lepo za u?esa in Europo,realnost je pa ?isto druga?na.

?e gremo sedaj na ulico in jih 10 vpra?amo,?e dose?ejo vsaj povpre?no pla?o,sem siguren,da jih bo osem odgovorilo z ne.To je realnost. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Glihkar sem na wc-ju prebral bro?urco z zakonom o malem delu o katerem bomo odlo?ali na referendumu aprila. Zakon se mi ni zdel slab, pa me malce zanima ?e va?e mnenje okoli tega...predvsem kaj na zakon pore?ete ?tudentje (vas se u bistvu tudi najbolj ti?e)?

Torej ZA ali PROTI? :ne vem: :P

Ne vem zakaj,ampak plac za ?itat je pravi. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Niti Matav? jim neb dost koristu - ?oge so takoj izgubljal! :whatever:

ta nova ekipa italije enostavno ubija,Bilo katera reprezentanca v?eraj bi nasrkala. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.